GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Doukanyrdn

Rina Freoram Roleplay diye değiştirmelisin bence başlığı ayrıca ben 2 kere girdim sunucuya spawn olma yerinde yaklaşık 100 tane aynı hizada aynı yere bakan kişiler vardı ne iş?

Unknown

Alıntı yapılan: GarbanReis - 15 Temmuz 2019, 14:30:32
Rina Freoram Roleplay diye değiştirmelisin bence başlığı ayrıca ben 2 kere girdim sunucuya spawn olma yerinde yaklaşık 100 tane aynı hizada aynı yere bakan kişiler vardı ne iş?

"Hediye ağacında(spawn bölgesinde) AFK kalmak yasaklanmıştır."

Hera

Yanıtlar için teşekkürler, forum sitemize hosting kaynaklı bir sorun olduğu için erişilmemektedir. Gün içerisinde çözülmesi bekleniyor.

jaguarx32

gottidiaz

Alıntı yapılan: jaguarx32 - 15 Temmuz 2019, 19:20:56
Siteye erişim sağlayamıyorum.
Website hosting genelinde oluşan sorun dolayısıyla kapalı, gün içerisinde açılması bekleniyor.

Hera

Websitesi açıldı, giriş yapabilirsiniz.

Dreizenn

Güzel bir sunucu başarılarınızın devamını dilerim.

Hera

Hera

AnadoluGaming

Sunucu da çok fazla DM var önüne geçilmesi gerekiyor, bir bakayım dedim ilk defa giriş yaptım DM yedim raporuma dahil bakılmadı.

Hera

Alıntı yapılan: AnadoluGaming - 24 Temmuz 2019, 15:39:44
Sunucu da çok fazla DM var önüne geçilmesi gerekiyor, bir bakayım dedim ilk defa giriş yaptım DM yedim raporuma dahil bakılmadı.

Dediğinizin mümkünatı yok, sunucuya ilk giren kişilere ateş dahi edilmiyor. Oyuncu şikayeti açabilirsiniz.

Santos Roleplay

Sunucunuza bir kinim yok ama,sunucuda çok low var 100'den fazla.Pizzacıda "Pilav ve Ayran satılır" yazıyor ona sorduğumuzda "Admin izin verdi" diyor. diğer bir kişi IC'den "Discord var mı ?" diyor "Ananı" "Lan" gibi türkçe terimler kullananlar var,sunucunun girişinde en azından quiz gibi birşey yapın rol kalitesi orta derecenin altında.Sunucunuz günde 600-700 görüyor diye Samp platformununun kralı sanmayın derim.Sunucuda %50 AFK %20 Meslek %20 Kumar %10 rol.Unutmayın sayı önemli değil zaten yarısı VDS kiralayıp veya VDS olanlar VDS'den AFK bırakıyor.Sampta Z group serveri bir tek 300 kişiyi gördü.
Son düzenlenme: 24 Temmuz 2019, 16:50:24 Nemesis Roleplay

IP: samp.santos-roleplay.com:7777
                                                                  Web Site: www.santos-roleplay.com

Hera

Alıntı yapılan: Nemesis Roleplay - 24 Temmuz 2019, 16:43:29
Sunucunuza bir kinim yok ama,sunucuda çok low var 100'den fazla.Pizzacıda "Pilav ve Ayran satılır" yazıyor ona sorduğumuzda "Admin izin verdi" diyor. diğer bir kişi IC'den "Discord var mı ?" diyor "Ananı" "Lan" gibi türkçe terimler kullananlar var,sunucunun girişinde en azından quiz gibi birşey yapın rol kalitesi orta derecenin altında.Sunucunuz günde 600-700 görüyor diye Samp platformununun kralı sanmayın derim.Sunucuda %50 AFK %20 Meslek %20 Kumar %10 rol.Unutmayın sayı önemli değil zaten yarısı VDS kiralayıp veya VDS olanlar VDS'den AFK bırakıyor.Sampta Z group serveri bir tek 300 kişiyi gördü.

Yorumun için teşekkürler. Başka sunuculara laf atmak yerine kendi sunucunuzla ilgilenirseniz, belki bu oyuncu sayısına erişebilirsiniz.

Santos Roleplay

Alıntı yapılan: Hera - 24 Temmuz 2019, 16:53:11

Yorumun için teşekkürler. Başka sunuculara laf atmak yerine kendi sunucunuzla ilgilenirseniz, belki bu oyuncu sayısına erişebilirsiniz.
Bir sunucu sahibiyim diye diğer sunucuları eleştiremiyecekmiyim 600 kişinin 400'ü afk ve VDS'ten açmış.Bu bir doğru doğru değilse ispatlayın video çekin ? eleştirilere açık değilseniz,konuyu kilitleyin.
Son düzenlenme: 24 Temmuz 2019, 17:18:58 Nemesis Roleplay

IP: samp.santos-roleplay.com:7777
                                                                  Web Site: www.santos-roleplay.com

Hera

Alıntı yapılan: Nemesis Roleplay - 24 Temmuz 2019, 17:17:22
Alıntı yapılan: Hera - 24 Temmuz 2019, 16:53:11

Bir sunucu sahibiyim diye diğer sunucuları eleştiremiyecekmiyim 600 kişinin 400'ü afk ve VDS'ten açmış.Bu bir doğru doğru değilse ispatlayın video çekin ? eleştirilere açık değilseniz,konuyu kilitleyin.

https://prntscr.com/ojgdky