GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hinbo24

Hera

Alıntı yapılan: hinbo24 - 14 Mayıs 2019, 12:15:31

İP Adresi atar mısınız Sunucu

Websitemizden clienti indirerek giriş yapabilirsiniz.

aStone

Ben neden böyle bir virüstotel ile karşılaşıyorum ?

VirusTotal

Edit : Konuyu kesinlikle baltalamak ve sunucuyu kötülemek gibi bir niyetim yok. Sunucu Clientini işyerimdeki bilgisayara indirebildim. usb ile kendi bilgisayarıma atarken bile virüs buldu uyarısı geliyor. O kadar kişide bulmayıp da bende bulmasının sebebini anlamadım. Sorum sadece bende neden bulduğu hiçbir virüs programı kullanmıyorum. Windows Güvenlik Duvarı kendisi buluyor ve karantinaya alınan dosya(ları) " İzin Ver" yapıp öyle açabildim. Şuan oyundayım. Tekrar söylüyorum yorumum yanlış anlaşılmasın.
Son düzenlenme: 14 Mayıs 2019, 18:00:37 aStone
- cat.

Bliss

Alıntı yapılan: aStone - 14 Mayıs 2019, 17:53:49

Ben neden böyle bir virüstotel ile karşılaşıyorum ?

VirusTotal

Edit : Konuyu kesinlikle baltalamak ve sunucuyu kötülemek gibi bir niyetim yok. Sunucu Clientini işyerimdeki bilgisayara indirebildim. usb ile kendi bilgisayarıma atarken bile virüs buldu uyarısı geliyor. O kadar kişide bulmayıp da bende bulmasının sebebini anlamadım. Sorum sadece bende neden bulduğu hiçbir virüs programı kullanmıyorum. Windows Güvenlik Duvarı kendisi buluyor ve karantinaya alınan dosya(ları) " İzin Ver" yapıp öyle açabildim. Şuan oyundayım. Tekrar söylüyorum yorumum yanlış anlaşılmasın.

Programın içinde herhangi bir zarar verici içerik yok. Virüs Totalin algılamasının sebebi ise program deşifre olmasın diye kullanılan karıştırıcılardır.

xoduzy

Alıntı yapılan: Dwain - 13 Mayıs 2019, 19:33:30

Rol bakımından tecrübesiz, çocuk yaşlarındaki bir oyuncu kitlesine sahip olduğunu belirtebilirim.

Sizin dediğiniz "çocuk yaştaki" kitle 12-17 arasında gidip geliyor. 2010-2014 zamanında bu yaşlarda kişiler vardı şimdi de var. İnsanları yaşlarına göre yargılamak bence mantıksız, yaşı küçük olupta olgun olan çok insan gördüm. Rina Roleplay insanlara her türden rolü sunan bir sunucu. Bunu low-medium-hard RP diye ayırmadan her türden kitleyi barındıran bir sunucu. Neden her kitleyi barındırıyor? Çünkü SA-MP ortamına yeni atılan insanlar bu platformda nasıl rol yapılır bunu bilmiyor. Öğrenmeye çalışıyorlar. Öğrenmeyip bilerek oyuncuları rahatsız edenler için yönetim adına söylüyorum ki o insanları gördüğümüz an cezalandırıyoruz. Yine de yorumunuz için teşekkür ederiz.

TRSinan28

1 ay öncesine kadar en sevdiğim Roleplay sunucusu idi. Yanlış anlaşılmasın ama kitlesi yüzünden oyundan da sunucudan da soğudum. Kitle dediğim yaş anlamında değil tabiiki. Yetkililer/kurucular hepsi çok uğraşıyor ve ilgililer. Onlar muazzamlar fakat kitle işi bozuyor. Sakın yanlış anlamayın, kötülemek gibi bir amacım yok. Başarı elde edene saygım sonsuz. Freeroam'ı bırakıp Roleplay'a başlamıştım fakat artık Roleplay'ı da bıraktım. Sunucu için verdiğiniz uğraşlar kendini hissettiriyor. Başarılarınızın devamını diliyorum.

Hera

• Çekiliş reklamı verme konusunda bazı engeller getirildi.
• Çekiliş başladığında bildirim artık sadece dinleyenlere gidecek.
• Reklamlarda bazı sistemsel text engelleri getirildi.
• GPS artık bisiklet türü araçlardada çalışacak.
• Çocuk karakterler artık araç kullanabilecek.
• /birlik komutunda bulunan Çevrimdışı Üyeler sığmadığı için sayfalı hâle getirildi.
• M4 tekrardan NPC'den kaldırıldı.
• Gold VIP'lerin onaylı birlik olmadanda silah NPC'sini kullanabilmesi ayrıcalığı kaldırıldı. (Sistem onaylı birlikte olmayanlar silah alamayacak)
• Firedepartment skinleri yenilendi.
• Pharmacy (eczane) haritası eklendi.
• Yeni burger işyeri interioru eklendi.
• AK-47 ve deagle fiyatı güncellendi.
• Silahçı yeri değiştirildi. (/gps)
• Mülklerinizde artık garajlarınızı görebileceksiniz ve tıklayınca haritada işaretlenecek.
• Las Venturas villaları ve çevre dükkanları aktif edildi. Las venturastaki o bölge için 3 tip boş interior tasarlandı ve dış tasarımına göre interiorlar paylaştırıldı. Fiyat aralığı ($160,000 - $230,000)
• Birden fazla kişi araca sıktığında kişi araçtan inerken araç spawnlıyordu, araç çatışmada kaybolmayacak.
• Anti hile konusunda geliştirmeler yapıldı.
• Polis departmanı skinleri yenilendi.
• Anti hile konusunda geliştirmeler yapıldı.
• Market caddesi güvenli bölge haline getirildi ve aktif rol ortamı için çeşitli binalar oraya taşındı.

sweezy

Başarılarınızın devamını dilerim.

Kalashnikoff

███████████████████  %71

Atakan1845

Bir zamanlar mükemmel de olsa artık eskisi gibi değil, rol bilmeyen troll kitle işi çok abarttı ve diğer insanları soğuttu, onun dışında geliştirme ekibi ve admin kadrosu zaten 600 kişiye verebileceği en iyi hizmeti veriyor.

Hera

03.06.2019 tarihine kadar 2X payday aktiftir, clienti websitemizden indirerek sunucuya giriş yapabilirsiniz.

QrzR

Renny!

Mükemmel bir forum ve iyi ilgilenen bir kadro bulunuyor.

Unknown

Yan sanayi sunucular iki günlük, sormalılar peki rina kaç yıllık?

Hera emek veriyor!

Spetsnaz!

Ekip şimdiye kadar gördüğüm en koordine, en sistemli ekip olabilir. Kitlenizin de %50-60'ı sunucuyu ayakta tutan, kaliteli rol yapan insanlar.
kalan %40-50 0 rp, hediye ağacı başında bekleyen lowrp ordusu