GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

samp.albayrak-rp.com / Albayrak Roleplay / AKTİF ! ! ! !

Başlatan Glyph, 17 Temmuz 2019, 22:13:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Glyph

Biz Kimiz ?

Öncelikle hepinize merhabalar birbirinden değerli GtaMulti üyeleri,konuya kendimi ve ekibimi tanıtmakla başlıyorum;

Ekip olarak yıllardır SA-MP platformunun içerisindeyiz ve oynadığımız sunuculardaki gerek eksiklikler gerekse haksızlıklar nedeni ile yeni bir Roleplay sunucusu açmaya karar verdik tabikide bu karar ani bir karar değil;

-Hadi Sunucu Açalım.

Tarzı bir durum söz konusu değildir.Aylardır çalışmalar içerisinde bulunduğumuz Roleplay projemiz gerek bir kaç aksaklık olsun gerekse sistemsel problemler olsun bu güne kadar ilerledik.Sonunda tüm problemlerin üstesinden gelebilecek seviyeye geldik ve artık sizlerin karşına çıkmaya bu emek harcanmış projeyi sizlere sunmaya hazırız.

Hedefimiz

- Yıllardır klasikleşmiş bir Roleplay sunucusundan çok role önem veren çeşitli sistemler ile eğlencenize eğlence katan bir Roleplay sunucusu olmak istiyoruz.

- Sunucumuzda Admin ve Oyuncu ayrımı yapmaksızın, bir ekonomi sistemi oluşturmak istiyoruz.

- Sizlerle Web Sitemiz - Teamspeak 3 Sunucumuz - Discord Sunucumuz üzerinden yakın iletişim kurup dertlerinizi, sunucu hakkındaki sorularınızı çözmek istiyoruz.

- Sunucudaki "Zengin" ünvanını hak ederek çalışarak alan birisini görmek istiyoruz.

- Balık oranlarını yüksek tutarak,tekne fiyatlarını ucuz tutarak sahil rollerini arttırmak İstanbul'un denize olan kıyısını değerlendirmek istiyoruz.

Sık Sorulan Sorular (S.S.S)

S.1 - Sunucunuzda ekonomi nasıl olacak ?
C.1 - Ekonomi düzeni vergi ve ülkenin gidişatına göre enflasyonlarla yön alacaktır.

S.2 - Araç Alım-Satım'da ne gibi roller izlenecek ?
C.2 - Sıfır araç aldığınızda plakasız olarak alacaksınız ilk işiniz gidip plaka çıkartmak olacaktır aksi takdirde polis ekipleri tarafından ceza-i işleme mahkum tutulabilirsiniz.İkinci El Araç Alım-Satımında ise sizler için ayrılmış özel bir alana geçerek aracınızı orada sunacak,özelliklerini tanıtarak güzel rol keyfi yaşayacaksınız.

S.3 - Sunucuda Nasıl Kolay Para Kazanırım ?
C.3 - Sunucumuzdaki meslekleri kullanarak para kazanabileceksiniz,ilk hafta (x2Maaş) ve %75 Balık oranı ile sizlere bir güzellik sunacağız.

S.4 - Sunucunuzun yönetim kadrosuna nasıl dahil olabilirim ?
C.4 - Rollerinizi sürekli tutarak gerekli yönetimlerin gözüne girerek yönetim kadrosuna dahil olabilirsiniz.Aramızda görmekten mutluluk duyarız.

S.5 - Oluşum başvuruları nasıl olacak ?
C.5 - Gerekli oluşum yönetimi gerekli duyuruyu IC olarak geçtikten sonra Forum üzerinden belirtilen şablonu kullanarak başvurunuzu yapabileceksiniz.

Sunucularımız ve İletişim Bilgilerimiz

Son düzenlenme: 19 Temmuz 2019, 19:29:27 AlphaCode
Palm Roleplay | Level 5 Admin
Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

!İpek

Başarılar, sunucu açıldığında geleceğimden eminim.

!İpek

Alıntı yapılan: Ranthiel - 17 Temmuz 2019, 22:17:38
Kendinize özgü konu tasarımı yapsaydınız keşke logo bile bize ait ayıp ya başarılar.

Bizim konu : https://www.gtamulti.com/forum/index.php?topic=12918.msg124477;topicseen#msg124477

Aynı olan birşey yok sadece benziyorlar.

Glyph

Sunucudaki roller İstanbul'da geçeceği için İstanbul'u anımsatan birşey kullanmak adına böyle bir çalışma yapıldı sizinkiyle tek bir benzer yanı var oda arka plandaki İstanbul teması yorumunuz için teşekkürler roleplay projenizdede başarılar dilerim.

Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

hinbo24

Qluks

Üyelerimiz ve yönetim kadromuz ile güzel yerlere geleceğimizi umuyorum. Hedefimizden vazgeçmeden ilerleyeceğiz.  :helal:

Savaşın en güzel yanı..., Kalıntılarıdır..

ParsMapping

Kıymeli dostum cıktıgınız yolda başarılarınızın devamını diliyorum kendi sunucum üzerine çalısıyor olsamda mutlaka uğrayacagım

Utherz

Alıntı yapılan: !İpek - 17 Temmuz 2019, 22:14:53
Başarılar, sunucu açıldığında geleceğimden eminim.
Alıntı yapılan: ParsMapping - 18 Temmuz 2019, 00:37:54
Kıymeli dostum cıktıgınız yolda başarılarınızın devamını diliyorum kendi sunucum üzerine çalısıyor olsamda mutlaka uğrayacagım
Alıntı yapılan: hinbo24 - 17 Temmuz 2019, 22:58:59
Başarılar Diliyorum..

Yorumlarınız için teşekkürler.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Santos Roleplay

Safariden sonra Türk konsepti moduna uygun bir server yoktu,açtığınız iyi oldu uğrayacağım.

IP: samp.santos-roleplay.com:7777
                                                                  Web Site: www.santos-roleplay.com

Krater

Başarılarınızın Devamını dilerim, orda olacağım.

hinbo24

Alıntı yapılan: AlqoliK - 18 Temmuz 2019, 09:35:55
Başarılarınızın Devamını dilerim, orda olacağım.

Yorumunuz için teşekkürler.

Unknown

Yazıları küçültebilirsin, başarılar dilerim.

Utherz

Alıntı yapılan: Nemesis Roleplay - 18 Temmuz 2019, 09:10:26
Safariden sonra Türk konsepti moduna uygun bir server yoktu,açtığınız iyi oldu uğrayacağım.
Yorumunuz için teşekkürler.
Alıntı yapılan: Unknown - 18 Temmuz 2019, 10:13:11
Yazıları küçültebilirsin, başarılar dilerim.
Yorumunuz için teşekkürler, önerinizi dikkate alacağız.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Glyph

Değerli abilerim kardeşlerim birbirinden değerli yorumlarınız için sizlere çok teşekkür ederim(z).Umwrım amacımıza ulaşır sizlere kaliteli bir ortam sunabiliriz.

Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

Hyperss

Gerçekten Türk Konsept'e ilişkin az sunucu var , Bu sunucunun  Türk Konsept olarak tutacağına eminim başarılar !