GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yeni Nesil Roleplay ~ yn-gaming.net

Başlatan CaLderoN, 02 Mart 2017, 23:54:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Walque

Zeta

Konu içerisinde küfür içerikli iletiler ve sunucuyu konsept dışı şekilde karalama yapan iletiler temizlenmiştir.

BasBasParalariMiralaya

Alıntı yapılan: Zeta - 26 Temmuz 2019, 01:50:32
Konu içerisinde küfür içerikli iletiler ve sunucuyu konsept dışı şekilde karalama yapan iletiler temizlenmiştir.
Konsept dışı  karalama derken nasıl ap yapıldığını ve haksızlıktan bahsedip eleştiriyorum zeta bey söylermisiniz ??

_TrusteD_

rekcahml

Vay be YN Rp ilk başladığım anıları hatırladım pizza motoruyla pd den kaçmak.

Selim

Montreal

Bi haltı beceremediniz. Yapamıyorsanız bırakın aga, insanların zamanını çalıp durmayın

Myalis

selası okunuyor hala güncelleme diyorsunuz, açılınca dönecekler mi sizce? xd
Son düzenlenme: 06 Ağustos 2019, 19:56:58 Myalis

CODE

Alıntı yapılan: Myalis - 06 Ağustos 2019, 15:58:21
selası okunuyor hala güncelleme diyorsunuz, açılınca dökecekler mi sizce? xd

Kum atın üstüne kuummm

sweezy

Unknown

Yeni Nesil

Selamlar,

Üzülerek belirtiyorum ki sunucuyu bakıma alıyoruz. Bakım sürecinde beta'dan çıkmak ve sunucudaki hem işleyiş açısından hem de sistemsel açıdan eksiklerimizi kapatmak için çalışmalar yapacağız. Bakım süreci önümüzdeki yıl haziran ayına kadar sürecektir. Sürenin uzun olduğunun farkındayız, sizlere çok daha iyi bir platform sağlamak adına sağlıklı bir süreç yürütmemiz için bu gerekli bir durum. Sabır ve sağduyunuz, desteğiniz için ben ve ekibim adına sizlere teşekkür ediyorum.

Bakım sürecinde sizlerden kopuk olmayacağız. Bizi takip etmek, sunucuda yaşanan gelişim ve değişimleri öğrenmek için discord adresimizi takip edebilirsiniz. Forum veya ana sayfa üstünde de yapılanların paylaşılabileceği şekilde düzenleme yaparak sizleri sürekli olarak bilgilendirip iletişim halinde olacağız. Ayrıca yakın zamanda bir beta test ekibi başvuru formu yayınlayacağız. Başvuru yaparak bakım sürecinde zaman zaman oyuna giriş yapıp yeniliklere bakabilir, test yapıp bizlerle etkileşim halinde kalarak bakım sürecinde bize katkı sağlayabilirsiniz.

Kafanızda soru işareti olmaması adına hesaplarınızda herhangi bir değişim olmayacağının bilgisini peşinen verelim. Aynı hesaplarınız, aynı paranız, aynı eşyalarınız yine sizi bekliyor olacak tabi biz de öyle.

Discord adresimizden bizi takip etmeyi unutmayın! https://discord.gg/nckRsHj

Konu şimdilik arşive alınabilir, zamanı geldiğinde iletişime geçeceğiz.

Joker

open.mp Turkey Department Manager

Enkei

Konu, sahibinin isteği üzerine tekrar aktif edilmiştir.

Yeni Nesil

Teşekkürler.

Sunucunun tekrar açılışına az bir zaman kaldı, haziran ortalarında sunucuyu açmayı planlıyoruz. Kesinleştiği zaman net tarihi belirteceğiz. 1 haziran günü de forumumuz aktif olacak. Forumun aktif olmasıyla birlikte yavaş yavaş sistem tanıtımları ve beta süreci güncellemelerinin konularını açacağız. Güncel olayları takip etmek için discord sunucumuza katılabilirsiniz.

Tanıtım yakın zamanda güncellenecek.