GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
31 Aralık 2025, 20:44:36

[ANKET] En iyi Sosyal Medya Platformu

Başlatan sweezy, 14 Temmuz 2019, 16:55:45

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sweezy

Oy kullanabilirsiniz. Konu altından düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Asena

Tek sıkıcı olmayanı instagram vallahi xd.

Control, is overrated.

DracDonix

Bazilari bilmez ama Facebook'un yeri asla degismiyecek benim icin

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Leo`

Instagram kendini çok geliştirdi, diğer platformların onun yanında hiç şanslarının olmadığını düşünmekteyim.

Prisonero

Kesinlikle Twitter. Arayüzü diğer platformlara göre daha güzel, kullanıcılarını diğer platformlar gibi fazla kısıtlamadan özgür bırakması da ayrı güzel.

Kraus

Tek bir tane sosyal medyaya "bu en iyisi" demek mümkün değil, zaten denmesi iyi olmaz. Ama 2 tane seçmek istersek ben Instagram ve Twitter derim. Instagram'ın yerini Twitter tutamaz, Twitter'ın yerini de Instagram tutamaz. İkisinin de kendine göre güzel yanları var.
Son düzenlenme: 14 Temmuz 2019, 22:46:59 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Joker

En iyi hiçbiri sayılamaz. Hepsi alanlarında çok başarılılar. En faydalı LinkedIn, en özgür Facebook, en eğlenceli Instagram, En güncel Twitter, en iyi arşiv VK.  :kahkaha2: Snapchat'i söylemeye gerek yok.

open.mp Turkey Department Manager

Xchatt

Facebook sürekli hesaplarımı kapatıyor artık kullanmıyorum  :W instagramada ara ara girip bakıyorum instagramı tek geçerim , twitteri ise malum işler için kullanıyorum güzel içerikler var  :şeytan:

Sa-Mp 2014-2020

Leeroy

Dreandy

Erkan

Erkan

Ирина

Twitter diyebilirim aktif kullanıcısıyım Mizah anlayışı geniş ve tiktok videolarının olmadığı çocuk yaş kitlesi pek yok :D

Uzzy

Alıntı yapılan: Ирина - 05 Ağustos 2019, 20:57:37
Twitter diyebilirim aktif kullanıcısıyım Mizah anlayışı geniş ve tiktok videolarının olmadığı çocuk yaş kitlesi pek yok :D
Evet twitterda pek tiktok yok çok güzel :D

Vupsen

Kullanıcı bakımından soruyorsan, hepsi birbirinden leş. Ama kullanım amacı, arayüzü ve diğer sistemsel konular açısından soruyorsan bence Twitter.