GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
06 Mayıs 2025, 21:17:18

Sohbet [Genel]

Başlatan Prisonero, 01 Mart 2017, 00:22:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

PhenoMapping

İyi de tavuk döner yapmayı bilmeyen bir tavuk dönerciden döner alır mısın?

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

QrzR

Alıntı yapılan: ExCalibur - 30 Haziran 2019, 11:11:12

Sanal kartlar ile bir aylık deneme sürecini çekilişle dağıtman güzel 😊

Aynı düşüncedeyim.

miru

Ryroz neden ban yedi ?

sweezy

Hayırlı ve uğurlu olsun. Yeni tema ve alan adı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Benim düşüncem: Geç bile kalındı. Tüm GTA ve Rockstar kitlesine hitap etmek için gerekli çalışmaların yapıldığını görmek güzel.
Son düzenlenme: 12 Temmuz 2019, 00:14:00 sweezy

ace

ben açıkcaktım bunu :D

miru

lan bu yenı tema neymıs böyle ıkı saat hızlı iletiyi aradım sonra normal ileti aradım sonra adminlerden birine mesaj atmak ıcın yukarı cıktım giriş yapmamışım ASDKLJNAŞSDNAKSNDAKŞDSBHASLDHNJKILNBDUASBHDJAKSBDAKJDBJAKSDASKDBASKABHJKDASBDJKSBJ

JudaX

Tema konusuda "Sunucu Listeleri" tasarımı hariç güzel görünüyor, alan adı iyi düşünülmüş. GTAMulti herkes için tekrardan hayırlı olsun.

sweezy

Alıntı yapılan: gtaercan - 12 Temmuz 2019, 00:51:19
lan bu yenı tema neymıs böyle ıkı saat hızlı iletiyi aradım sonra normal ileti aradım sonra adminlerden birine mesaj atmak ıcın yukarı cıktım giriş yapmamışım ASDKLJNAŞSDNAKSNDAKŞDSBHASLDHNJKILNBDUASBHDJAKSBDAKJDBJAKSDASKDBASKABHJKDASBDJKSBJ
Kafalar matiz.

lanet223

silinsin konu
Son düzenlenme: 05 Ağustos 2019, 21:37:00 lanet223

Gratex

Bu modu kullananlara şöyle söyleyeyim içerisinde ki Pet sistemi ve bazı sistemler bana ait, Bitroast bana sormadan satmaya ve paylaşmaya başladı. Kullanan kimseye nokta kadar emeğimi helal etmediğimi söylemek isterim. Eğer kendi isteğimle paylaşsaydım. Herkes kullanabilirdi. Ama isteğim dışı olan bir şey tüm haklarım haram zıkkım olsun şimdi rahatca kullanın :) <3

RaideNN

Hakan yapma şöyle şeyler

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

lanet223

TSunami

@Kraus adminim lütfen attığım özel mesajlara bakın size her yerden ulaşmaya çalışıyorum

miru

Alıntı yapılan: sweezy - 04 Ağustos 2019, 18:13:18
Alıntı yapılan: gtaercan - 12 Temmuz 2019, 00:51:19
Kafalar matiz.
: d

pag

6-7 aylık bir aranın ardından tekrar foruma döndüm, herkese selamlar!