GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Giustizia RPG ~ AKTİF:178.32.117.168:7777

Başlatan AYN3F, 05 Haziran 2019, 02:38:43

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ryroz

AYN3F

Başarı diliyen arkadaşlara teşekkürler

Unknown

GH-Baris

Kendileri Küfürü hakedip burada bizi ifşalamaya çalışmayın Kendim Tamamen Cappi ailesinde bir üye olarak rol yaptım ve yetkililer yeterince rol biliyor Low-RP diyen kişiler ise Rol yapmadan bunu bilip bilmeden diyor Low-RP olduğumuza dair kanıtları bekliyorum ve Egoist Atlas RP yönetimine sesleniyorum Bir Gece ansızın Ddos'u yersiniz böyle davranmaya devam ederseniz söylüyim sadece.

Buzz

Sunucu hamachi ile aktif edilmiş, şaka gibi.

Buzz

Maxwell

@GH-Baris

Benetory RPG adına yazıyorum.

Öncelikle sözlerimin kimseyi kırmayacağını ve anlayışla karşılayacağını düşünüyorum.  Benetory RPG platformunda gerçekleşen her rol/ihlalden oyuncuların sorumlu olduğunu zaten oyun kurallarımızda açık ve net bir şekilde belirtmiştik. Adminlerin yol gösterici olduğunu da söylemiştik.

Öncelikle 1-L-1 görüntüsünün olduğu ekran görüntüsüne dikkatlice bakmanızı öneririm. Chatte ADAM çıkalım mı diye belirtilmiş ve saptırılmış bir durum bu.

Silahlarla ilgili açıklamaya gelelim. Uzun bir süredir silah bugu olduğunu birçok oyuncu biliyor. Bu konuda çalışmalar yapıyoruz. Ekran görüntüsü atıp silahları verilmeyen oyuncuların sayısı nadirdir. Bunun sebebi de DM'ye yatkın oyunculara silah vermiyoruz.

Biz, kendi sunucumuzda oynayıp başka sunucuda yetkili olanlara karşı bir tavır göstermiyoruz. İstediğiniz yerde istediğiniz şekilde oynayabilirsiniz. Tek müdahale ettiğimiz konu bizim sunucuda yetkili olup başka sunucularda da yetkili olunması durumudur. Ekipten ayrılan birçok kişiyle de kötü ayrılmadık.

PD'nin low-rp olup olmadığı konusunda tartışmaya gerek yok. Admin Power yaparak yerimizi buluyorlar dediğinizi de şöyle açıklayalım. Şehrin merkezi, Idlewood gibi bir yerde, Idlewood'un ortasında silahlı çatışmaya girip, yüzünüzü saklamayıp, korkusuzca şehir içerisinde hâlâ aynı aracı, aynı kıyafetleri giyip dolaşırsanız biz buna CCTV diyip müdahale ederiz.

Ekonomi konusuna gelirsek, birçok kişi de bana hak verecek ki ekonomi konusunda sıkıntılar çekiyoruz. Başkanlık seçimlerini getirme sebebimiz de buydu. Başkan rolü yapan kişi ekonomiyi dengeleyecekti. Zamlar olsun, indirimler olsun, vergiler olsun, bunlar ile ekonomiyi dengelemeyi planlıyorduk.

Ek olarak ekran görüntüsündeki Ritan Cruz adlı adminin üslubu bakımından yetkisi alındı.

Satırlarımın sonuna gelirken lütfen admin şikayetiniz, bug vs. gibi durumunuz var ise forum üzerinden ticket oluşturarak dile getirin ve PM'den rol yapmak gibi durumları yapanlar lütfen eleştiri yaparken kendini de baz alsın.

Son olarak aile bireylerine küfür etmeyi kınıyorsunuz ancak kendinizle çelişip diğer oyuncuların aile bireylerine küfür ediyorsunuz. (bknz:spoiler)

Alıntı yapılan: GH-Baris - 07 Haziran 2019, 22:51:46

İşte Yeni nesilin Bu kadar terbiyesiz ve nankör olması normal insanlar klavye başına geçip delikanlı oluyor. Ben birşey demiyorum Allaha,Sunucumuza,Aile bireylerimize Ettiğiniz küfürler karşılıksız kalmıyacaktır Ahirette herşeyin bedelini ödüyeceksiniz...

Örnek1: Atılan 1-Lıncoln-1 ss'indekiler
Örnek2: Spoiler

Sevgi, BARIŞ ve kardeşlik adına,
                Maxwell
Son düzenlenme: 08 Haziran 2019, 11:40:50 Marionetta

Cengo

* Hamachiden sunucu açmanız gerçekten çok saçma olmuş.Öngiriş diye birşey olmaz öngirişi testerlarla yaparsınız bug ararlar kapatırsınız biter.

* Oyun modu Linda v1.2 , yada Elegant ne bileyim 2'side aynı , emek pek fazla görmedim Map yapmışlar birde sağ alta Giustizia RPG yazmışlar o kadar

* MirsatCoban adlı Genel Yetkili rütbesine sahip olan birinin o mevkiye sahip olması çok saçma.Benetory RPG'de IC kavga ediyoruz OOC diyor kardeşim sıkıntın mı var :D

* Yazacaklarım bu kadar umarım çok uzun olmamıştır tutmaz/tutar gibi birşey diyemem çünkü ileriyi görecek zeka yok bende hadi kaçtım.

Enkei

Konuyla alakasız boş ve kavga çıkartmaya yönelik iletiler temizlenmiştir. Toplu bir platformda olduğunuzu unutmadan saygı ve kurallar çerçevesinde eleştiri yapın. Devamı halinde işlem uygulanacaktır.

GH-Baris

Sunucumuz Eleştirilere açıktır fakat eleştirici yapıcak arkadaşlar Ailevi değerlerimize küfür ederek değil Buradanda diğer sunuculara başarılar dileklerimi iletmek istiyorum. :rockstar:

Torenocuk

GH-Baris

Alıntı yapılan: Blackhold - 08 Haziran 2019, 14:44:47

Başarılar.

Sağolun Giustizia Roleplay ekibi olarak iyi oyunlar,iyi forumlar dileriz :elsalla:

AYN3F

v0.1 Yenilikler
Sunucunun ana rengi (#ff002d) olarak değiştirildi.
Spawn bölgesindeki map silindi.
/hediyeal sistemi kaldırıldı.
Spawn bölgesine binco eklendi.
anti hile sistemi güncellendi.
Teleport ve silah hilesi kullananlar sistem tarafından otomatik atılıyor.
Sunucudaki tum sistemsel garajlar kaldirildi.
Tüm isyerleri kaldirilip tekrar duzenli bir sekilde eklendi.
Isyeri pickuplari sabit ev ikonu yapildi.
Taksicinin yanina map eklendi.
Nazi skinleri eklendi.
Vip sistemi guncellendi.
Kamyoncuda araçlara binilmeme bugu giderildi.
Taxi Şöförlüğü mesleğine 5 araç eklendi.
GPS Bugu giderildi.
Hastane bugu giderildi.
Gereksiz Map iconlar silindi.
Taşımacılık mesleğinin 5. Seviye yük teslim ücreti 1.400$ olara değiştirildi.
İdlewoodun yanına map eklendi.
Textdrawlar düzenlendi.
LSPD için 8 adet özel skin eklendi.

AYN3F

v0.1 Bug giderimleri ve güncellemeler
Balıkçı limanının ilerisine 3 adet ADA mapı eklendi.
Araçlardaki bagaj bugu giderildi.
GPS Meslek bul bugu giderildi.
Pizzacı ve Kuriyeci mesleği eklendi.
Tüm Business,Jobs,Entranceler kontrol edilip düzeltildi.
Los Santos çıkışındaki kasabaya LSPD eklendi.
1 kaç tane özel skin eklendi.
Anti Spam kaldırıldı.
AntiFly güçlendirildi.

Cengo

Çok basit gelişmeler , umarım geliştirirsiniz.