GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
03 Şubat 2026, 20:27:59

Sohbet [Genel]

Başlatan Prisonero, 01 Mart 2017, 00:22:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

QrzR

Mısır'ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı ve darbeyle görevinden alınan Muhammed Mursi geçen gün yargılandığı mahkeme salonunda ölmüş.

Ryroz

miru

2 saat halı saha ardından 1,5 saat basketbol idmanı.İdmandan eve gelirken kesin yarın 3e kadar uyurum diye düşünürken yemek yedikten sonra uykum kaçtı.Çok sinir bi durum :(

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

ace

İleti listesinde 1. olmak bence en gereksiz iş.

Excision

Lee Seon

Boş konu, boş mevzu, çok lafla bomboş iş yapanlara ne derler bilirsin. Gereksiz bir uğraş.

Pablo

Alıntı yapılan: AMD Ryzen - 26 Haziran 2019, 10:52:33

İleti listesinde 1. olmak bence en gereksiz iş.

aynen 1senelik konu işte  :aynen:

Alıntı

Pablo

Alıntı yapılan: Lee Seon - 26 Haziran 2019, 15:41:32

Boş konu, boş mevzu, çok lafla bomboş iş yapanlara ne derler bilirsin. Gereksiz bir uğraş.

Yusuf bey merhaba konuya zorunlu olarak mesaj atmak zorunlu değildir siz benim büyüğüm olduğunuz için olgunlukla karşılıyorum ve sizde bu tavrınızı kırıcı ve küçümsümeyi bırakarak olgunlukla karşılarsanız çok memnun olurum iyi günler dilerim :) @Lee Seon
-İyi Forumlar

Alıntı

DracDonix

Zamanında hedefim 1000 ileti idi şimdi 1000 iletiyim ne kazandım hiç bilemiyorum  :kahkaha:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Pablo

Alıntı yapılan: DracDonix - 26 Haziran 2019, 16:10:45

Zamanında hedefim 1000 ileti idi şimdi 1000 iletiyim ne kazandım hiç bilemiyorum  :kahkaha:

aynen :kral:

Alıntı

Lee Seon

Alıntı yapılan: ArdaTR - 26 Haziran 2019, 16:08:38

Alıntı yapılan: Lee Seon - 26 Haziran 2019, 15:41:32

Yusuf bey merhaba konuya zorunlu olarak mesaj atmak zorunlu değildir siz benim büyüğüm olduğunuz için olgunlukla karşılıyorum ve sizde bu tavrınızı kırıcı ve küçümsümeyi bırakarak olgunlukla karşılarsanız çok memnun olurum iyi günler dilerim :) @Lee Seon
-İyi Forumlar

Forum kelimesinin teknik anlamı itibariyle bir foruma taşınan bir düşünce, fikir, durum her türlü karşı veya taraftar fikir ve düşünceye açık olmalıdır. Bundan ötürü yaptığım yorumun gerekliliği konusunda bir uygunsuzluk görmüyorum. Bunun yanında yaptığım yorumda, duruma ithafen yanlış bir eleştiri olduğunu düşünmüyorum. Zira postlarınıza baktığınız zaman zaten dediğim gibi ne kadar gereksiz bir birikim olduğunu görmüş olacaksınız. Nicelikten ziyade nitelik daima öndedir ve kazanır. Bu yalnızca forum için gerekli bir şart değil aynı zamanda hayatınızda da prensip edinmeniz gereken bir ilkedir. Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır.

NikolaiS

Vow, ilk kayıt olduğum anlarda vardı bende de öyle şeyler fakat şu an yok.

sweezy

Zamanında buralarda @Vanquish (Mehmet Can) vardı :D Forumun ilk Gangsta'sı olmuştu. Uzun zamandır pasif.

ace

Alıntı yapılan: sweezy - 26 Haziran 2019, 16:41:34

Zamanında buralarda @Vanquish (Mehmet Can) vardı :D Forumun ilk Gangsta'sı olmuştu. Uzun zamandır pasif.

Bende ilk The Families olmuşum o @Vanquish aktif olsaydı şimdi 1. liği bana bırakmazdı :D