GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yeni Nesil Roleplay ~ yn-gaming.net

Başlatan CaLderoN, 02 Mart 2017, 23:54:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cavanagh.

YN benim için ilk göz ağrısı gibi, gittiğinde ne kadar üzüldüysem dönüşüne de bir o kadar mutlu oldum.
Umarım her şey istediğiniz gibi olur. Bol şans, iyi çalışmalar.

you should see me in a crown.

viathegod32

developer & producer

Yeni Nesil

25.06.2019 | 16:00 - 23.59 arası 2x payday etkinliğimiz var.
Son düzenlenme: 24 Haziran 2019, 21:33:59 Yeni Nesil

Stalf

Adanalı

Alıntı yapılan: Cavanagh. - 17 Haziran 2019, 16:42:32

YN benim için ilk göz ağrısı gibi, gittiğinde ne kadar üzüldüysem dönüşüne de bir o kadar mutlu oldum.
Umarım her şey istediğiniz gibi olur. Bol şans, iyi çalışmalar.

sen yoksan bir eksiğiz ! herkesi bekleriz.

Lietenant

FelleR

Adanalı

Alıntı yapılan: Lietenant - 26 Haziran 2019, 19:23:15

Türk rolleri aktif mi?

Sunucu içerisinde bazı roller yasak olmasa da yapılabilmesi için yöneticiden onay alınması gerekmekte. Bu roller hakkında izin almak için destek paneli üzerinden rol onayı kategorisinden destek talebi oluşturup bizlere bildirim yapmanız yeterli olacaktır. Konunu üzerinde zaman zaman güncellemeler ve değişiklikler gerçekleşebilir, verilen izinler iptal edilebilir veya genişletilebilir.

Türk rolleri. (Daha önceden Türk ismi edinmiş herkesin karakter isimleri ücretsiz olarak değiştirilecek.)

Sonuç olarak , aktif değildir. Yalnız yapacağınız rolün onayını alarak yapabilirsiniz.

thekdr13

Gravity Roleplay - Soon
███████████████████  %2

xNaXLeZz

TheLucifer

viathegod32

developer & producer

Yeni Nesil

16.07.2019 Salı saat 23.59'a kadar 2x payday aktif!

Yeni Nesil

Selamlar herkese,

Öncelikle bizimle olup bizi yarı yolda bırakmayan, bize destek olan tüm oyuncularımıza gönülden teşekkür ediyorum. Yaşanan bazı sıkıntılardan ötürü aktiflik sayımızda düşüşler yaşandı, oyuncu kaybı yaşadık. Bunların temel sebepleri konusunda analizimizi yaptık ve sizlerinde eleştirilerinizi alarak kendimize bir yol haritası çıkardık.

Bu günden itibaren 2 Ağustos tarihine kadar bir yeniden yapılanma sürecimiz olacak. Bu süreçte sunucuyu bakıma almayı düşünmüyoruz, sunucu açık bir şekilde süreci sürdüreceğiz ve bu süreçte yoğun olarak sistem ve işleyiş düzenlemeleri yapacağız. Bu sürecin temeli eksik olan sistem açığını kapatmak ve mevcut sistemlerin düzenlemesi üzerine olacak. Sizlerden aldığımız dönüşler doğrultusunda düzenlemeler yapacağız. Bunlardan en önemlisi tekrardan Yeni Nesil denildiğinde akla gelen etkenler başta olmak üzere eğlence ön planlı bir sunucu ortamı hazırlayacağız. Bu süreçte belirsiz aralıklarla güncellemeler yaparak toplamda 3 haftalık bir süreçte sunucu alt yapısını düzenlemeyi planlıyoruz. Siz de ar-ge konuları oluşturarak bizlere bu konudaki fikirlerinizi devamlı olarak iletebilirsiniz.

Yaşanan bazı tatsız olaylar sonucu blackmamba(Enes), angeliizm ve yanında bir kaç adminle yolları ayırdık, bu süreçte kendileriyle sıkıntı yaşayan oyuncularımızdan yönetim olarak özür diliyoruz. Ekip içi yaşanan sorunların farkındayız ve ikinci önceliğimiz olarak bu konuyu düzene sokacağız. Öncelikle yetki sisteminde bazı değişimler yaşandı, Management yetkisini Server Owner ve Server Developer olarak ikiye böldük. Ben oyun içi gidişatı, temel ve yetkili ekibinin düzenini sağlarken Berkay da arka plandaki çalışmalar, makine güvenliği ve güncellemeler üzerine yoğunlaşacak. Bununla birlikte bir sonraki güncellemede A6 yetkisi oluşturularak yönetim ekibinin bir parçası haline getirilecek ve en büyük önceliği oyun içi düzeni sağlamak olacak. Herhangi bir yetkiliyle çözemediğiniz sorunları A6 ekibiyle çözebileceksiniz. Şuanda yetki ekibinin tam potansiyelinde çalışmadığının da farkındayız, önümüzdeki süreçte bununla ilgili düzenlemeler yapacağız.

En büyük önceliklerimizden birisi ekonomiyi düzenlemek olduğunu peşinen bildireyim. Daha kolay ve çeşitli yollardan gelir elde etme, yatırım imkanları ve mal varlık kazanımı için düzenlemeler yapacağız, ayrıca birlik odaklı olan sistemimizi oyuncu odaklı olarak çevirerek sivil oyuncularımıza yönelik hale getireceğiz. Ancak bu durumun tamamen düzenlenmesi sürecin sonlarına doğru kendini gösterecek.

Ayrıca bu sürecin sonu için bir etkinlik takvimi hazırlıyoruz, bu etkinlik takviminin içeriğinde 2x payday, çekiliş, ts üzerinden soru-cevap, helper başvurularının açılması, ic etkinlikler gibi olaylar yer alıyor. Etkinlik takvimiyle ilgili bir konu açarak tarihleri ve içerikleri hakkında bilgiler vereceğiz.

Yeni Nesil

0.3.1 güncellemesi yayında. Detaylı bilgi için: ilgili konu