GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vincenzio - of The Roleplay | www.vincenzio-rpg.com #Açılış 30.12.2019

Başlatan Kalashnikoff, 03 Haziran 2019, 21:13:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dreizenn

TrusteD

Tanıtım konusu güzel olmuş,umarım tutar Safari Vendetta varken,farklılığınızı ortaya koyarsanız tutacağını düşünüyorum.

Başarılar...

Raporsuz_Deli

● Ne mutlu Türküm diyene!

rekcahml

Alıntı yapılan: TrusteD - 27 Temmuz 2019, 16:45:52
Tanıtım konusu güzel olmuş,umarım tutar Safari Vendetta varken,farklılığınızı ortaya koyarsanız tutacağını düşünüyorum.

Başarılar...

zeroo

Kalashnikoff

Sunucumuzu tekrardan aktifleştirmek için işlemlere başladık. Yeni Ekip, Yeni Dostlar, Yeni Tasarım
Son düzenlenme: 18 Eylül 2019, 10:24:29 Vincenzio RPG
███████████████████  %71

juqi

RuLinGS

Başarılar dilerim,discord adresinizi yenileyin.
Son düzenlenme: 18 Eylül 2019, 16:34:44 RuLinGS

Levi

Alıntı yapılan: Vincenzio RPG - 07 Haziran 2019, 14:41:21
Alıntı yapılan: Cengo - 07 Haziran 2019, 11:17:47
İngilizceyi katlettiniz , Vincenzio of the Roleplay :D acaba bunun Türkçesi nedir?

Çeviriye girdim ve Vincenzio of the Roleplay'ı aratınca Roleplay Vincenzio çıkıyor.

Biraz mantıklı slogan bulsanız olmazmı mesela gidin bi yabancı sunuculara bakın?

İyi sunucu olacağınıza eminim ama slogan sayesinde İngilizceyi katlettiniz.

Öncelikle merhaba, iyi günler. Of The Roleplay - Rol Yapma Oyunu anlamına geliyor siz çeviriyi iyi yapmamışsınız teşekkür ederim yorumunuz için.

Öncelikle projenizde başarılar dilerim, umarım istediğiniz başarıyı elde edersiniz.

'Of The Roleplay' tabirinin rol yapma oyunu olmadığını belirtmek isterim. 'RPG' diye kısalttığımız 'Role Playing Game' ve game of roleplay tabirleri bu anlamı vermektedir. Lütfen bir konuda ehil kişi olmadan bu kadar kesin konuşmaktan kaçınalım.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Kalashnikoff

Discord güncel bir şekilde sunucuda işlemler sürmektedir.

███████████████████  %71

Illyrian

Özgün oldukça gerisi gelecek projelerden, ilk görüntüleri bekliyorum. Başarılar.

Kalashnikoff

███████████████████  %71

Desky

Kalashnikoff

Bize bu yolda yardım edecek ekip arkadaşları arıyoruz, sizde ekipte yer almak için Discord adresimize gelerek bana ulaşa bilirsiniz.

███████████████████  %71