GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Hosting Dünyam | Uygun Fiyata Oyun Sunucuları SA:MP - MTA

Başlatan EnsarBOGAZ, 17 Temmuz 2018, 13:39:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Destan

Hosted olmadanda sunucu görünmüyor sanırım internet bölümü kapalı olduğundan

EnsarBOGAZ

Alıntı yapılan: Destan - 16 Ocak 2019, 13:21:34
Hosted olmadanda sunucu görünmüyor sanırım internet bölümü kapalı olduğundan

Listede gözükmesi size daha çok user kazandıracaktır.

Alıntı yapılan: eirenegod - 16 Ocak 2019, 15:26:21
E-mail kontrolleri ne sıklıkla yapılıyor?

Gün içerisinde kontrol edilip cevaplanmaktadır.
Son düzenlenme: 19 Mayıs 2020, 13:09:44 Enkei Sebep: Flood iletiler birleştirilmiştir.

Rouge

EnsarBOGAZ

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

Rouge

Kotu yorumlari 3 kisilik platformlarda sildirten ensar bey. Simdi birsey anlatacagim; hosting dunyam dan vds almistim 15 tl ye 1 gb modumu kurdum gelistirme asamasindaydi modum maplar vardi bayağı bir lag dan test bile demedim /etkgit yaziyorum lagdan gitmiyor. Bende 2 gun sonra TurkeyBilisim  den aldim ayni ram 1 gb ve lag yoktu sıkıntısız bir sekilde kullandim. Bana bu Hosting dunyam1 gb TurkeyBilisim1gb varkini anlatirmisiniz ? Neden sizde lag var onlarda yok ?

EnsarBOGAZ

Alıntı yapılan: Rouge. - 11 Şubat 2019, 17:55:44
Kotu yorumlari 3 kisilik platformlarda sildirten ensar bey. Simdi birsey anlatacagim; hosting dunyam dan vds almistim 15 tl ye 1 gb modumu kurdum gelistirme asamasindaydi modum maplar vardi bayağı bir lag dan test bile demedim /etkgit yaziyorum lagdan gitmiyor. Bende 2 gun sonra TurkeyBilisim  den aldim ayni ram 1 gb ve lag yoktu sıkıntısız bir sekilde kullandim. Bana bu Hosting dunyam1 gb TurkeyBilisim1gb varkini anlatirmisiniz ? Neden sizde lag var onlarda yok ?

Merhaba,
İlk olarak belirtmek isteriz ki tüm hizmetlerimizde Ücretsiz Voxilty korumasını ücretsiz aktif hale getirdik. Gelen DOS-DDOS ilk olarak voxilty tarafından süzülüp juniper cihazlarımızdan ilgili makinelere dagıtılmaktadır. Şikayet nedeninize gelecek olursam. 1 gb sunucu alıp sunucuyu fulleyemezsiniz. Paket1 test içindir. Çogu muşterimiz paket1 alıp daha sonrasında yükseltme yapıyor ki biz hiçbir muşterimizin sorun yaşamasını istemeyiz. Ödedigi ücret ne kadar olursa olsun önemli degil. Muşteri memnuniyetine önem vermekteyiz. Eğer ki bizden memnun degilseniz ki zaten herkes memnun olacak diye bir kaide yok farklı şirketler ile çalışabilirsiniz.

Alıntı yapılan: Chatt - 02 Şubat 2019, 00:24:54
HostedTab mevcutmu? Ve ne kadar

200 Tl fiyatı vardır.

Alıntı yapılan: EnsarBOGAZ - 16 Mart 2019, 01:14:25
Alıntı yapılan: Chatt - 02 Şubat 2019, 00:24:54
HostedTab mevcutmu? Ve ne kadar

200 Tl fiyatı vardır.

Satışlarımız günceldir.
Son düzenlenme: 19 Mayıs 2020, 13:10:18 Enkei Sebep: Flood iletiler birleştirilmiştir.

Bitroast

Almayın, aldırtmayın. Pişmanlık duygusunu gerçek anlamıyla hissetmek tamamen bundan ibaret sanırsam  :uzgun: :uzgun: :uzgun:

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Esco

Alışveriş yaptık hızlı ve güvenilir lakin iade yok beyler vazgeçicek arkadaşlar bulaşmasın.

Ryroz

Muteo

Destan

Merhabalar efendim samp için hosted tab satışınız var mı ?

Jarveus

Web tarafında eksikleri mevcut. Game hosting kullanmadım. Yorum yapmak istemem. Hayırlı satışlar ama ilgileri var işlerini yapmaya çalışıyorlar. 🙏🏻