GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Giustizia RPG ~ AKTİF:178.32.117.168:7777

Başlatan AYN3F, 05 Haziran 2019, 02:38:43

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BasBasParalariMiralaya

Alıntı yapılan: crewf0rds - 15 Haziran 2019, 20:58:40

Ulan şu tipler hala bitmedi, skype ortamı 5 kişi, herkesin akrabalarından aldığı 50-20 lira, toplanıyorlar konuşıyorlar, biri diyor ki, ya beyler o kadar sunucuda oynadık sunucu mu açsak belki vg gibi oluruz, sonra adam yapıyor en iyi arkadaşını devoloper, kıçı kırık bir şey bilmeyen biri oluyor pawn coder, diğerleri admin-helper, helperler 1 gün sonra lead admin oluyor, boş boş sunucuda s0beitle oynayıp kendilerini tatmin ediyorlar, şuan sunucunun açılış hikayeside durumuda böyle, bir hevesle açılmış bir sunucu, tutmaz, bırakın

Ç Ö P

Sad but True

Cengo

Sunucuda en iyi rolü yapan oyuncular bizdik , adminler 500k'ya özel mekan almış sorguda Sean Johnson adlı oyuncu bize Kumar yanındaki Emlakçıda İl-Legal işler döndüğünü açıkladı IC olarak
Bizde polisiz , mecburen rolle oraya gittik Jeff Silven adlı Commander kapıyı kırdı içeri girmek için admini çağırdık kapıyı açtırttık , admin bize burası 500k'ya alındı daha tadilatı bitmedi neden giriyorsunuz dedi
Bizde dedik sunucuda kumar kazanma oranı 100 Dolar nasıl 500 bin yaptınız dedik sonra kapıyı açtılar devam ettiler.GH-Baris ise Jeff Silven'a ailevi küfür etti /f chatten onu attık , o sırada oda vardı yanımızda emlakçıyı basarken yani , orda yine hakaret vs olayı oldu.Sean Johnson adlı oyuncu adminleri görünce Retarted RP yapıyorsunuz yapmayın falan dedi bizde dedik ne oldu g*tünmü mü tutuştu dedik sonra hakaretten jail yedim
İfadeyi veren sensin böyle bir ifadeyi sen verdin sen suçlusun dedik , rol dellendi ardından oyuna girmedim liderliğimi almışlar neden aldınız dedim , "LSPD rolünü kimse beğenmiyor" dendi ve tabi beğenmezler çünkü sunucuda en iyi rolü biz yaptık kıskandınız yediremediniz.Dexter Morgan yani Mirsat (Management) IC bir şefe küfür etti , tutuklayınca /surukle çekmeyin vs vs dendi dedik o sistem niye  yapıldı o zaman dedik sustu ve cevap vermedi.
Hapse attık 15 dakika , 15 dakika boyunca Aduty'de kaldı ve buda bir Admin Power'a giriyor.

Burdan gerisini @BasBasParalariMiralaya yazmıştır.

Cengo arkadaşım sabah 12 gibi AP sonucu kurban gitti sonra Mirsat denen AP ci şerefs"z Oluşumlara arkadaşlarını getirdi nekadar dayansamda aileme küfrettiler kayış koptu ve Admin arkadaşını 5 dk hapise attı sonra da çıkarttı beni banlamakla tehdit etti susturdu sonra m4 le tarafı karşılık verdim diye ben ban yedim elimde kanıtlarım var susturulmaya çalışıyorum bende seni saldırıya geçtim topladıgım 7 kardeşim benim ile  Cr attık  ve sunucuya ping yolladık intikam için AP sonucu  kendi  oyuncularını yaktı

BasBasParalariMiralaya

Sunucu sahibi arkadaşlarına Pd Lsfmd gibi oluşumların verdi oyuncuları it gibi  görmeye  başladı cengodan sonra bizde baş kaldırdık \50 oranında  başarılı olmakta  serial ban yedik m4 le ve taranma olayından sonra cengodan önce  mirsat sonra denen admin  pd ye fake hesapla girip arkadaşını yerleştirmek için  birbirimize  düşürdü bizi düşüremeyince  cengoyu ooc Pd den attı  Oyuncu-Admin oldu ilişkisi oyuncu köle admin ve yandaşları kral bu  serverde
@Cengo

blackshadow

Yönetim kadrosuna almışsınız 13 yaşındaki çocukları hadi yaşından demiyorum bari yapamayacağı kişileri alıyorsunuz elinden bir b*k gelmiyor. Alberich zaten sürekli NON-RP ve emote veremeyen birisi yani bu gidişte atlas v2 olur.

Cengo

Alıntı yapılan: blackshadow - 16 Haziran 2019, 01:19:33

Yönetim kadrosuna almışsınız 13 yaşındaki çocukları hadi yaşından demiyorum bari yapamayacağı kişileri alıyorsunuz elinden bir b*k gelmiyor. Alberich zaten sürekli NON-RP ve emote veremeyen birisi yani bu gidişte atlas v2 olur.

Çok haklısın sunucuda tek silah onlarda!

Eğer bunlar 15 yaşında olsa "Uzi tek bizde var" demezlerdi. Bunu söylemeleri AP yaptıklarını belli ediyor kumar kazancı 100 dolar , adam 500.000$ dolarlık mekan almış , artı ÖZEL MAP.

FalafelÇorba

AYN3F

Oyuna cift hesapla kaydolup bir cok yetkilinin manevi degerlerini sovmekten para verilmis bir sunucuya illegal ddos saldiri denemekten maddi ve manevi insanlara hakaret ve nefret soyleminde bulunmaktan Fear adlı oyuncunun ip adresi alınıp Siber Suçlarla Mücadele subesine sikayet talebinde bulunulmustur.

DracDonix

Alıntı yapılan: AYN3F - 17 Haziran 2019, 00:55:00

Oyuna cift hesapla kaydolup bir cok yetkilinin manevi degerlerini sovmekten para verilmis bir sunucuya illegal ddos saldiri denemekten maddi ve manevi insanlara hakaret ve nefret soyleminde bulunmaktan Fear adlı oyuncunun ip adresi alınıp Siber Suçlarla Mücadele subesine sikayet talebinde bulunulmustur.

Bu tip zihinsel engellilere bunlar gerekli. :helal: Başarılar

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

AYN3F

Alıntı yapılan: DracDonix - 17 Haziran 2019, 01:01:58

Sunucumuzu kotlueyen veya elestiren kimseye bisey demedik ama olay zarar vermeye gecerse kisinin hayatini karartmaktan hic gucenmem. Tesekkurler.

BasBasParalariMiralaya

Alıntı yapılan: AYN3F - 17 Haziran 2019, 01:06:16

Sunucumuzu kotlueyen veya elestiren kimseye bisey demedik ama olay zarar vermeye gecerse kisinin hayatini karartmaktan hic gucenmem. Tesekkurler.

BRE APTAL herifler arkadaşlarınız bizim ailevi değerlerimize küfretti ver ip adreslerini bende şikayetçi olacağım hadi bakayım vermezsen adam değilsin forumda oynama burda biz oyunculara değer veriyor süsü gösterme oyuncuya köpek gibi davranıp arkadaşlarınıza bizlere ailevi küfür ettiriyorsunuz yemeyiz kanıtlarımız var attığımız anda ağlayıp kaldırtıyorsunuz hadi bakayım bunuda sildirin

ReaptioS

Gardaççım oyundaki /ip komutu ile bu işler zor be...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

oxygenz

BasBasParalariMiralaya

admin beni çağırdı m4 i ile dm attı ardından  bana hayat kadını skini verdi banladı

Resse

Yorumlar iç açıcı değil ama genel olarak sunucuya girip baktığımda gördüğüm aktif bir rol ortamı yok herkes kendi kafasında admin ekipleri ilgisiz, başarılar diyelim.  :hayir:

Spetsnaz!

Alıntı yapılan: AYN3F - 17 Haziran 2019, 01:06:16

bro ayıptır sormasını hayatını /ip yazıp oradaki ip'yi alıp polise vererek mi karartacaksın? aspdasjpıdqwje