GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
23 Nisan 2026, 02:07:54

Pawno & Udemy

Başlatan cngznNN, 11 Haziran 2019, 15:56:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cngznNN

Merhabalar, bu başlığımda sizlere değinmek istediğim konu "Udemy pawno eğitimi" olacak. Eğer bu konunun altına beklediğim istek ve talep gelirse "Udemy SAMP Pawno Eğitimi" planlıyorum. Tabii bir de düşüncelerinizide almak isterim. Ek olaraktan "Udemy SAMP Pawno Eğtimi" oluşturulursa ve destek alırsam bunun yanında Lua, HTML, CSS, PHP, Javascript, Typescript, jQuery, Bootstrap, MySQL, SQL, C#, Angular, Java eğitimi açmayı düşünüyorum, teşekkürler.

Developer
Ücretli script.

Cruza

Udemy bildiğim kadarı ile ücretli oluyor. Fiyatı ne kadar olacak?

since 2008
graphic designer & front-end web developer

cngznNN

Alıntı yapılan: Cruza - 11 Haziran 2019, 16:04:19

Udemy bildiğim kadarı ile ücretli oluyor. Fiyatı ne kadar olacak?

Sabit fiyat 25 TL ile 30 TL arasında gidip geliyorum.

Developer
Ücretli script.

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

QrzR

Baya dil var, öğretirseniz güzel olur.

cngznNN

Alıntı yapılan: QrzR - 11 Haziran 2019, 19:38:17

Baya dil var, öğretirseniz güzel olur.

Beklenen ilgiyi ve desteği alırsam hiç kuşkusuz eğitimime katılan birinin boş çıkmayacağına eminim  :evet:

Developer
Ücretli script.

DracDonix

Açmanı tavsiye ederim ilgi büyük olur.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Jarveus

Cengizhan ciddiye alınması gereken bir değerdir. İnsanlar işlerini beğenmeyebilir ama hakkını veriyor yaptığının. Kodlama geçmişi ve yaptığı sistemler/modlar hakkında bir haber şart oldu
Tanıtılması gereken bir şahıs. Güveniyorum kardeşim inşallah başarılı olursun gayende.

Ryroz

Öğretirseniz çok makbule geçer bende bir şeyler yapmak isterim öğrenince :)

cngznNN

Yorumlarınız için tek tek teşekkür ederim. Aslında bu fikri bayağı bir önceden düşünmüştüm. Kısa zamanda beni udemy'de görebilirsiniz.

Developer
Ücretli script.

Valveron

Ne kadarda cengizhanla şu anda aram bozul olsada hayallerini gerçekleştirmesi için tam destek.
Bir ara bana pawn öğretmeye çalışmıştı, başarılıda olmuştu. Ama beni aptallığım sayesinde gelişme göremedim. Kesinlikle eğitimleri sizi başarıya ulaştırır.

cngznNN

Videoları çekmeye başladım. Örnek bir video upload edeceğim.

Developer
Ücretli script.

_Code

Bence kazandırmaz yanlış anlama ilgi çekmez.
Unreal Engine 4 gibi motorları Blender gibi model-render programları'nın kursu varken pek işe yaramaz.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

cngznNN

Alıntı yapılan: 2PAC_ - 12 Haziran 2019, 23:28:34

Bence kazandırmaz yanlış anlama ilgi çekmez.
Unreal Engine 4 gibi motorları Blender gibi model-render programları'nın kursu varken pek işe yaramaz.

Haklısın, birkaç video atıcam eğer videolar ilgi görürse koymayı planlıyorum.

Developer
Ücretli script.

Dyternal

Bende düşünmüştüm fakat yaşım sıkıntı çıkarabilir diye başlamadım. Lua başla bence, herkes MTA geçsin.