GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Pawnoturk Teması Responsive Denemesi

Başlatan Kraus, 18 Haziran 2019, 16:05:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kraus

Merhabalar. Öncelikle responsive anlamını bilmiyorsanız Responsive: Her cihazda ve çözünürlükte özellikle mobil cihazlarda otomatik olarak temanın boyutlanarak okunaklı, zoom yapmaya gerek kalmadan siteyi kullanmanızı sağlar, bu şekilde tasarlanır. Ben de pawnoturk teması eğer responsive olsaydı nasıl olurdu diye merak edip önizleme amaçlı kısa bir tasarım düzenlemesi yaptım, mobil boyutlarındaki görüntülerini sizlerle paylaşıyorum. Bu çalışma sadece önizleme amaçlı fazla uğraşılmadan ve kayıt edilmeden deneme için yapıldı, bazı tasarım hatalarını maruz görün. Sizce nasıl gözüküyor? Efsanevi tema responsive olsa nasıl olur?

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Pablo

keşke mobil temada böyle olsa  :kalp: eline sağlık

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

NexoR

Gayet hoş duruyor ama SMF de responsive olayı olunca bir yerlerde mutlaka patlak veriyor. Bir ara denemiştim responsive işini ama özel mesaj alanları gibi yerlerde sorun oluyor. Düzeltmek ise baya bir uğraştırıcı :D

Kraus

Alıntı yapılan: NexoR - 18 Haziran 2019, 17:04:33

Gayet hoş duruyor ama SMF de responsive olayı olunca bir yerlerde mutlaka patlak veriyor. Bir ara denemiştim responsive işini ama özel mesaj alanları gibi yerlerde sorun oluyor. Düzeltmek ise baya bir uğraştırıcı :D

Evet ana sayfa, özel mesajların bulunduğu sayfa, konudaki sayfa, bölüm içindeki konu listesine ait sayfa, profil sayfası bunların hepsinin tasarımına el atmak gerekebiliyor ama o kadar sıkıntı sayılmaz çoğu sayfa kolay bir şekilde direk yerleşiyor.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Dreizen

miru

Saolun.Böyle olursa her foruma girmek istediğimde pcyi açmama gerek kalmayacak :helal:

NikolaiS

Gayet iyi görünüyor, umarım en kısa zamanda mobiller için yürürlüğe girer.
Ellerine sağlık.

Prisonero

Bu aralar mobil tema konuları sık sık gündeme geldiği için küçük bir spoiler vereyim.

Responsive ile ilgili çalışmalarımız mevcut. Temellerini bir süre önce attık ve titizlikle ilerletiyoruz.

Spetsnaz!

Apachemode

Müthiş görünüyor, teşekkürler güzel çalışma olmuş.

QrzR

Güzel olmuş ben ağırlıklı olarak mobil kullanıcısı olarak söyleyim gelmesini çok isterim.

Ryroz

TRSinan28

Çok iyi gözüküyor. Gelmesini isterim.