GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Santos Roleplay - www.santos-roleplay.com

Başlatan Santos Roleplay, 04 Temmuz 2019, 09:35:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Akro

Bakmak, görmek için sunucuya girdim. Girmez olsaydım keşke yönetim ekibi beceriksiz ve helperların konuşma şekli sanki arkadaşlarıyla konuşuyormuş gibi.

1. SS

2. SS

3. SS

Ek olarak: Moda hiçbir düzenleme yapıldığını göremedim bildiğimiz Novelty modunu alıp her yere Nemesis yazmışlar o kadar.

Akro

Each

Akro

Alıntı yapılan: Each - 18 Temmuz 2019, 16:09:46
5 dk önce oldum admin :)

Admin kadrosu yetersiz işte oyuncularla ilgilenmiyorsunuz, 5 dakika önce olman bir şeyi değiştirmez.

Akro

Santos Roleplay

Alıntı yapılan: Akro - 18 Temmuz 2019, 16:03:37
Bakmak, görmek için sunucuya girdim. Girmez olsaydım keşke yönetim ekibi beceriksiz ve helperların konuşma şekli sanki arkadaşlarıyla konuşuyormuş gibi.

1. SS

2. SS

3. SS

Ek olarak: Moda hiçbir düzenleme yapıldığını göremedim bildiğimiz Novelty modunu alıp her yere Nemesis yazmışlar o kadar.
Kardeşim ne hakla mod alıntı diyorsun bitoast'a sor bakayım Satın mı aldık çaldık mı biz yüzsüz değiliz ?

IP: samp.santos-roleplay.com:7777
                                                                  Web Site: www.santos-roleplay.com

Each

Alıntı yapılan: Akro - 18 Temmuz 2019, 16:12:34
Alıntı yapılan: Each - 18 Temmuz 2019, 16:09:46
5 dk önce oldum admin :)

Admin kadrosu yetersiz işte oyuncularla ilgilenmiyorsunuz, 5 dakika önce olman bir şeyi değiştirmez.
Benim nemesisle alakam yok. Sadece o cümle komiğime gitti güldüm.
Son düzenlenme: 18 Temmuz 2019, 17:13:35 Each

Akro

Alıntı yapılan: Nemesis Roleplay - 18 Temmuz 2019, 16:58:41
Alıntı yapılan: Akro - 18 Temmuz 2019, 16:03:37

1. SS

2. SS

3. SS

Kardeşim ne hakla mod alıntı diyorsun bitoast'a sor bakayım Satın mı aldık çaldık mı biz yüzsüz değiliz ?

Demek istediğim satın alman veya çalman değil, özgün sistemler yok demeye çalıştım orada. Kendiniz olun biraz sunucu açmak için açmayın emek verin.

Akro

Santos Roleplay

Alıntı yapılan: MerttDurgutt - 18 Temmuz 2019, 10:25:49
Sunucu ilk günden itibaren hiç düzenini bozmadan sürekli gayret ederek pes etmeyerek devam etti sizi ve sabrınızı çok merak ediyorum,başarılı sunucu.

Teşekkür ederiz :)=

Santos Roleplay

Santos Roleplay

Alıntı yapılan: Chatt - 08 Temmuz 2019, 14:58:18
RP'nin ağa babaları varken tutacağını sanmam amada yinede inşallah tutar diyelim  :kral:
İsterse 2000 kişi olsAlıntı yapılan: Petrova - 12 Temmuz 2019, 09:25:05
Başarılar.
Yorumun için teşekkürler.

Batu the şarapçı

Sunucunuz için ufak bir trailer, teşekküre gerek yok

slizzer

Öncelikle sunucunuza girip baktığımda, rol yapmayan ve ortalıkta birbirine saldıran oyuncularla karşılaştım(Noob-DM). Diğer bir konu; LSPD oluşumuna aldığınız adamların en ufak bilgisi olduğunu zannetmiyorum. "Çavuş Takımı kadrosuna herkes alınmaz" Öncelikle rolden uzak kişilikler tercih etmeniz zaten pek tercih edilmeyen bir sunucu adına fazlasıyla kötü olmuş. LSPD dediğimiz oluşum, bir sunucunun bel kemiğidir. Memur arkadaşlar oradan oraya atlayıp zıplamaya fazlasıyla meraklı galiba, rol yapmak yerine oradan oraya koşuşturuyorlar. Bir şey soracağım bot mu bunlar? Benim gördüklerimi es geçiyorum ki şu videoda zaten görünüyor neyin ne olduğu; https://youtu.be/sqOTLoaKahI

Eleştirim buraya kadar, umarım düşmanca yaklaşmaz; Hatalarınızın farkına varıp biraz olsun düzeltmeye yönelirsiniz. Kolaylıklar dilerim...

Santos Roleplay

Alıntı yapılan: slizzer - 20 Temmuz 2019, 05:22:27
Öncelikle sunucunuza girip baktığımda, rol yapmayan ve ortalıkta birbirine saldıran oyuncularla karşılaştım(Noob-DM). Diğer bir konu; LSPD oluşumuna aldığınız adamların en ufak bilgisi olduğunu zannetmiyorum. "Çavuş Takımı kadrosuna herkes alınmaz" Öncelikle rolden uzak kişilikler tercih etmeniz zaten pek tercih edilmeyen bir sunucu adına fazlasıyla kötü olmuş. LSPD dediğimiz oluşum, bir sunucunun bel kemiğidir. Memur arkadaşlar oradan oraya atlayıp zıplamaya fazlasıyla meraklı galiba, rol yapmak yerine oradan oraya koşuşturuyorlar. Bir şey soracağım bot mu bunlar? Benim gördüklerimi es geçiyorum ki şu videoda zaten görünüyor neyin ne olduğu; https://youtu.be/sqOTLoaKahI

Eleştirim buraya kadar, umarım düşmanca yaklaşmaz; Hatalarınızın farkına varıp biraz olsun düzeltmeye yönelirsiniz. Kolaylıklar dilerim...
Videodaki kişi cezalandırılacaktır,bu olaydan ötürü özür dileriz.Birdaha böyle olan yaşandığında "/talep" Komutun kullanın,o anda geceydi sanırım aktif yetkili yoktu.Tekrar kusura bakmayın.

Santos Roleplay

21.07.2019 tarihinde yani bugün 20:00'da oyunda olan herkese 25 Bin $ ve EXP

Bliss

Spetsnaz!

Alıntı yapılan: Nemesis Roleplay - 21 Temmuz 2019, 12:38:39
21.07.2019 tarihinde yani bugün 20:00'da oyunda olan herkese 25 Bin $ ve EXP
nemesis freeroam sanırım,
Sunucuya geceleri giriş yapmak gayet zevkli, anti-hile testi için