GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Santos Roleplay - www.santos-roleplay.com

Başlatan Santos Roleplay, 04 Temmuz 2019, 09:35:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Amphitrite

Başarılar, tanıtım güncellenmeli bence.. Arkaplan resmi çok göz alıcı.

Santos Roleplay

Alıntı yapılan: WackeR - 06 Temmuz 2019, 19:17:24

Alıntı mod alınıp hiçbirşey eklenmeden açılmış,buglar var,hile koruması yok ve sürekli oyundan kickliyor. Tanıtım kötü,adminler ilgisiz. Vizyonunuz olan adaleti de pek sağladığınızı düşünmüyorum.

Açılalı 1 gün olmadı kardeşim neresinin ilgisiz olduğunu düşündün o sıralar acil olarak işim çıktı dışarı çıktım.Kick sorununu bugün hallettik.

IP: samp.santos-roleplay.com:7777
                                                                  Web Site: www.santos-roleplay.com

Santos Roleplay

Alıntı yapılan: Buzz - 06 Temmuz 2019, 19:39:27

Alıntı mod alınıp hiçbirşey eklenmeden açılmış,buglar var,hile koruması yok ve sürekli oyundan kickliyor. Tanıtım kötü,adminler ilgisiz. Vizyonunuz olan adaleti de pek sağladığınızı düşünmüyorum.

Maalesef, tutmaz öyle görünüyor.  Zaten oyuncu sayısı 32 falandı, şimdi baktım 21'e düşmüş.
:uzgun:

Takas sistemine devam et Bekir baba.

ayazcik

Alıntı yapılan: Nemesis Roleplay - 07 Temmuz 2019, 09:50:35

Alıntı yapılan: Buzz - 06 Temmuz 2019, 19:39:27

Maalesef, tutmaz öyle görünüyor.  Zaten oyuncu sayısı 32 falandı, şimdi baktım 21'e düşmüş.
:uzgun:

Takas sistemine devam et Bekir baba.

Can nbr atlas kapandımı ?

Amphitrite

Discord adresine girdiğim gibi banlandım, kötü sunucuymuş bunu fark ettim. Adminleride hiç ilgilenmiyor zaten.

Ryroz

Dreandy

Santos Roleplay

Alıntı yapılan: Amphitrite - 07 Temmuz 2019, 18:24:24

Discord adresine girdiğim gibi banlandım, kötü sunucuymuş bunu fark ettim. Adminleride hiç ilgilenmiyor zaten.

Özelden bir youtuber var diye serverine adam çekenleri barındırmıyoruz.

Spetsnaz!

piyasayı denetlemeyeli baya olmuş sanırım, çalışmalara bu gece başlıyorum. 1 hafta içerisinde bu yoruma eklemeler yapacağım.

Dreandy

Amphitrite

Alıntı yapılan: Nemesis Roleplay - 07 Temmuz 2019, 20:44:12

Alıntı yapılan: Amphitrite - 07 Temmuz 2019, 18:24:24

Özelden bir youtuber var diye serverine adam çekenleri barındırmıyoruz.
Kimseyi serverime çekmedim, sadece söyledim. Ayrıca, server sahibi falan değilim. Sadece Destek Ekip'te bulunuyorum. Zaten modunuz bütün sunucularda var, hep aynı modu kullanmayın.

Muhammet!

Tanıtım konusu yetersiz ve çok basit olmuş geliştirmelisiniz başarılar.

Nereye gittiğini biImiyorsan, hangi yoIdan gittiğinin hiçbir önemi yoktur.

Athena Roleplay
Roleplay'da Yeni Bir Çağ!

Akro

Alıntı
Sunucumuz 28.06.2019 Tarihinde açılmaya karar vermiş bir sunucudur

Sunucunuz kendi kendine açılma kararı vermiş ilginç. Konu tasarımı berbat, alıntı bir mod ile bir yerlere gelemezsiniz. Kısacası tutmaz.....

Edit: Az önce foruma girdim, tasarım çöp gözlerim kanadı adeta. Bu eksiklerinizi giderirseniz belki güzel yorumlar yapabilirim. Yine de başarılar.
Son düzenlenme: 08 Temmuz 2019, 05:20:49 Akro
Akro

Mag

Unknown