GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Victim Roleplay ~ to die for | victimrpg.com

Başlatan Joker, 08 Temmuz 2019, 22:17:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Joker

Victim RPG
Merhabalar, Victim RPG başlığı altında size sunucu hakkında kısa bir özet geçeceğiz. Yaklaşık 6 ay önce toplanmış birkaç kişiyiz. 2009-2012 yılları arasında dönen, ağır roller ve ciddiyet karışımı samimiyeti size yansıtmayı hedefleyen dinamik bir ekibiz. Oyun modumuz, haritalarımız, hikayemiz ve işleyişimizi de bu şekilde oturttuk. Ekip olarak saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde her türlü eleştiriye açığız. Özetlediğimiz bu anlayışın gelişmesi için herkesin yardımına ihtiyacımız var. Amacımız tam anlamıyla sizlerin aklında bir yere oturmak. Uzun süredir eksikliği yaşanan, sürekli rol ve daha gerçekçi rol kavramlarını doruklarda yaşatmayı hedefliyoruz.

Vizyon
Sayıca azalmış bu platforma büyük bir katkıda bulunmak. Söylenecek çok fazla söz var. Bizim tek amacımız rol yapmak, sürekliliğini sağlamak. Süregelmiş klasik rol ortamlarında uzaklaşıp ütopik bir dünya yaratmak. Sınır tanımayan ve gerekmedikçe insanları kısıtlamayan rol anlayışımız ile siz değerli oyunculara hizmet etmek. Bu cümlelerle özetleyebiliriz.

Misyon
İnsanların isteklerine koşmak, gelen taleplerle ilgilenmek ve azınlık halinde olan SA:MP kitlesine gerçek Roleplay keyfini tattırmayı tüm ekip üyelerimiz kendine görev edinmiştir.
 Birçok sunucuda görüldüğü üzere kahve yönetir edası ile değilde, kurumsal bir yapıda işleyişimizi sürdürmek, ve işlerimizi bu kalitede yaparak siz değerli oyunculara sunmak Victim Roleplay kadrosunun öncelikli amacıdır.

Genel İşleyiş
Videoda da özetlendiği üzere şehir üzerinde büyük bir kaos hakim. Geçmiş yılların günahları hala şehrin üzerinde. İki bölgeye ve iki kitleye ayrılmış durumda olan bu kaotik şehirde bir tarafı seçmek zorundasın. Tarafsızlık diye bir ilke yok. Bağımsızlık yok, itaat etmek zorundasın. Peki ya bu olaylardan keyif alan yöneticilere ne demeli? Sonraki seçimlerde bu adamı göndermek lazım. İşte, sen buradaki kırmızı çizgisin. Bu kararı sen vereceksin. Maddi ve manevi açıdan çökük bu şehirde bir tarafı mı seçeceksin? Yeni bir düzen için, halk kahramanı olmak için kolları mı sıvayacaksın? İşte tüm bunlar senin elinde! Beyazları yüceltmekte, siyahileri daha da dibe vurmak senin elinde. Unutma, bu eyaletteki en büyük ırkçı valinin ta kendisi!

Birlikler ve Birlik Destekleri
Bu kaotik şehirde silah tüccarları ve uy****rucu kartelleri fink atıyor! Tüccarların hepsi Bay Wilson ve örgütüne bağlı olarak çalışıyor. Yani şehire metali Wilson ve örgütü sokuyor. Para mı kazanmak istiyorsun? Wilson'a itaat etmek zorundasın. uy****rucu işinde ise Bay Hernandez ve sağlık şirketi var. Bu kaçık herif yıllardır sağlık malzemeleri ürettiğini öne sürüyor! Kirli işlere bulaşmak, yeraltında saygınlık kazanmak istiyorsan bu iki heriften birine uğramak zorundasın.
Sunucuda sadece birliğinizi kurmak yeterli olmayacaktır. Dört çeşit onay türü vardır. Onlardan da bahsedelim;

Sistemsel Onay: Bu onayı alan birlikler masaya girebilir. Artık söz hakkına sahip olup, para kazanmaya başlayabilir demek oluyor.
uy****rucu Onayı: Bu onayı alan birlik şehrin karteli olur. Tüm uy****rucu işlerinden sorumludur. Basit bir satıcı ya da basit bir üretici değildir. En büyüktür.
Silah Onayı: Bu onayı alan birlik şehirdeki tüm silah ihtiyacını sağlayan birliktir. Tüm silah işlerinden sorumludur. Basit bir satıcı ya da basit bir tüccar değildir. En büyüktür.
Hood Onayı: Bu onayı alabilmek için öncelikle sistem onaylı bir birliğe sahip olmanız gerekiyor. Kendine bir bölgeyi mesken etmiş ve kendini kanıtlamış birlikler alabilir. Saygınlığınıza saygınlık katacaktır.

Başlangıç desteğini ise şu sözlerle özetleyelim; yönetim olarak herkesin fikrine saygı duyuyoruz. Sistemsel olarak sadece başlangıç parasından kurtulmanızı sağlayabiliriz. Onun haricinde rolleriniz için her türlü destekte bulunabiliriz.

Ekonomi
Açık konuşmak istiyoruz. Sizi ciddi anlamda zorlayacak bir ekonomiye sahibiz. Bu denli kaostan payını almış bir şehirde başka ne olabilir ki? Halk aç, vergiler çok yüksek, aldığınız nefes bile ücretli. Sadece en iyiler hayatta kalabilir. Detaylı bilgi forum ve Discord üzerinden verilecektir.

Sıkça Sorulan Sorular [S.S.S.]
Soru 1: Siz kimsiniz? Neden Victim?
Cevap 1: Biz uzun yıllardır bu platform için uğraşmış, platformu yüceltmek için çaba sarf etmiş kişileriz. Victim ismini seçme nedenimiz, yarattığımız konsept ve hikaye ile çok uyumlu olması. Sözlük karşılığı "kurban" olan Victim, bizim için harika bir seçimdi.

Soru 2: Oyun modu, haritalar ve forum teması kimin eseri?
Cevap 2: Oyun modu Zoxy tarafından sıfır yazılmış bir oyun modudur. Tester ve yönetim ekibimizin önerilerinden yola çıkarak efsanevi oyun modu, vBeta-1'i ortaya çıkarmıştır. Sunucu içerisindeki haritalar ise Victim harita ekibi
 tarafından özenle tasarlanmıştır. Forum kısmına gelirsek; satın alınan bir premium temayı geliştiren Mag, CODE ve NikolaiS'in eseridir.

Soru 3: Sunucu bilgileri nedir?
Cevap 3: Oyun modu vBeta-1 sürümündedir. Rol yaptığımız yer; Los Santos, yabancı konsept olarak belirlenmiştir. Rol seviyemiz için bir sınırlandırma koymadık. En iyisi olmak için çabalayacağız.

Soru 4: Yönetim ekibinde kimler var?
Cevap 4: Tester ekibi ve bazı yetkililer gizli tutulmuştur.

Yönetim Ekibi

Kurucu
Joker
Mag

Developer
Zoxy
Lacosapalm

Genel Yetkili
-

Topluluk Yöneticisi
-

Oyun Yetkilisi
-
-

Sunucu Bilgileri
Forum: Forumu ziyaret edin

Karakter Başvurusu: Başvuru gönderin

UCP: Panel

Discord: Tıkla katıl.

SA:Mp Adresi: Bakım
Son düzenlenme: 01 Aralık 2019, 03:16:09 Joker
open.mp Turkey Department Manager

Joker

Resme tıkla, Discord'a katıl.
Son düzenlenme: 16 Ağustos 2019, 16:35:40 Joker

Joker

#09.07.2019 - Beyazların / Sivillerin Kafe Çalışması

#09.07.2019 - Hastane Arkası Park Alanı Çalışması

#09.07.2019 - Siyahların / Sivillerin Kafe Çalışması

#11.07.2019 - Ganton Basketbol Saha Düzenlemesi

#11.07.2019 - Idlewood Siyahi Çete Üyeleri İçin Mekan Bölgesi

Son düzenlenme: 11 Temmuz 2019, 16:37:32 Joker

Mag

PAWN Kodu: Seç
Forum güncellemeleri;

- URL'ler artık sayısal değil kelime bazlı çalışacak.
- Divbox eklentisinin resmi mesaj gönderme kısmına eklendi.
- Haber alanındaki simetrik yükseklik-alçaklık sorunu düzeltildi.
- Footer alanındaki görüntü kirliliği yapan forum istatistikleri kısmı kaldırıldı.
- Profil alanındaki renk bozukluğu düzeltildi.
- En iyi 10 oyuncu kısmındaki cinsiyet simgeleri renklendirildi.
- Postbit alanı düzenlendi. Avatar kısmı kare olarak değiştirildi, nickname ve grup kısmını çevreleyen siyah border kaldırıldı.
- Yeni perm tasarımları foruma yüklendi.
Son düzenlenme: 22 Temmuz 2019, 23:09:55 Mag

sweezy

RaideNN

batuhanyrd

Efsane bir trailer, müthiş bir tanıtım ve çok sağlam bir ekip. Çok sağlam geliyorlar!   :kalp: Takipteyim.

skorpion

freelancer medium level graphic designer
https://www.gtamulti.com/forum/index.php?topic=14143.new#new
mâkul fiyatta logo, banner vs. çalışmalar yapılır.

nicro

Zoxy

NikolaiS

beethoven

Daha önce karşılaşmadığım bir grup. Umarım her şey istediğiniz gibi olur, hakkınızda hayırlısı olsun. Trailer üzerine yorum bırakmamı isterseniz de, seslendirme müthiş ancak görüntüler konusunda emin olamadım.

Enkei