GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Atlas Roleplay ~~ www.atlasrpg.tk !

Başlatan Atlas RPG, 04 Aralık 2018, 17:07:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

.benlly

Rica, ediyorum kapatın artık şu sunucuyu modun ismi Atlas roleplay mode ismi RGN bu sunucuyu dikkate alamam.

Jarveus

2. si : Jarveus kullanıcısı "Sunucu diye dikkate alamam.." Sunucu diye dikkate aldığın sunucuları bizle paylaşmanı umuyorum. Rina - Safari ve Vandetta sunucularını bi kenara koyarak yorum yapmanı istiyorum. Zaten fazla kişisi olan sunucular.

Cevaba itafen ; öncelikle kimseye bir hizmet vermiyorsunuz. DM ve Meslek kasma hizmetinizi saymiyorum onlar en iyi hizmetleriniz. Forumumuz yok. Forumsuz RP sunucusu mu olur Allah aşkına
sistem diye yazdığınız şeyleri klon sunucular yapmıyor. Daha iyisini yapıyorlar. Samp sunucusunu bu şekilde açıp samp sunucularının kalitesini düşürüp üstüne de bunu normal gibi göstermeniz kabul görmeyecek. Hiç kimse bu kadar kalite yoksunu ve rol dışı bir sunucuyu bana savunamaz.

No-Name

Verdiğin para yazık be kardeşim. O parayı daha iyi değerlendirebilirsin.

MarshWR

Alıntı yapılan: Jarveus - 04 Haziran 2019, 08:03:33

2. si : Jarveus kullanıcısı "Sunucu diye dikkate alamam.." Sunucu diye dikkate aldığın sunucuları bizle paylaşmanı umuyorum. Rina - Safari ve Vandetta sunucularını bi kenara koyarak yorum yapmanı istiyorum. Zaten fazla kişisi olan sunucular.

Cevaba itafen ; öncelikle kimseye bir hizmet vermiyorsunuz. DM ve Meslek kasma hizmetinizi saymiyorum onlar en iyi hizmetleriniz. Forumumuz yok. Forumsuz RP sunucusu mu olur Allah aşkına
sistem diye yazdığınız şeyleri klon sunucular yapmıyor. Daha iyisini yapıyorlar. Samp sunucusunu bu şekilde açıp samp sunucularının kalitesini düşürüp üstüne de bunu normal gibi göstermeniz kabul görmeyecek. Hiç kimse bu kadar kalite yoksunu ve rol dışı bir sunucuyu bana savunamaz.

Ne güzel konuşmuşsun be üstad. :)

Spetsnaz!

Alıntı yapılan: Jarveus - 04 Haziran 2019, 08:03:33

ayazcik

Böbreğimi düşürdüm, gören varmı galiba pizzacıda düşmüştü.

alamora

Alıntı yapılan: AyazDuru - 05 Haziran 2019, 12:25:25

Böbreğimi düşürdüm, gören varmı galiba pizzacıda düşmüştü.

Evet hile olması çok normal.

dillimore founder.

Enkei

Alıntı
"...Ayrıca sunucunuzun aktiflik durumunu konunuz içinde güncel olarak bildirmelisiniz, mesela sunucunuz kısa süreli kapandıysa konuda bunu belirtmelisiniz. Aksi taktirde konunuz kilitli konular bölümüne taşınır ve minimum 2 hafta kilitli konularda kalır."

Konuda verilen IP adresindeki sunucu kapalı olduğundan konu kilitlenmiştir.