GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Santos Roleplay - www.santos-roleplay.com

Başlatan Santos Roleplay, 04 Temmuz 2019, 09:35:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Santos Roleplay

2016'dan beri toplanan bir ekip ile bu sunucuyu açmaya karar verdik,peki neden bu sunucuyu açtık ? bu sunucuda MediumRP rollerini kaliteliştirmek için, Sunucumuz Medium RP üzerinden yürümektedir.Sebebi ise oyuna 1-2 kişide yeni başlayanlar olur.Onlar neden ayrıcalıklı serverlarda oynayasın ki ? bizim ekibimizde "Helper" olarak adlandırdığımız kişiler var,bu kişiler sampa yeni başlamış kişilere, roleplay kavramlarını anlatacak bir kapasitede kişilerdir.Böylece ayrıcalığı sunucumuzdan kaldırıyoruz.Ekonomi kısmına gelecek olursak bu bir oyun olduğunu unutmadan,oyuncuları köle olarak çalıştırmadan ekonomimizi orta derece tutmaya devam edeceğiz.Birlik konusuna gelecek olursak,birlik desteklerimiz tabiki var.Çünki yeni başlamış olan kişiler sunucuda düzenli bir şekilde rol yapabilme zevkini arttırmasını istiyoruz.Bunun için çokta değil minimum yardımlar yapıyoruz sadece 5'den fazla kişi olan bir topluluğa.Peki neden bu sunucuya gelmeliyim ?,kısaca yanıtlıyalım.Bizim sunucuda ADALET olacak ilk başta sunucularda adalet olmazsa o sunucunun durumu kötüdür zaten. 2.olarak Sistem kodlayamasakta satın alıyoruz siz değerli oyuncularmızın AR-GE önerilerine mutlaka uyuyoruz.Sunucumuz 28.06.2019 Tarihinde açılmaya karar vermiş bir sunucudur,Alt taban olarak bir seçtiğimiz moda kendi sistemlerimizi eklemeye çalışıyoruz. Umarız bu yolda başarılı olur. SAMP kitlesindede farklı şeyler yaratabileceğimize canı gönülden inanıyorum. 14.06.2020 Tarihinde ise sunucuyu tekrardan açma kararını almış bulunmaktayız, nedeni ise SAMP kitlesinde ki soluğu bu server ile canlandırmak istiyoruz, önceki yaşanan Ekipteki sorunlardan dolayı server kapanmıştı, ama tekrardan açacağımız ekipte hiç bir sıkıntı olmuyacak. Umarım bu yolda pes etmeden açılıp 1 hafta sonra kapatılmıyacak sunuculardan olmayız, ki olmuyacağız da, sizler için elimizden geleni yapacağımızdan şüpheniz olmasın.

Sunucudaki Mevcut Sistemleri:
• Yayın Haber Ajansı Sistemi
• ABS sistemi
• Kaçakçı Sistemi
• Hediye Ağacı sistemi
• OOC Bakiye Sistemi
• Bagaj Sistemi
• Vip Sistemi
• Araç Kiralama Sistemi
• Pano Sistemi
• Pet Sistemi
• Kumar Sistemi(Singleplayer,Suprenumber,Zar Düellosu)
• Ek animasyonlar
• Renk Sistemi
• Evlenme Sistemi
• Cinsiyet Değiştirme Sistemi (( IC Para ))
• Araçtan Atma Sistemi
• Reklam Verme Sistemi
• Sırta Silah Koyma Sistemi
• C-Bug Engelleme Sistemi
• Kaput Açma Sistemi
• Gelişmiş Admin Sistemi
• İşyeri Sistemi
• Taksi Sistemi
• Birlik Sistemi.
• Telefon Sistemi
• Odunculuk, Taşımacılık,Mekanik,Madencilik,Çimento Taşımacılığı.
• Dövüş Stili Değiştirme (( VİP ))
• Gelişmiş LSPD Sistemleri
• Envanter Sistemi
• Ev Sistemi
• ATM Sistemi
• Maske Sistemi
• Siren Sistemi
• Tabela Sistemi
• Hız Gösteriş Sistemi

» Sunucu Adresi: samp.santos-roleplay.com [ BAKIM ]
» Discord: Tıkla [ AKTİF ]
» Web Site: www.santos-roleplay.com [ BAKIM ]
"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 05 Temmuz 2020, 16:15:09 Nemesis Roleplay

IP: samp.santos-roleplay.com:7777
                                                                  Web Site: www.santos-roleplay.com

RaideNN

Tanıtım konusu yetersiz geliştirilmeniz gerektiğini düşünüyorum.  :hm:

Krater

Tanıtım geliştirmeniz gerekiyor, yinede başarılar.

NikolaiS

LSPD gibi şeylerde adaletsizlik oluyor ise Pursuit açabilirsiniz?
Misyon ve vizyonunuz çok saçma, bir şey vaat etmiyorsunuz bana göre.
Başarılar.

Santos Roleplay

ʏᴜɴᴜs ᴇᴍʀᴇ

Expert Graphic Designer | www.theyunusemre.net

QrzR

oxygenz

Tutacağından adım gibi eminim. Başarılar yönetim ekibi başarılı.
Son düzenlenme: 04 Temmuz 2019, 21:35:54 Zeta

AlpAkabey

Tanıtım konusunu geliştirebilirsiniz.
Sistemleri yazılı olarak değilde videolu anlatım şeklinde yaparsanız daha sağlıklı olacaktır
Başarılar

Akabey

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Santos Roleplay

Web site aktif edildi ! sunucu yarın 18:00'da açılıyor.

Lekarz

Alıntı yapılan: Nemesis Roleplay - 05 Temmuz 2019, 22:07:09

Web site aktif edildi ! sunucu yarın 18:00'da açılıyor.

Site anadan doğma, keşke konuları hazırlasaydınız.

nikobernoo

Tutacağını sanmam tanıtım konusu berbat, yinede başarılar.

WackeR

Alıntı mod alınıp hiçbirşey eklenmeden açılmış,buglar var,hile koruması yok ve sürekli oyundan kickliyor. Tanıtım kötü,adminler ilgisiz. Vizyonunuz olan adaleti de pek sağladığınızı düşünmüyorum.

Buzz

Alıntı yapılan: WackeR - 06 Temmuz 2019, 19:17:24

Alıntı mod alınıp hiçbirşey eklenmeden açılmış,buglar var,hile koruması yok ve sürekli oyundan kickliyor. Tanıtım kötü,adminler ilgisiz. Vizyonunuz olan adaleti de pek sağladığınızı düşünmüyorum.

Maalesef, tutmaz öyle görünüyor.  Zaten oyuncu sayısı 32 falandı, şimdi baktım 21'e düşmüş.
:uzgun:
Son düzenlenme: 06 Temmuz 2019, 19:42:35 Buzz