GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Anadolu Roleplay "IP : 185.225.38.22:7777"

Başlatan Frooz, 22 Haziran 2019, 16:32:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hymenalos

Alıntı yapılan: RulinG - 22 Haziran 2019, 21:40:16

Evet, şimdi beni ve Chatt tanıyan tanır biz aramızda tartışa biliriz evet emirin arkadaşları madem Anadolu size ait diyorsunuz peki bunlar ney???

TURK1YC BEY RAXASS'DAN İZİN ALMİS Aaa

Madem ilk Turky1c3 açtı nexor ben açtım diyor?

https://hizliresim.com/6D2J3E][/url]

Evet buna bir açıklama yapan bakalım

Ali yap demesiyle izin almış anlamına gelmiyor. Anadolu Gaming adıyla NexoR hiç bi zaman açmamıştır. 8 yıldır bu platform da geziyorum AG nin açılışında vardım fakat NexoR ortak olarak açmıştır. Eğer NexoR açsaydı elinde her şey olurdu fakat onda göremiyoruz.

He siz her açtım diyip kanıtsız gezeni sayıyorsanız 2015 yılında bende Anadolu Gaming adıyla açtım varsay 5 dk durdu benim mi oldu Ad?
Son düzenlenme: 22 Haziran 2019, 21:47:24 hymenalos

xDahdal

O zaman bu Anadolu adı sizinde değil ?? Peter420 de açtı onların o zaman ? Bir patentiniz yok bireyiniz yok şimdi biz acsak nolcak ne yapabilicegi siniz

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

Dostoyevskii

Anadolu ismi benim, emirin veya burağın değil gençler kapanan sunucunun adı Anadolu diye "Anadolu" isimli sunucu açılamaz diye bir kaide yok. Kapanan sunucu bizimdi, bu değil. Başarılar gençler.
Son düzenlenme: 22 Haziran 2019, 22:05:30 RaxaSs

hymenalos

Kardeşim çocuk musun? TURK1Y3 nin her WhatsApp da dediğini buraya yazıyorsun? Peter420 dediğimiz kişi 2016 yılında hafta da 1 isim değiştiriyordu oyuncu çekmek için. Sunucu adları onun sayılmaz.

Xchatt

Konuyu kirletmenin anlamı yok , şunu belirtmek isterim ama bu samp aleminde isim hakkı diye birşey yok isteyen istediği isimle açabilir bunada kimse bişey demeye hakkı yoktur anadolu hırsız polis ayrı anadolu rp ayrıdır ve sunucu ip ve forum adresi sizde olunca isim hakkıda kimseye geçmez ben şimdi www.anadolu-hp.net alan adını alsam benimde olmaz seninde
iyi forumlar
Son düzenlenme: 22 Haziran 2019, 22:10:07 Chatt
Sa-Mp 2014-2020

xDahdal

Alıntı yapılan: hymenalos - 22 Haziran 2019, 22:05:29

Kardeşim çocuk musun? TURK1Y3 nin her WhatsApp da dediğini buraya yazıyorsun? Peter420 dediğimiz kişi 2016 yılında hafta da 1 isim değiştiriyordu oyuncu çekmek için. Sunucu adları onun sayılmaz.

Konuyu daha fazla kirletmiyelim sen en iyisi bana telefon numaranı at özelden oradan daha detaylı konuşalım

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

hymenalos

Zaten görüşüyoruz. Ama sen anlamayıp konu uzatmaya bakıyorsun kardeşim.

Zeta

Alıntı
Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa) olmak zorundadır.

Daha düzenli ve kapsamlı şekilde konu oluşturun. Kilit.