GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Life Roleplay Gaming

Başlatan Yusuf467600, 23 Haziran 2019, 13:10:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yusuf467600

Öncelikle merhaba diyerek söze başlamak istiyorum. Sizlere, yaklaşık olarak 2-3 aydır sürdürdüğümüz çalışmalarımızın karşılığını almak amacı ile görüşlerinize sunduğumuz Life Roleplay'ı  tanıtmaktan onur duyuyorum. Şu noktaya da değinmek isterim ki; hiçbir aktif sunucu yapılanmasına karşı düşmanlığımız, haset'imiz bulunmamaktadır, bulunmayacaktır. Sunucumuz'un hiç bir şekilde şu kadar oyuncu toplama gibi bir derdi yoktur. Zaman ile değişecek ve oyuncu sayımız artacaktır. Sizlerden tek isteğimiz bu durumun farkında olmanızdır. Sizlerle beraber olmayı dile getireceğiz düzgün ve sağlam bir rol ortamı kurarak kaliteli bir hizmet vereceğiz, her şeyden önemli olan sizlersiniz ne kadar düzgün bir ortam kurarsak o kadar güzel roller ortaya çıkar, bunun için'de sizin bizim yanımızda olmanızı dileriz.

Sunucu Hakkında?
Ekipte ki üyeler alınırken bu platformda ki saygınlıklarından önce işlerine olan bağlılıklarına ve işlerine verdikleri önem test edilir.Daha sonrasında saygınlığa bakılır tabi bu her zaman 2.plandadır.Yeni bir rol ortamı ve yeni sistemlerle sizleri bambaşka bir ortama katıyoruz.

Konsepti Nedir?

Konsepti Amerikan Roleplay

Sunucu Hakkında:

Sunucu : Life Roleplay - www.liferoleplay.com [TR/Turkish]
Discord: https://discord.gg/w4CyrpV
IP Adresi :54.38.106.197:7777       
Sunucu Kapasitesi: 100 [ Artacak]
Sunucu Haritası : Los Santos
Sunucu Durumu : BAKIM

Son düzenlenme: 23 Haziran 2019, 13:19:07 Yusuf467600

Eldrithc

Başka sunucuların discord adresinde reklam veriyorsunuz, sizin discord adresinize gelip neden başka discord sunucularında reklam atıyorsunuz dediğimde ise ban yediğim bir yer. Başka sunucularda reklam atacak kadar düştünüzmü? Tutacağını sanmıyorum.

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

Unknown

Muteo

1chbinyaso

Tutmaz dedikten sonra sunucunun tutmayacağına inaniyorsan muhtemelen senin sunucuna da boyle olmustur tutmayacak dediklerinde tutmamistir ama parasi olan bir sunucu her zaman tutar kesin bir cevap veremessin bunun hakkinda yani tutmaz diyemezsin desen bile tutma ihtimali yuksektir tutmasa dahi uzun zaman aktif durabilir yani ben buna inaniyorum en azindan başarı dileyebiliriz life roleplay için benden başarılar
((Kimseye doğrultulmamış kısa ve öz bilgi))
Son düzenlenme: 23 Haziran 2019, 13:59:24 1chbinyaso

Unknown

Şuana kadar hiç bir sunucuyu kötülemedim, fakat gelip başka sunucuda reklam yapana kadar.

NexoR

Discord kanalımızda reklam yapmanızda ne biliyim...

ReaptioS

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zeta

Alıntı
Konu içeriği özgün olmalıdır. Grafik, sistem anlatımları, sistem görüntüleri vs. çalıntı yapanların konuları kilitlenecektir.

Kilit.