GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

samp.albayrak-rp.com / Albayrak Roleplay / AKTİF ! ! ! !

Başlatan Glyph, 17 Temmuz 2019, 22:13:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Glyph

Palm Roleplay | Level 5 Admin
Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

Emre2466

Hayatımda gördüğüm en kötü roleplay sunucu diyebilirim.

Bir polis görüyorsun swat skiniyle sırtında m4 ile lspd aracını alarak devriye atıyor.
Bir polis görüyorsun 1.sınıf emniyet amiri tagı var lakin kamuflaj asker skini almış seni çevirip ehliyet soruyor.
Sen rol yaparak ehliyet ruhsat veriyorsun polis ehliyet almadan "tamam gidebilirsin" diyerek seni yolluyor.
a8 admin çıkıp zırhlı polis aracı akrebi alarak her yere çarpıyor
admin kadrosu desen yaşları hep 14-15 civarında. yaşının küçük olması sorun değil lakin gerçekten olgun değiller

a8 adminin rol karakterini bilmiyorum. zırhlı polis aracıyla her şeye çarpınca dayanamadım egm den sorumlu a1 admine pm attım. bu gerizekalı akreple her yere çarpıyor müdahale eder misin. beni ooc hakaretten attı meğer akrebi kullanan a8 adminmiş. daha sonra ben sunucuyu bırakıyorum deyince de sunucuya hakaret gibi alakasız biz sebepten beni yasakladı ve beğenmiyorsam daha iyi adminlerin olduğu bir sunucuya gidebileceğimi söyledi.

oradaki a8 admin de söylediklerine göre safarinin kurucusuymuş. biri de çıktı tam olarak kurucusu değil falan dedi kısacası saçma sapan, rol ortamı olmayan, saat başı bir kere hileye öldürüldüğünüz bir rp sunucusu.

fbı rancher ile 9 kişilik sunucuda siren açıp dolaşan ibb başkanı mı dersin, sırtında m4 olan swat skinli trafik polisi mi dersin. vaktiyle duyuru bölümüne a1 admin konu açmıştı. ddos atılmasın diye sunucuya allaha küfür edenlerin banını açıyorsunuz diye. o zaman demiştim ki bu sunucuya haksızlık yapılıyor gireyim de destek olayım. şimdi gördüm ki o admin çok haklıymış. sunucunun tutmayacağını düşünüyorum. bu oluşum yönetimleriyle işleri imkansız

Glyph

Alıntı yapılan: Emre2466 - 21 Temmuz 2019, 18:20:26
Hayatımda gördüğüm en kötü roleplay sunucu diyebilirim.

Bir polis görüyorsun swat skiniyle sırtında m4 ile lspd aracını alarak devriye atıyor.
Bir polis görüyorsun 1.sınıf emniyet amiri tagı var lakin kamuflaj asker skini almış seni çevirip ehliyet soruyor.
Sen rol yaparak ehliyet ruhsat veriyorsun polis ehliyet almadan "tamam gidebilirsin" diyerek seni yolluyor.
a8 admin çıkıp zırhlı polis aracı akrebi alarak her yere çarpıyor
admin kadrosu desen yaşları hep 14-15 civarında. yaşının küçük olması sorun değil lakin gerçekten olgun değiller

a8 adminin rol karakterini bilmiyorum. zırhlı polis aracıyla her şeye çarpınca dayanamadım egm den sorumlu a1 admine pm attım. bu gerizekalı akreple her yere çarpıyor müdahale eder misin. beni ooc hakaretten attı meğer akrebi kullanan a8 adminmiş. daha sonra ben sunucuyu bırakıyorum deyince de sunucuya hakaret gibi alakasız biz sebepten beni yasakladı ve beğenmiyorsam daha iyi adminlerin olduğu bir sunucuya gidebileceğimi söyledi.

oradaki a8 admin de söylediklerine göre safarinin kurucusuymuş. biri de çıktı tam olarak kurucusu değil falan dedi kısacası saçma sapan, rol ortamı olmayan, saat başı bir kere hileye öldürüldüğünüz bir rp sunucusu.

fbı rancher ile 9 kişilik sunucuda siren açıp dolaşan ibb başkanı mı dersin, sırtında m4 olan swat skinli trafik polisi mi dersin. vaktiyle duyuru bölümüne a1 admin konu açmıştı. ddos atılmasın diye sunucuya allaha küfür edenlerin banını açıyorsunuz diye. o zaman demiştim ki bu sunucuya haksızlık yapılıyor gireyim de destek olayım. şimdi gördüm ki o admin çok haklıymış. sunucunun tutmayacağını düşünüyorum. bu oluşum yönetimleriyle işleri imkansız

Sunucuda aktif değildim 2 gündür dediklerinizin hepsini okudum ve görüştüm.Kusura bakmayınızç

Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

Glyph

Sunucumuz genel bakıma alınmıştır ne zaman açılacağı kesin değildir iyi forumlar dilerim.

Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

_TrusteD_

Minigun geçiyor,admin kadrosu Ömercan hariç rezalet,10 yaşında rol bilgisi kısıtlı olan helperınız var,hile korumanız tam anlamıyla berbat,ve roleplay sunucularının babaları var iken tutacağınızı sanmam ama 1 aylık VDS süreniz ile size iyi TDM'ler dilerim size ne kadar hileleri bugları bildirmeye çalışsamda banladınız,ve A8 Kadir admin istediğim kadar hile yapabileceğimi söyledi yuppi ! Umarım
Albayrak Roleplay'in yollarında sakince sentinelinizi sürerken kafanıza 41231 adet minigun mermisi bi anda girmez.

Daha bir şey demiyorum.

Başarılar.
Son düzenlenme: 21 Temmuz 2019, 20:51:33 _TrusteD_ Sebep: ekleme

Glyph

Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

Hyperss

Glyph

Sunucumuz yaklaşık 1.5 haftalık bakıma alınacaktır. Bu sırada yeni bir ekip ve yeni bir mod ile karşınızda olacağız iyi forumlarr.

Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

Hinbo11

Alıntı yapılan: AlphaCode - 26 Temmuz 2019, 11:23:14
Sunucumuz yaklaşık 1.5 haftalık bakıma alınacaktır. Bu sırada yeni bir ekip ve yeni bir mod ile karşınızda olacağız iyi forumlarr.

Ali admin ve Mücahit admin vardı O Çok iyiydi inşallah kadroda görürüz hak yemeyen tek adminler, onun dışında başarılar diliyorum herkese.
Son düzenlenme: 26 Temmuz 2019, 13:03:18 Hinbo11

Eldrithc

Alıntı yapılan: Hinbo11 - 26 Temmuz 2019, 13:02:16

Ali admin ve Mücahit admin vardı O Çok iyiydi inşallah kadroda görürüz hak yemeyen tek adminler, onun dışında başarılar diliyorum herkese.
Ali zaten sen değilmisin, Alicim :)

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

Leviathan

Alıntı yapılan: Eldrithc - 26 Temmuz 2019, 14:06:12

Ali zaten sen değilmisin, Alicim :)
:D :D güzel tespit..

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.

Athena Roleplay - Roleplay'da Yeni Bir Çağ!
Discord: https://discord.gg/yx3w4fx
Forum: www.athena-roleplay.com

Leviathan

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.

Athena Roleplay - Roleplay'da Yeni Bir Çağ!
Discord: https://discord.gg/yx3w4fx
Forum: www.athena-roleplay.com

TheLucifer

nikobernoo

Eğer yeni bir ekip topluyorsanız kadroda admin olarak buluna bilirim 4 yıldır roleplay oynuyorum.

Utherz

kendine para verip sonra çok iyi diyende ne bilim

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.