GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SA-MP'ı bitirecek projenin ayak sesleri! Open:MP

Başlatan Jarveus, 21 Mayıs 2019, 03:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

Jarveus

Alıntı yapılan: Pelletier - 13 Haziran 2019, 19:55:12

Açık kaynak kodlu bir şekilde client yönetimi sağlamak mı? Delilik olarak adlandırıyorum. Yukarıda animasyon muhabbetini gördüm Riddick'in yaptığı bir yapay zekanın animasyonları.

Open MP:

Önemli bir detay hoş olmuş.

Apachemode

open.mp adminlerinden JustMichael Kalcorla ilgili gelen bir soruya forumda şöyle söylemiş:
Gelen soru:
Hyder
"But what if kalcor will delete omp servers...?"
"Peki ya Kalcor omp sunucularını silerse?
JustMichael
"Kalcor can not do anything about O:MP, he has no control or access to anything we do. O:MP will run it's own masterlist, it's own server software and eventually it's own client."
"Kalcor O:MP'yle ilgili hiçbir şey yapamaz; yaptığımız çalışmalar üzerinde hiçbir şekilde kontrolü veya erişimi yoktur. O:MP kendi analistesini (masterlist), kendi server yazılımını ve sonunda kendi client'ını çalıştıracak.

Yani Kalcor'un O:MP'nin çalışmasıyla ilgili yapabileceği bir şey yokmuş. Benim merak ettiğim bir soruydu, cevabını aldım.

Son düzenlenme: 15 Haziran 2019, 20:36:36 Apachemode

Hera

Açık kaynak kodlu derken yanlış anlamayın arkadaşlar, ufak tefek extension kodlamalarınıza izin verecekler sadece o. Aksi tehlikeli ve olamaz.

Craowin

Samp platformu kolay kolay çökecek bir platform değil, hele ki dolar bu kadar uçmuş pc fiyatları yükselmişken :D :D

Roleplayer

Alıntı yapılan: DracDonix - 24 Mayıs 2019, 01:12:41
Tutacağını sanmıyorum OpenMP'nin.Çünki artık insanlar değişiklik istiyor sürekli aynı yerde sekip durulur ise sonlarını kendileri getirmiş olur.Eğer dedikleri gibi Anti hile vs. güçlü olur ise ufak bir şansları olur sunucu sahipleri tarafından geçiş sağlanır.

ama kafamız bir güzel bir güzel

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

lacosapalm

Kalcor yaşlandı artık pek umursamaz..

Yanlız O:MP ekibinde efsanelerde var hayırlısı..
Son düzenlenme: 15 Temmuz 2019, 01:42:39 lacosapalm
- S O N

JudaX

SA-MP kolay kolay bitmez, Fakat ikisinin arasında güçlü bir rekabet olacağını düşünüyorum.

iCrystal

kalcor mtacıların gazıyla model muhabbetini yaptı diye biliyorum belki de bu olay gerçekten rekabet yaratır, kim bilir?

BrainDamaged.

Kalcor deyim yerindeyse son birkaç senedir bitik hayatları oynamakta, ara ara Forum SA:MP'ta takip eden birisi olarak bunu anlamak oldukça kolay, kritik sorunlar haricinde kesinlikle hiçbir dış soruna müdahale etmek istememekte(tanımlardan doğan bug/açıklar,hile sorunsalı,yan özellikler vb).Open-MP projesini yakından takip eden biri olarak diğer dış forumlarda okuduğum bir ingilizce alt yorumda Y_Less ve diğer ekip üyeleri ile olan sorunlarını Kalcor ile konuşup halletiklerini Open-MP projesinin bir "Rüya" projesi olarak kalacağı idda edilmişti(Kaynağı tekrar bulmam halinde ekran görüntüsü alıp paylaşacağım) burgershot.gg ve discord grubundaki durgun ortam bu durumu destekler nitelikte, umarım yanılırım...

CaLderoN

Olması gereken opsiyonların büyük çoğunluğu eksik. En basitinden server.cfg dosyasına "block_d3d9 1" tarzında bir parametre eklenmeli. Bunu yapsalar tüm sunucuları büyük bir yükten kurtarmış olacaklar. Bu tip durumlara kulak vermedikleri sürece SA-MP yerinde saymaya devam eder.

İletişim: cataltepe@outlook.com.tr
https://linkedin.com/in/omurcataltepe/

_Code

SA:MP artık yerinde sayıyor Kalcor artık eski Kalcor değil, bence SA:MP'nin başına farklı bir isim geçmeli.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

ByHgGlryz

Konuyu tekrar canlandırmak istiyorum.

GTAMulti yetkilileri sizlerin hatta PawnoTurk Ajans Ekibi SA:MP üzerine yoğun iletişim yapmanız gerekmez mi? Kalcor ile Röportaj mesela eğer yapmıyorsa Beta Test Cihazı yetkilileri ile Röportaj tarzı bir iletişim yapmanız gerekmez mi?

*Forum SA-MP
*Discord
Sosyal Medya veya
*E-Mail üzerinden chat

Aynısı Open:MP içinde geçerli! Orada bildiğimiz bir isim var
Y_Less eğer yapmazsa  olmazsa orada Türkçe bilen ve Developer yetkisi olan BigETI ile de görüşmeniz gerekiyor.

Aldığınız her bir bilgi aklımızda ki kalan soruları cevaplamış olur!

(İsimlere Link eklememin bir suç olduğunu düşünüyorum. Eğer sorun olursa Linkleri silerim)

-
SA-MP:
[MAP]Çete Mekanı (Basit Map) - [ADD]Wasted (Basit Pawn Kod)
-
SA-MP Server IP:   91.121.87.14:2214

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)