GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sunucu Yardım Merkezi | Klon sunuculara son her sunucuya özgün destek!!

Başlatan Jarveus, 01 Temmuz 2019, 13:25:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jarveus

Ekip ismi ; Sunucu Yardım Merkezi

Ekip amacı ; Açılacak HP - RPG ve diğer türlerde ki oyun sunucularına forum/mod/kurallar/reklam/imaj/hikaye-senaryo/etkinlik düzenlenme/birlik oluşturma/oluşum yapılandırma/ekip toplama gibi konularda yardımcı olmaktır.

Ekip Hizmetleri ;

#Sunucu Reklam Planlaması
#Sunucu Hikaye-Senaryo-Etkinlik oluşturma
#Forum Düzenleme - Konu oluşturma
#Tasarım yardımı
#Birlik/Oluşum/Ekip planlama ve oluşturma
#Mod sağlama-eksik tespit etme
#Hile testleri

Ekip Yönergesi ; ekipte bulunan kişiler farklı sunucularda çalışabilir (Freelancer* modeli) , tek bir sunucuda çalışabilir , kimse kimseye karışamaz.

Ekip Kuralları ; nezaket , sadakat ve saygıdır.

Ekip Üyeleri
Güncellenecek

Son düzenlenme: 01 Temmuz 2019, 14:31:17 Jarveus

Jarveus

Referanslar için #rez
Son düzenlenme: 01 Temmuz 2019, 13:45:31 Jarveus

Dwayne

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Jarveus

sweezy

NikolaiS

Karşılıksız ve beklentisiz bir destek mi? Eğer öyle ise bu hizmeti veren kişiler bir süre sonra sıkılır diye düşünüyorum.

Jarveus

Alıntı yapılan: NikolaiS - 01 Temmuz 2019, 16:50:51

Karşılıksız ve beklentisiz bir destek mi? Eğer öyle ise bu hizmeti veren kişiler bir süre sonra sıkılır diye düşünüyorum.

Herkes gitse bile ben sonuna kadar isteyen her kişiye kim olduğuna bakmadan ne iş yaptığına bakmadan yardım edeceğim. Kayıtlı kalsın bu burada. Sözden dönmek yok. @NikolaiS

DracDonix

Alıntı yapılan: DracDonix - 01 Temmuz 2019, 14:21:48

#rez

Oynamasamda destek olurum.

Oynalınacak bir sunucu olur ise o sunucuda oynamam ama destek veririm o manada söyledim  :helal:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

BrainDamaged.

Bu tarz bir yapıda yer almak isterim, böylelikle en azından Türk SA-MP Platformu'nu bilinçli ve belli bir standartta ele alıp, geliştirebiliriz.

Joker

open.mp Turkey Department Manager

Çolak

PascheN

Çok mantıklı bir şey yapıyosun ve elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

Each#7401

Lé Spîke

Destek vermek neyi değiştirecek ki? Altyapı olarak sunucuyu düzgün bir hale getirebiliriz belki ama peki oyuncular? Yeniliğe açık olmayan oyunculardan ve ( @Buzz gibi ) geliştiricilerden oluşan bir kitleden bahsediyoruz. Ne kadar destek verilse de kalıplaşmış "Bir düzeni var, neden senin sunucunda oynasın?" mantığı yolunuza taş koyacaktır.

Sunucu Reklam Planlaması Sunucu Hikaye-Senaryo-Etkinlik oluşturma Forum Düzenleme - Konu oluşturma tasarım yardımı eksik tespit etme konularında ben de destek vereceğim. Aktif ve müsait olduğum zamanlarda. (Lütfen artık beyninizi kullanın ve küçük düşünmeyin, yenilik her daim iyidir)
Son düzenlenme: 02 Temmuz 2019, 03:18:32 Spike

Jarveus

Oyuncular için çok özel çaba gerekli haklısınız. Kişi ismi ile eleştiri yapmayalım.