GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
17 Kasım 2025, 01:25:21

Selamun Aleykum Ben Kimim?

Başlatan laéx, 08 Eylül 2017, 21:06:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

laéx

Arkadaşlar Ben Yeri Geldiğinde Server Yardım Etmek Yeri Geldiğinde Serverim İle İlgili Yardımlar Almak.
Kendimide Anlatayım Yaşım 12 Küçük Olabilirim Ama Pawno Üzerinde Çok Çalışıyorum.
Samp'ı Yaklaşık 2-3 Yıldır Oynuyorum En Sevdiğim Oyun Sampdır Zaten Pawnoturk Forumundan Çok Yardım
Alıyorum Sağolsun Herkez Yardımcı Oluyor Herkeze Teşekkür Ederim Benim İle İlgili Kısacası Böyle.
Son düzenlenme: 09 Eylül 2017, 21:37:07 VolkanGGTR

Prisonero

ReaT

Lé Spîke

Aleykum selam hoşgeldin ama konunda biraz kendinden bahsetseydin hani biraz bilgi edinseydik daha güzel olmaz mıydı?

laéx

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 09 Eylül 2017, 10:17:11

Aleykum selam hoşgeldin ama konunda biraz kendinden bahsetseydin hani biraz bilgi edinseydik daha güzel olmaz mıydı?

Güncelledim

laéx

Herkeze Teşekkür Ederim Hoşbuldum Gerçekten Çok İyi İnsanlar Var  :evet:

Lé Spîke

Tekrar hoş geldin. Yaş bence fark etmez sonuçta belki de bu yaşta uğraşacaksın ve seneye herkesin tanıdığı bir coder olacaksin. Yaşına takılma ve eleştirilere açık ol. Psikoloji çok önemlidir. Elestirilerle kendini geliştir. Başarılar diliyorum.

laéx

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 10 Eylül 2017, 00:02:01

Tekrar hoş geldin. Yaş bence fark etmez sonuçta belki de bu yaşta uğraşacaksın ve seneye herkesin tanıdığı bir coder olacaksin. Yaşına takılma ve eleştirilere açık ol. Psikoloji çok önemlidir. Elestirilerle kendini geliştir. Başarılar diliyorum.

Hoşbuldum teşekkürler zaten burdan yardımlar alarak kendimi geliştireceğimi düşünüyorum :)

ace

laéx

Hoşbuldum yorumlarınız için teşekkürler. :helal:

Hwang

Aramıza hoş geldin. İyi forumlar. :helal:

ByGoldenPars