GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
18 Kasım 2025, 13:28:40

SMF Dark Theme

Başlatan Veoper, 25 Ocak 2019, 23:36:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ryroz

Forumda ne kadar çalışkan insanlar var, helal olsun çok beğendim. :)

Veoper

Alıntı yapılan: Ryroz - 03 Haziran 2019, 15:48:51

Forumda ne kadar çalışkan insanlar var, helal olsun çok beğendim. :)

teşekkürler, ilan güncel  :anons:

MarshWR

Başarılı bir çalışma, iyi satışlar dilerim. :)

Veoper

Alıntı yapılan: MarshWR - 05 Haziran 2019, 19:07:32

Başarılı bir çalışma, iyi satışlar dilerim. :)

@MarshWR teşekkürler, ilan güncel

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Veoper

ExCalibur

Takdir ettiğim bir yazılımcısın. Zira sattığın temalara ioncube ile ufak bir şifre koyarak siteye göre lisanslamanı öneririm. Temaların elden ele dolaşıyor. Bunu önlemelisin. Başarılar dilerim hayırlı satışlar.

Pablo

Alıntı yapılan: ExCalibur - 17 Haziran 2019, 13:13:11

Takdir ettiğim bir yazılımcısın. Zira sattığın temalara ioncube ile ufak bir şifre koyarak siteye göre lisanslamanı öneririm. Temaların elden ele dolaşıyor. Bunu önlemelisin. Başarılar dilerim hayırlı satışlar.

katılıyorum ve smf tema yapımcısı gecitlide güzel bir sistem yapmış footerdan isim silince otomatik mail gönderiyor bunun aynısını @Veoper  yapsa güzel olur.

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Veoper

Alıntı yapılan: ArdaTR - 17 Haziran 2019, 14:33:46

katılıyorum ve smf tema yapımcısı gecitlide güzel bir sistem yapmış footerdan isim silince otomatik mail gönderiyor bunun aynısını @Veoper  yapsa güzel olur.

Temmuz-Ağustos aylarında bir tema daha çıkaracağım, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim bir sonraki temam da bunları uygulamaya çalışacağım, ilan güncel  :anons:

Veoper

ayazcik

Ellerine sağlık.
Son düzenlenme: 30 Haziran 2019, 15:04:46 Marionetta

Veoper

Veoper

FrtdnYLDZ

Ellerine sağlık, gayet iyi olmuş.

Veoper

Alıntı yapılan: FrtdnYLDZ - 03 Temmuz 2019, 22:26:19

Ellerine sağlık, gayet iyi olmuş.

teşekkürler @FrtdnYLDZ ilan güncel  :anons: