GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTİF] Seven Roleplay - www.sevenroleplay.com

Başlatan İPŞİR, 12 Temmuz 2019, 13:49:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İPŞİR

Merhabalar,

Uzun bir aranın ardından sizlere tekrar sesleniyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
2017 yılından bu yana GTA 5 platformunda bulunan Türkiye'nin ilk ve en büyük sunucusu Seven Role Play, yaz sezonunun başlangıcından itibaren tekrardan sizlere aktif hizmet veriyor olacak!

Geçmiş dönemden farklı olarak bu dönem 2 farklı sunucuda sizlere hizmet veriyor olacağız.
VOICE ve TEXT tabanlı olmak üzere sizlere sunduğumuz iki farklı sunucumuzda oynayabilir,
isterseniz ikisinde de oynayarak çifte eğlencenin keyfini çıkartabilirsiniz.

Tamı tamına 1000 kişi limitli olan VOICE ve TEXT sunucularımızda sizler için kodlanmış özel sunucu modumuz, kullanıcı panelimiz,
internet sitemiz ve profesyonel yönetici kadromuzla, hem adaletli hem de eğlenceli bir oyun platformuyla karşı karşıya olacaksınız.

Türkiye'de ki tüm role play oyuncularını 1000 kişilik sunucularımızda tek bir çatı altında toplanmaya davet ediyoruz,
sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız!

Herkesi Seven Role Play çatısı altında eğlencenin tadını çıkartmaya davet ediyoruz.
Çok yakında görüşmek üzere! Sevgiyle, Role Play ile kalın!

Son düzenlenme: 22 Ağustos 2019, 12:05:20 İPŞİR

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

sweezy

gtadelisi

Sunucuda zaman geçirme imkanı buldum, o an girdiğimde pek oyuncu yoktu, yarım saat / bir saat kadar yalnız kaldım. Tekrar gireceğim başarılar dilerim.

Jarveus

İlgi ve alakayı hak ediyor. RP geçmişi sağlam bir ekip.

İPŞİR

Alıntı yapılan: gtadelisi - 12 Temmuz 2019, 16:27:24
Sunucuda zaman geçirme imkanı buldum, o an girdiğimde pek oyuncu yoktu, yarım saat / bir saat kadar yalnız kaldım. Tekrar gireceğim başarılar dilerim.
Sunucu 2019 yılı içerisinde 7-11 Temmuz Kapalı Beta dışında herhangi bir sürümde açılmadı. Siz ne zaman giriş yaptınız?

gtadelisi

Alıntı yapılan: İPŞİR - 12 Temmuz 2019, 17:02:41
Sunucu 2019 yılı içerisinde 7-11 Temmuz Kapalı Beta dışında herhangi bir sürümde açılmadı. Siz ne zaman giriş yaptınız?
Ciddi misiniz? Ben bu isimde bir sunucuya giriş yaptığımı hatırlıyorum, sizin sunucunuz değil miydi?

İPŞİR

Alıntı yapılan: gtadelisi - 12 Temmuz 2019, 17:09:25
Ciddi misiniz? Ben bu isimde bir sunucuya giriş yaptığımı hatırlıyorum, sizin sunucunuz değil miydi?

RageMP platformunda bizim adımızda başka bir sunucu bulunmuyor. Bizden başka açık/açılmış Türk sunucusu da bulunmuyor.
4 günlük bir kapalı betamız vardı ve sunucumuzda rol yapılmadı. Eksikler ve mod hataları tespit edildi.
Açılışı burada duyurmaktan zevk duyacağız. Bizi takip edin! :)

RaideNN

gtadelisi

Alıntı yapılan: İPŞİR - 12 Temmuz 2019, 17:22:44
Alıntı yapılan: gtadelisi - 12 Temmuz 2019, 17:09:25
RageMP platformunda bizim adımızda başka bir sunucu bulunmuyor. Bizden başka açık/açılmış Türk sunucusu da bulunmuyor.
4 günlük bir kapalı betamız vardı ve sunucumuzda rol yapılmadı. Eksikler ve mod hataları tespit edildi.
Açılışı burada duyurmaktan zevk duyacağız. Bizi takip edin! :)
Benim bir yanlışım var o zaman, kusuruma bakmayın lütfen. Takip edeceğim sizi, tekrar başarılar diliyorum. :gtav:

QrzR

NikolaiS

1Kan.

İPŞİR