GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
19 Nisan 2026, 21:09:57

Discord Nitro Generator/Nitro Kod

Başlatan Pablo, 26 Haziran 2019, 17:58:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Pablo

Merhaba arkadaşlar bu sistemde neyin nesi derseniz bu sistem random olarak nitro kod oluşturmaktadır bu bazı 5invite 1 nitro sunucularının kullandığı nitro generatordür oyüzden bende onlara inat bunu paylaşmaktayım nasıl kurulur derseniz aynı bir discord bot kuruyormuş gibi kuracaksınız.

Son düzenlenme: 27 Haziran 2019, 19:14:02 ArdaTR
Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

QrzR

Pablo

Alıntı

flooder

Teşekkürler işime yarayacaktır.

Pablo

Alıntı

Dyternal

Bu bize beleş nitro mu veriyo şimdi.

ace

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Pablo

Rica ederim video link güncellendi :helal:

Alıntı

Marvellous

Arda kardeşim nitro atar mısın? Gift.

Pablo

Olsa ilk kendime alıcam ve neden kodların hepsi yanlış derseniz açıklayım :aynen:

Beni Oku :oku:
Bu nitro kod diyorsanız o random atıyor
Çünkü bot yapay zeka
Birçok nitro sunucusu bunu kullanıyor ve bende onlara inat paylaştım kısacası bizim türk milletini salak yerine koyup boşu boşuna okadar kişi 5invite 1nitro sunucularına inanıp davet ediyorlar ama bu devirde hiç kimse kolay kolay nitro vermez bende bizim türk milletine bunu anlatmaya çalışyorumda anlamıyorlar dahada 5invite 1nitro sunucularına inanıp sunucularda reklam yapıyorlar.Ve nitro kod çıksada bir umut %1 ihtimalle doğru çıkar bir şansınızı deneyin yinede.
-İyi forumlar

Alıntı

Craowin

DracDonix

Alıntı yapılan: ArdaTR - 28 Haziran 2019, 02:49:23

Olsa ilk kendime alıcam ve neden kodların hepsi yanlış derseniz açıklayım :aynen:

Çünkü bot yapay zeka
Birçok nitro sunucusu bunu kullanıyor ve bende onlara inat paylaştım kısacası bizim türk milletini salak yerine koyup boşu boşuna okadar kişi 5invite 1nitro sunucularına inanıp davet ediyorlar ama bu devirde hiç kimse kolay kolay nitro vermez bende bizim türk milletine bunu anlatmaya çalışyorumda anlamıyorlar dahada 5invite 1nitro sunucularına inanıp sunucularda reklam yapıyorlar.Ve nitro kod çıksada bir umut %1 ihtimalle doğru çıkar bir şansınızı deneyin yinede.
-İyi forumlar

Açıklama benim sayemde yapılıyor. :D

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Pablo

Alıntı yapılan: DracDonix - 08 Temmuz 2019, 14:58:04

Alıntı yapılan: ArdaTR - 28 Haziran 2019, 02:49:23

Çünkü bot yapay zeka
-İyi forumlar

Açıklama benim sayemde yapılıyor. :D

Yalana bak yalana :ban:

Alıntı

staple

Peki bu video'yu çekenin nitrosu olmaması...  :hm: