GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Novelty Roleplay 4.0 Modu Satılık

Başlatan oguzhan545419, 16 Haziran 2019, 23:44:43

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oguzhan545419

Ay yazılanlara bak kıyamam... Sunucu sahibi balveni ile botroast arkadaş benim attığım videoda ne demek istediğimi gayet iyi anladılar da işte güzel salağa yatıyorlar.

Diğer yandan da bana atıp tutan arkadaşlarla discordda konuşabiliriz birazcık da olsa cesaretleri varsa :aynen:

Elleriniz titremesin bu kadar kasmayın kendinizi

Emek hırsızları sizi gidi sizi

ID:1 Bitroast
ID:2  Balvenie

Son düzenlenme: 18 Haziran 2019, 17:35:27 oguzhan545419

oguzhan545419

Ihh şey kısa zamanda modunu sağda solda açılan sunucularda görürsen şaşma 40.000 satırlık modun birileri tarafından bedavaya dağıtılabilir de  :P

İnsanların başka sunuculardaki hesaplarına girip banlattırmak kötü bir proje olmuş daha güzel şeyler bekliyorum aşklarım öptüm sizi

Ha konuyu bilip bilmeden bana sallayan zavallılar da şimdi ne demek istediğimi gayet iyi anlamıştır.
Arkanıza daha fazla darbe vurulmasını istemiyorsanız biraz o gözlerinizi açın her gördüğün muza oturmayın.
Son düzenlenme: 18 Haziran 2019, 17:40:25 oguzhan545419

Pablo

Alıntı yapılan: oguzhan545419 - 18 Haziran 2019, 16:27:19

Ihh şey kısa zamanda modunu sağda solda açılan sunucularda görürsen şaşma 40.000 satırlık modun birileri tarafından bedavaya dağıtılabilir de  :P

İnsanların başka sunuculardaki hesaplarına girip banlattırmak kötü bir proje olmuş daha güzel şeyler bekliyorum aşklarım öptüm sizi

Ha konuyu bilip bilmeden bana sallayan zavallılar da şimdi ne demek istediğimi gayet iyi anlamıştır.
Arkanıza daha fazla darbe vurulmasını istemiyorsanız biraz o gözlerinizi açın her gördüğün muza oturmayın.

dediğin gibi paylaşıldı :hm:

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Warning

Oguzhan YAPTIGIN Sey AYıp Yuzsuzluk Olmus :hayir:

Ryroz

oguzhan545419

Alıntı yapılan: Byrpo - 23 Haziran 2019, 18:54:56

Neyin yüzsüzlüğü anlamadım? Siz ne koyun milletsiniz ya yaşın küçük idrak edemiyorsun ya da arkadaşın olması lazım bunun savunması bile olamaz. Adam bot atıyor insanları salak yerine koyuyor farklı yöntemler deniyor ama siz halen bu adamı savunuyorsunuz?

Halen sözünün arkasındaysan çobanını takip et sürüden ayrılma.

oguzhan545419

Rağbet üzerine fiyat 50tl olarak güncellendi.

Warning

Alıntı yapılan: oguzhan545419 - 07 Temmuz 2019, 01:29:34
Alıntı yapılan: Byrpo - 23 Haziran 2019, 18:54:56

Neyin yüzsüzlüğü anlamadım? Siz ne koyun milletsiniz ya yaşın küçük idrak edemiyorsun ya da arkadaşın olması lazım bunun savunması bile olamaz. Adam bot atıyor insanları salak yerine koyuyor farklı yöntemler deniyor ama siz halen bu adamı savunuyorsunuz?

Halen sözünün arkasındaysan çobanını takip et sürüden ayrılma.

BIZ NE KOYUN MİLLETİNİZ YA   1 olarak onun sw atarda atmaz bu senı ılgılendırmez 2 olarak adamın aylarca veya yıllarca ugrasıtgı alıntı sıstem bıle olsa o adam modunu belkı 200 tl satıcaktı sen o adamın onune gectın 2 olarak bıtroast 2 sene gıb ısuredır tanıyorum hıcbır yanlısınıda gormedım ve konu yas'a ne zaman geldı ınsanların yaslarını bılmem onunu bunu sorgulayacaıgna bu platform terket senın gıbı 2 yuzlu ınsanlar olcagına hıc olmasın!
Son düzenlenme: 12 Temmuz 2019, 17:37:13 Byrpo

ace

Focus

İster bot atsın, ister şifreleri kopyalasın, ister başka birşey yapsın ?

Bu seni hiç alakadar etmez, adamın modunu paylaşamazsın izinsiz hiç bir şekilde.

@Prisonero @Kraus Konu kaldırılsın, cezai işlem uygulansın lütfen.

Şeytana Şükür!

Warning

Alıntı yapılan: Focus - 13 Temmuz 2019, 22:01:09
İster bot atsın, ister şifreleri kopyalasın, ister başka birşey yapsın ?

Bu seni hiç alakadar etmez, adamın modunu paylaşamazsın izinsiz hiç bir şekilde.

@Prisonero @Kraus Konu kaldırılsın, cezai işlem uygulansın lütfen.

Coktan herkes ındırdı bu herıf @Bitroast  emegını cıgnedı pislik herif

Joker

South centeral modunu satışı yasaktır. K&A

open.mp Turkey Department Manager