GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[YAKINDA]Genesis Roleplay - genesis-republic.com - Republic of Genesis [0.3DL]

Başlatan darkshadow, 09 Haziran 2019, 15:13:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cengo

Alıntı yapılan: Cruza - 09 Haziran 2019, 20:18:30

Böyle bir konsepti böylesine tecrübesiz bir ekip yönetemez, yılların adamları bile yapamamışken. Kolay gelsin.

Yılların adamı yapamayacak diye birşey yok , adamlar yapmıştır illahaki ama vakit bulamamıştır , ilgilenememiştir. Her yılların adamı SAMP serverini iyi yürütecek diye birşey yok.Madem yılların adamı daha iyi neden Vendetta yerine Rina daha çok tutuldu dostum buna bir açıklık getir , Rina bot falan demeyin ayıp oluyor günahını alıyorlar adamın.

Spetsnaz!

Alıntı yapılan: Cengo - 09 Haziran 2019, 20:23:32

Böyle bir konsepti böylesine tecrübesiz bir ekip yönetemez, yılların adamları bile yapamamışken. Kolay gelsin.

Yılların adamı yapamayacak diye birşey yok , adamlar yapmıştır illahaki ama vakit bulamamıştır , ilgilenememiştir. Her yılların adamı SAMP serverini iyi yürütecek diye birşey yok.Madem yılların adamı daha iyi neden Vendetta yerine Rina daha çok tutuldu dostum buna bir açıklık getir , Rina bot falan demeyin ayıp oluyor günahını alıyorlar adamın.

verdiğin örneğin saçmalığının farkındasındır umarım, bahsedilen sunucu yılı değil, insanların tecrübesi. hera 2 yıllık user değil, veya ekibindekiler dünkü çocuk değil bu yüzden rina şuan bu konumda, yorumu anlasaydın zaten dediğinle aynı mantıkta olduğunu anlardın.

Cengo

Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 09 Haziran 2019, 21:22:54

Alıntı yapılan: Cengo - 09 Haziran 2019, 20:23:32

verdiğin örneğin saçmalığının farkındasındır umarım, bahsedilen sunucu yılı değil, insanların tecrübesi. hera 2 yıllık user değil, veya ekibindekiler dünkü çocuk değil bu yüzden rina şuan bu konumda, yorumu anlasaydın zaten dediğinle aynı mantıkta olduğunu anlardın.

Birader bak sen yanlış anladın diyorum ki ilk Roleplay sunucusunu açan Vendetta yönetimi. Madem bu adamlar ilk sunucuyu açtı en çok tecrübeyi bu kazandı "Yılların adamı" denilmişse Vendetta her sunucudan üstün olmalı? Herneyse uzatmaya gerek yok ben sonuçta ekipte değilim artık , kendi yolunda.