GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

New Heaven - "Gerçek RPG"

Başlatan Apachemode, 14 Haziran 2019, 22:04:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dyternal

yani şu ana kadar yaşadığımız rollerin hepsi yalan mıydı :uzgun: :uzgun: :uzgun: :uzgun: :uzgun:

Başarılar dilerim, umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz.

Unknown

Resse

Apachemode

Alıntı yapılan: Dyternal - 17 Haziran 2019, 09:37:42

yani şu ana kadar yaşadığımız rollerin hepsi yalan mıydı :uzgun: :uzgun: :uzgun: :uzgun: :uzgun:

Başarılar dilerim, umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz.

Roller yalan değil tabii ki fakat sizlere sunulan rol ortamı olması gerektiğinden çok geride.
------------------------------------
https://www.pawnoturk.com/forum/sa-mp-sunuculari/new-heaven-'gercek-rpg'/15/?action=post;quote=114832;last_msg=115113

Ekibe topluluk görevlisi alındığında, Discord&forum gibi sorumlulukları görevli arkadaşa bırakacağım. Discord, o pozisyonun dolmasını bekliyor. En ufak bir iş dahi olsa her göreve ayrı uzman ekip olacak.
----
Destek mesajlarınız için teşekkür ederiz. Ekibe katılmak isteyen arkadaşlar, ilgili konuda detaylı bilgiye erişebilirler. Büyük düşünen, projeyi ciddiye alacak herkese kapımız açık.
https://www.pawnoturk.com/forum/gm-ilanlari/new-heaven-looking-for-serious-team-members/

_TrusteD_

Umarım sonunuz Keyubu'ya benzemez güzel bir fikir proje sağlam ekip sağlam fakat şunu unutmayın önemli olan oyuncu sayısı bunu arttıracak olanlar da yöneticiler,yöneticiler sunucuya girerse oyuncular da girer sunucu 0 kişi iken oyuncuların bir anda doluşmasını beklemeyin bu Keyubu RPG'nin en büyük hatasıydı umarım siz bunu yapmazsınız türkiyede böyle sunucular istiyorum abi !

:helal:

BAŞARILAR!!!

#rez
Son düzenlenme: 19 Haziran 2019, 15:35:42 _TrusteD_

Charlie_Giles

Bugüne kadar, keyifle okuduğum nadir SA-MP sunucu tanıtımı konularından birisi oldu. Genel düzen ve genel işleyiş o kadar güzel düşünülmüş ki; SA-MP alemindeki RPG'yi bir türlü anlayamayan ve beceremeyen ben bile fazlasıyla heves ettim bu sunucuda oynamaya.

Peki neden öğrenmedim bunca zaman? Çünkü Türkiye'de, beni, kendisini oynamama itecek-heveslendirecek bir RPG sunucusu henüz yok. Kimi sunucuda "Helper" önemsemez görevini, kimi sunucuda... Bu konu hakkında o kadar doluyum ki; sabaha kadar yazsam bitmez gerçekten.

Ben inanıyorum ki "New Heaven" tüm düzeni bozacak. Bolca başarılar diliyorum. :)

No-Name

Tanıtım konusunu açan kişi (büyük ihtimal kurucu/management) başka bir sunucuda Lead Admin. İki sunucuyu aynı anda yönetmek zor olmaz mı?

Apachemode

DUYURU

Onca yıl sonra tekrar samp üzerinden RPG oynama hevesiyle geri dönmüştüm. Haftalardır gördüğüm üzere hala birçok temel sorun varlığını on yıl öncesinde olduğu gibi sürdürmeye devam ediyordu. Bu hataların düzeltilmesi için öncelikle piyasada öncü konumda birkaç sunucuyla iletişime geçtim. Bir kısmı cevap bile vermezken diğer taraf adminlik peşinde koştuğumu sanıp helper başvurularına yönlendirdi.

Insanlara anlatarak bunu yapamayacağımı gördüm, bu nedenle gördüğüm eksiklerden arınmış bir sunucuyla insanların gelip deneyimleyerek, gerçek bir RPG sunucusunun nasıl olması gerektiğini anlamasını hedefledim. Bunu profesyonel bir ekip kurmadan yapmak istemedim, maalesef ekibi kuramadım. Bu süre zarfında başka bir ekibe dahil olup fikirlerimin en azından bir kısmının orada yeşermesini istedim. Maalesef katıldığım ekibin projeyi ele alış biçimi, ciddiyeti ve idealleri benimkilerle  uyuşmadı. Bu çabam da sonuç vermedi.

Admin görevlerinin oyuncuya devredildiği, oyuncuya günlük legal ve illegal rol hedeflerinin verilerek rol ortamını aktif tutulmaya çalışıldığı, admininden şerif departmanına kadar herkesin aylık seçimlerle geldiği, ekonominin zorlu, sunucu hikayesinin bir döngü içinde başı ve sonunun olduğu; demokratik, yaratıcı, ezberbozan gerçek bir RPG deneyimi vadedecek, oyunculara alternatif bir gerçekli penceresi açacak bir ortam oluşturma hayalimin gerçekleşemeyeceğini üzülerek bildiriyorum. SAMP'ı bırakmadan önce, açtığım projeyle kendi kendini yönetebilen bir topluluk ve sunucu oluşturmak istemiştim maalesef bu gerçekleşemeden bırakıyorum.

Konu kilitlenip arşive taşınabilir, eski oyunuma yıllar sonra dönmek güzeldi. Herkese kucak dolusu sevgiler.