GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

» [TR] Lite RPG Hırsız Polis

Başlatan NexoR, 16 Haziran 2019, 16:20:12

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Unknown

Realistic

Başarılar dilerim @5YPEXE  umarım iyi yerlere gelirsiniz kardeşim  :serefe:

5YPEXE

Discordumuzda paylaştığımız görüntüleri burada da paylaşmak istiyoruz ki bizi sadece PawnoTurk forumundan takip eden kullanıcılar da görebilsin diye. Ekte gösterilen bütün sistemler/özellikler gelişme aşamasında olup, değişiklik gösterebilir. Bu yorumda bütün sistemleri paylaşmadık. Sadece ufak sistemleri paylaşma gereği duyduk. Bir çok sistemi ileride paylaşacağız. Spoilerleri hafif tutmak istiyoruz.

Tektabanca

Rpg ve Cnr bence çok farklı , iki konsepti birleştirip ortaya güzel şeyler çıkartabilirsiniz, ancak rp ve hp oyuncuları arasında dağlar kadar fark var diyebilirim, zamanında ibiza 'da hp-rpg tarzi bir sunucu açmıştı onların modunuda inceledim çok emek vardı, ben senin modunun tutacağına şuradan inanıyorum tüm türk-samp kitlesine kendini kanıtlamış birisin. bende bir user olsam senin açtığın suncuyu tercih ederidim yaptiğin sistemler kodlamalar oyuncuya hitap eder tarzda oluyor sadece sisteme  değil görünüme önem verdiğinide biliyorum, sadece ekip arkadaşlarını pek sevmiyorum, şuanda bir çok ag-modu sunucu var umarım bu moduda paylaşırsın :D Başarılar BURAK  :kral: :polis:

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

NexoR

Alıntı yapılan: Tektabanca - 17 Haziran 2019, 23:18:56

Rpg ve Cnr bence çok farklı , iki konsepti birleştirip ortaya güzel şeyler çıkartabilirsiniz, ancak rp ve hp oyuncuları arasında dağlar kadar fark var diyebilirim, zamanında ibiza 'da hp-rpg tarzi bir sunucu açmıştı onların modunuda inceledim çok emek vardı, ben senin modunun tutacağına şuradan inanıyorum tüm türk-samp kitlesine kendini kanıtlamış birisin. bende bir user olsam senin açtığın suncuyu tercih ederidim yaptiğin sistemler kodlamalar oyuncuya hitap eder tarzda oluyor sadece sisteme  değil görünüme önem verdiğinide biliyorum, sadece ekip arkadaşlarını pek sevmiyorum, şuanda bir çok ag-modu sunucu var umarım bu moduda paylaşırsın :D Başarılar BURAK  :kral: :polis:

Bu modu hiç bir şekilde paylaşmayacağım :D

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: NexoR - 17 Haziran 2019, 23:20:37

Bu modu hiç bir şekilde paylaşmayacağım :D
Anca 1 2 yıl geçerse belki  :kahkaha:

Murat Çınar

Umut Adlı Arkadaşın öncede Açtığı Sunucuda Başarılı Oldu Nexor Adlı Arkadaşında Kodladığı Sunucuda
Başarılı Oldu Bu İkisinin Birleştiğini Göz Önünde Bulundurursak Çok Güzel İşler Başaracağınıza  :aynen: İnanıyorum.
Sizlere Kolay Gelsin!

Criminals Gaming
2019 Veda

ElChapo

Daha önce de belirttiğim gibi çöp olan bu oyunu(TR) sen ayakta tutuyorsun .

5YPEXE

Ekipten kimi sevmediğini ben pek bilmiyorum açıkçası fakat şunu söylemek istiyorum ekipteki hiç kimse insanlara kin besler insanlar değil, "sevmediğin" insanlarla konuşup, anlaşmak yerine yapıcı olmak yerine varsayımlarla duyumlarla hareket ediyor gibisin. Açıkçası kimleri sevmediğini de dile getirirsen bizim içinde daha iyi olacaktır inan bana. @Tektabanca

Medcezir

Sen bu zamana kadar neyi başaramadın ki? NexoR ekip sağlam. Başarılar dilerim.  :rockstar:

miru

Tektabanca

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 18 Haziran 2019, 08:43:27

Ekipten kimi sevmediğini ben pek bilmiyorum açıkçası fakat şunu söylemek istiyorum ekipteki hiç kimse insanlara kin besler insanlar değil, "sevmediğin" insanlarla konuşup, anlaşmak yerine yapıcı olmak yerine varsayımlarla duyumlarla hareket ediyor gibisin. Açıkçası kimleri sevmediğini de dile getirirsen bizim içinde daha iyi olacaktır inan bana. @Tektabanca

Galiba adını yorumlardda gördüm ismin Umut, seninle sohbetim bile yok seni tanimyorum seninle hiç bir sorunum yok zamanında ABİ dediğimiz kişiler bizi hiç bir suçumuz yokken hain diye banlamışlardı, o kişi, yada kişilerle ekip olmaz (kendi düşüncem) insanlara çok önem verdiklerini söylüyorlar ya insanları ayırmaktan araya nifak sokmaktan başka bir amaçları yok sadece yetki için oynuyorlardı benim zamanımda (yine söylüyorum bana göre) daha fazla yazip güzel tanıtım konunuzu bu konu ile kirletmek istemiyorum, Bu iletiye cevap vericekseniz ÖM ile yazin konuyu kirletmeyelim.

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

5YPEXE

Alıntı yapılan: Tektabanca - 18 Haziran 2019, 20:38:19

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 18 Haziran 2019, 08:43:27

Galiba adını yorumlardda gördüm ismin Umut, seninle sohbetim bile yok seni tanimyorum seninle hiç bir sorunum yok zamanında ABİ dediğimiz kişiler bizi hiç bir suçumuz yokken hain diye banlamışlardı, o kişi, yada kişilerle ekip olmaz (kendi düşüncem) insanlara çok önem verdiklerini söylüyorlar ya insanları ayırmaktan araya nifak sokmaktan başka bir amaçları yok sadece yetki için oynuyorlardı benim zamanımda (yine söylüyorum bana göre) daha fazla yazip güzel tanıtım konunuzu bu konu ile kirletmek istemiyorum, Bu iletiye cevap vericekseniz ÖM ile yazin konuyu kirletmeyelim.

Direkt olarak buradan şöyle cevap vereyim. Konuda bulunan discord'a gelip bu konuyu bizzat sadece benimle konuşabilirsin beni aydınlatmak için. Bunun yanında senin gibi düşünen bütün oyuncularımız için de aynı şey geçerlidir. Herkes ile sesli konuşmaya, görüşmeye her daim açığız. Buyur seni de beklerim(z). Tık

TheLucifer

AloneAnqel