GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
01 Ocak 2026, 00:00:48

TTNET VS SuperOnline

Başlatan CrewPung, 28 Nisan 2017, 00:58:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lé Spîke

Hmm şöyleki benim tutktelekom sözleşmem bitti ama ya altyapı destreklemesze nasıl öğrenebilirim

Controbryget

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 23 Ağustos 2017, 22:07:49

Hmm şöyleki benim tutktelekom sözleşmem bitti ama ya altyapı destreklemesze nasıl öğrenebilirim

7/24 Çağrı Merkezi: 0 850 288 80 80 / 0 850 288 70 01 İlgili çağrı merkezini arayıp tercihinizi Türknetten yana yapmak istediğinizi ancak alt yapının desteklememesinden tereddüt ettiğinizi belirtin, sizden adres bilgilerinizi isteyecektir, gerekli kontrolleri sağlayıp size en doğru cevabı sunacaktır.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: BrainDamaged. - 24 Ağustos 2017, 00:37:12

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 23 Ağustos 2017, 22:07:49

7/24 Çağrı Merkezi: 0 850 288 80 80 / 0 850 288 70 01 İlgili çağrı merkezini arayıp tercihinizi Türknetten yana yapmak istediğinizi ancak alt yapının desteklememesinden tereddüt ettiğinizi belirtin, sizden adres bilgilerinizi isteyecektir, gerekli kontrolleri sağlayıp size en doğru cevabı sunacaktır.

Teşekkürler

laéx

Kraus

Superonline fiberi bulunduğum yere yeni bağlandı ve bu sene geçtim,  memnunum. 12 yıl ADSL kullandım. Bu süreçte TTNet ve Turknet kullandım. Ttnetten ötürü problem yaşamadım, turknet bana daha iyi hız vaad ettiği için ona geçmiştim. Turknette altyapımın kaldırmadığı söylenerek hızım git gide düştü. En sonunda sürekli arıza yapmaya başladı. Adamların teknik elemanı bile yok, arızalarla turk telekom ilgileniyor. Ben de bu yüzden superonline geçtim. Gayet memnunum. Turknet gibi turk telekom altyapısını kullanan firmaların internetini kullanmayın derim. Superonline fiber hizmeti daha iyi diye düşünüyorum. Ama bölgede fiber yoksa adslde turk telekomdan başkası sıkıntı yaratır.
Son düzenlenme: 10 Eylül 2017, 15:45:43 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Yegor

Her kullanan TTNet'i yerin dibine soksa da nedense hiç problem yaşamıyorum, yaklaşık 12 yıldır da kullanıyorum.

pag

Alıntı yapılan: Yegor - 12 Eylül 2017, 12:07:30

Her kullanan TTNet'i yerin dibine soksa da nedense hiç problem yaşamıyorum, yaklaşık 12 yıldır da kullanıyorum.

TTNET kullandığına eminmisin? :D :D :D

JudaX

yali

Levi

Son düzenlenme: 20 Ekim 2018, 07:47:28 Levi
"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

DracDonix

SuperOnline kullanıyorum ama pek memnunum  diyemem İnternet zayıf geliyor aradığımızda ise sorun yok diye geçiştiriyorlar yani "Vodafone" :D

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Lesath

Başlıkta ki firmalardan superonline'ı tercih ederim(kendi fiber altyapısı olan bölgede sadece,harici tt altyapısı kullandığı için 16'nın üzerini vermiyorlar)

TurkNet tartışmasız şuan diğer iss'lere göre en iyi iss bana göre, evet çok şikayet alıyorlar(müşteri hizmetleri,altyapı sorunları)zira ülkemizin neredeyse tamamında altyapı sağlayan tt olunca tekel kavramı baş gösteriyor sonucunda, ttnet kullanmak istemeyip farklı iss'lere yönelenlere tt yokuş yapıyor  :D

İşin aslı tt tekel olmaya devam ettiği sürece farklı iss'lerin işi zorlaşıyor.

Dipnot: Taahhüt derdim akk/akn derdim olmasın diyorsanız. TurkNet sizin için biçilmiş kaftan tek fiyat en iyi download hızı ve up hızı garantisi veriyorlar, başvurunuzdan sonra ki bağlanma süreci yine yukarıda yazdığım gibi tt'nin tekelinde(kendi altyapısı olmayan yerler için)  :helal:
Son düzenlenme: 20 Ekim 2018, 14:12:22 Lesath

Nane

QrzR

Ryroz