GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

BETA: Liveable Roleplay - liveablerpg.com

Başlatan balvenie, 09 Haziran 2019, 03:08:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

trabzon

Alıntı yapılan: Buzz - 01 Temmuz 2019, 19:00:14

Neye göre, kime göre ilk sıra?

Şahsiyet "bilinci" dahilinde ve kapsamında değil. Kısa yoldan dizede hesaplama, 1 artı 1 eşittir 2 çarpı 0 sonucunda değiliz.

RyzeeN

Ilkte seni severdim vetro rp tanitiminada yorum yapmistim ama surekli insanlara bi satasma pesindesin cozemedim seni en azından senin gibi acilis gununde kapatmayacaklari kesin

balvenie

Oyun içerisinde kendi yatınıza sahip olabileceksiniz. Bu yatı sürebilecek, içerisine girilebilecek, kasa üzerinden işlem yapabilecek ve müzik açabileceksiniz. Yata verilen isim, yatın uç kısmında gözükecek.

Buzz

Alıntı yapılan: RyzeeN - 01 Temmuz 2019, 19:26:46

Ilkte seni severdim vetro rp tanitiminada yorum yapmistim ama surekli insanlara bi satasma pesindesin cozemedim seni en azından senin gibi acilis gununde kapatmayacaklari kesin

Ondan sormadım ciddi anlamda sordum, bana göre admin ekibinde yeterli olmayan bazı kişiler var, ondan sordum.

Örneğin oyuncu sayısı olarak ilk sıra ise bu zaman isteyecek bir durum. Ama ilk sıradan kasıtları kalite ise bunu başarabilirler.
Son düzenlenme: 01 Temmuz 2019, 20:44:51 Buzz

Amphitrite

Henkai

Alıntı yapılan: Henkai - 01 Temmuz 2019, 18:37:21

İvedilikle geliştirilmeye devam edilen Liveable projesi, platform içerisindeki sayılı sunuculardan olacak gibi. Gerek yönetici ekibi ve gerekse de çalışma azmi ile ilk sıraya yerleşmesi kaçınılmaz olacaktır! Liveable çok yakında sizlerle!

Pek yakın süreçte herkesin tercihinin Liveable'dan yana olacağının düşüncesindeyim. Bu nedenle de böyle bi' yorum da bulundum, teşekkürler.
Son düzenlenme: 01 Temmuz 2019, 21:05:35 Henkai

Craowin

Güzel duruyor, başarılar dilerim. En kısa zamanda giriş yapacağım.

balvenie

Yönetim ekibi yayınlandı.

● balvenie - Proje Sahibi & Birlik Yönetim
● Lutz - Genel Senaryo Yönetimi
● Silver  - Geliştirici
● Celcius - Geliştirici

● Gavelhead   - Kurucu Ekibi Üyesi & Genel Senaryo Yönetimi

● tamaymelihcinar - Kıdemli Yetkili
● 187banger - Kıdemli Yetkili
● Jägermeister - Oyun İçi Yetkili
● Henkai - Oyun İçi Yetkili
● Synex - Oyun İçi Yetkili
● KARMA - Oyun İçi Yetkili
● Vice - Oyun İçi Yetkili
● aimerlapaix - Oyun İçi Yetkili

● Verclo - Mapper
● Vektor - Mapper
● Streppone - Mapper
● Angel of Pain
● Whersey
● Belphegor
● berkecan

Son düzenlenme: 01 Temmuz 2019, 21:10:25 balvenie

edward

Ellerinize sağlık gerçekten hoş bir proje, bu projede yanınızda olmak hoş.

juqi

Umarım hedefinize ulaşırsınız, başarılar.

Dreizen

Armen

Adobe Illustrator - Adobe PhotoShop CS6 - GFX Pack
Designer - Logo Designer - Graphic Editor - Index Designer

GodOfArmen#0437

iCrystal

Forum teması tarafımca geçen yılın başında geliştirildi. İzinsiz kullanıyorsunuz, söyleyince iletileri siliyorsunuz. Bir yere geleceğinizi düşünmüyorum.

balvenie

Alıntı yapılan: iCrystal - 10 Temmuz 2019, 12:47:57

Forum teması tarafımca geçen yılın başında geliştirildi. İzinsiz kullanıyorsunuz, söyleyince iletileri siliyorsunuz. Bir yere geleceğinizi düşünmüyorum.

Spoiler de gözüktüğü üzere: temayı Fallen'den zamanında almıştım. Kendisi zaten temayı kullanmam için izin verdi. Bu temanın üzerine eklemeler yaptım.

Nano RPG temasının yapımcısı gerçekten sen isen, özel mesaj atıp bir şekilde kanıtlarsan temayı değiştiririm.

iCrystal

Fallen 3rd Party Scripter rütbesindeydi daha sonra pasife geçti. Temayı ben geliştirdim aksini kimse iddia edemez. Temanın orjinalini paylaşmam yeterli kanıt olacaktır akşam görüşmek üzere diyeyim.