GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

BETA: Liveable Roleplay - liveablerpg.com

Başlatan balvenie, 09 Haziran 2019, 03:08:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

balvenie

İyi & kötü yapılan yorum sahiplerine teşekkür ediyorum. Eleştiri yapan arkadaşlara özel teşekkür ediyorum.

Konu üzerinde belirttiğimiz gibi, sizlerin fikri bizim için çok önemli.
Alıntı yapılan: balvenie - 09 Haziran 2019, 03:08:15
oyunculara sunup, fikirlerini alabilmeyi ve yanlış düşündüğümüz fikirlerimizi eleştirerek bir nevi oyuncuların platformu olarak onların istedikleri şekilde hareket edebilmeyi isteyen bir sunucu olduğumuzu belirtmek isteriz.

syn0t

No-Name

Alıntı yapılan: syn0t - 10 Haziran 2019, 23:30:07

Başarılar.
Benim bildiğim syn0t trafik kazasında vefat etmişti ama bu hesap  :allaalla:

RyzeeN

balvenie

ayazcik

Alıntı yapılan: Buzz - 09 Haziran 2019, 03:36:07

Alıntı yapılan: RyzeeN - 09 Haziran 2019, 03:31:46

@Buzz

Senin tanıtımına objektif şekilde yaklaşıp, yapılanları hoş karşılamamıştım fakat aynısını sende yapıyorsun. çözemedim seni her neyse @balvenie projede başarılar uğrayacağım trailer hoş.

Yanlışın var, ben kötüleyip saldırıp iftirada bulunmuyorum. Eleştirimi yaptım ve bana göre haklı bir eleştiri.

Bekirhan abla sen sus

Başarılar @balvenie

QrzR

Aloft

Bu sunucuya gayet net ve açık şekilde görünebilecek bir emek verilecek gibi gözüküyor. Şimdiden başarılar dilerim, açılışta sunucuda olacağım. Umarım en kısa zamanda faaliyete geçer.

crewf0rds

Pek bir şey beklemiyorum, Novelty'de bu son denilip, 4-5 defa tekrardan açıldı sürekli. Projenin dediğim gibi, piyasada tutunabileceğini sanmıyorum. Genede bir şeyler yapabilir, fazla ön yargılı yaklaşmamak için açılışta oyniyacağım.

balvenie

Forum açılışı, 15.06.2019 - 21:00 (yarın, akşam 9) saatinde gerçekleştirilecektir. Forum açılışı ile birlikte, karakter başvurularını da aktif edeceğiz.

Tüm yorumlar için teşekkür ediyorum.  :serefe:

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

gadreeltr

Son 55 dakika kaldı! sizler için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz!

RyzeeN

balvenie

Fratmania