GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Vefa Roleplay - www.vefaroleplay.com - Yakında Aktif

Başlatan Eldrithc, 22 Haziran 2019, 18:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Eldrithc

Alıntı yapılan: Rammstein - 23 Haziran 2019, 12:54:44

Türk RP modası eskide kaldı. Tutacağından pek emin değilim.

Yorumunuz için teşekkür ederim, tutup tutmayacağını zamanla oyuncular belirleyecektir.

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

RaideNN

Başarılar diliyorum fakat tutucağını sanmıyorum.

Eldrithc

Alıntı yapılan: RaideNN - 23 Haziran 2019, 16:57:14

Başarılar diliyorum fakat tutucağını sanmıyorum.

Yorumunuz için teşekkür ederim, zamanla tutup tutmayacağı belli olacaktır.

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

Eldrithc

Yetkililer

Nurettin
Server Owner

Ceyhun
Developer/Level 8 Admin/Firewall/Networking/Routing

Mert
Level 7 Admin/Admin Sorumlusu/Teamspeak Yetkilisi

Tüm Yetkililere Forum Üzerinden göz atabilirsiniz.

Buzz

Web siteniz aşırı yavaş.   :) Tema görüntüsü yüklenmiyor.

Eldrithc

Şuanda web siteye bot atmamaları için güvenlik önlemleri alıyoruz, o yüzden anlık takılmalar donmalar olabilir. Bir kaç dakika sonra düzelecektir.

Rodriquez

Teamspeak 3.8.0 Lisansımız Aktif Edilmiştir...
İP & DNS : ts3.vefaroleplay.com & vefa
Son düzenlenme: 23 Haziran 2019, 18:25:52 CeyhuNN

RaideNN

Alıntı yapılan: Eldrithc - 23 Haziran 2019, 17:28:12

Yetkililer

Nurettin
Server Owner

Ceyhun

Mert

Forum bakım modunda oyuncular nasıl bakabilir açıklarmısınız?  :kahkaha:

Rodriquez

Alıntı yapılan: RaideNN - 23 Haziran 2019, 18:27:54

Alıntı yapılan: Eldrithc - 23 Haziran 2019, 17:28:12

Yetkililer

Nurettin
Server Owner

Ceyhun

Mert

Forum bakım modunda oyuncular nasıl bakabilir açıklarmısınız?  :kahkaha:

Açılınca bakarlar hocam.

Spetsnaz!

ilk 1 ay 30-40 kişi görürsünüz, tüm adminlerin 2-3 arkadaşı gelecek çünkü. 2.ay sinek kovalarsınız, türk roleplay'in ihaneti budur, safari gibi bir kale var karşınızda, yıkamazsınız ama belki geçici süreliğine askerlerini alırsınız.

No-Name

Sunucu'nun tutacağın'dan emin değilim, Orada ki bir arkadaşım söylüyor. "Knk H1'i A2" yaptılar diyor.
Sizce böyle bir sunucu nasıl gelişecek hiç bir firkim yok. Yönetim ekibi sıfırlanınca H1'i A2 yapmanız çok yanlış bişey, Sunucu'nun tutacağından emin değilim. Safari'den ban yiyenler sıkılanlar buraya gelip DM atar, iyi günler.

Eldrithc

Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 23 Haziran 2019, 19:49:10

ilk 1 ay 30-40 kişi görürsünüz, tüm adminlerin 2-3 arkadaşı gelecek çünkü. 2.ay sinek kovalarsınız, türk roleplay'in ihaneti budur, safari gibi bir kale var karşınızda, yıkamazsınız ama belki geçici süreliğine askerlerini alırsınız.

Tatlı bir rekabet içerisinde o kaleyi devirmeye gayret edeceğiz, deviremez isek büyük bir rakibi olacağımızdan eminiz. Sunucunun temellerini kapatmamak üzere attık, önemli sorunlar olmadığı sürece kapatma gibi bir durumumuz olmayacak. Yorumunuz için teşekkürler.

Alıntı yapılan: No-Name - 23 Haziran 2019, 20:02:51

Sunucu'nun tutacağın'dan emin değilim, Orada ki bir arkadaşım söylüyor. "Knk H1'i A2" yaptılar diyor.
Sizce böyle bir sunucu nasıl gelişecek hiç bir firkim yok. Yönetim ekibi sıfırlanınca H1'i A2 yapmanız çok yanlış bişey, Sunucu'nun tutacağından emin değilim. Safari'den ban yiyenler sıkılanlar buraya gelip DM atar, iyi günler.

Öncelikle yorum attığınız için teşekkür ederim. H1'i A2 yapmamızın sebebi rol bilgisi,tecrübesi,kurallara hakim olması ve saygısı Biz kimseyi kimseden ayırıp arkadaş-dost ilişkisi var diye kayırıp yetki vermiyoruz. Eğer o kişi o yetkiyi hak ediyor A1 ve alt yetkide olan ve üst yönetimin fikride alınıp daha sonra yetki veriliyor. Dm atarlar diyorsunuz, yetkili kadrosunda bulunan arkadaşlar dm atan kişilere gerekli ceza-i işlemi uygularlar. Yanlış hatırlamıyorsam DM atmanın hapis süresi  " 360 " Dakika idi. Tekrardan yorumunuz için teşekkür ederiz.

Rodriquez

Amacımız ''ADALETLİ'' ortam, ''ADALETLİ'' yönetim ilgi ve eleştiriniz için teşekkürler....
Son düzenlenme: 23 Haziran 2019, 20:32:03 CeyhuNN

No-Name

Alıntı yapılan: CeyhuNN - 23 Haziran 2019, 20:27:56

Amacımız ''ADALETLİ'' ortam, ''ADALETLİ'' yönetim ilgi ve eleştiriniz için teşekkürler....

Herşeyi rapor edecekseniz, böyle bir proje başlatmayacaktınız, bu benim kendi görüşümdü. Her yorumu şimdiden rapor edecekseniz. İleride sizi düşünemiyorum...