GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[ENG-TR]AkheuS RoleHP San Andreas Multi Player

Başlatan Flash2024, 28 Temmuz 2019, 12:32:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Akheus Gaming

Serverimiz'in Açılışı 30 - 07 - 2019 , 14 :00'A Belirlenmiştir , Server'in modu çok geliştirilip üst düzeye taşındı , açılış günü giriş sağlayanlara hediyelerimiz olacaktır * iyi günler *

30 - 07 - 2019 , 14 :00
İP : 77.83.201.230:7777      Discord adresimiz:https://discord.gg/4h2eUWt

Herkesi bekliyoruz..

Starface

Krozfayer

Serverimiz'in Açılışı 30 - 07 - 2019 , 14 :00'A Belirlenmiştir , Server'in modu çok geliştirilip üst düzeye taşındı , açılış günü giriş sağlayanlara hediyelerimiz olacaktır * iyi günler *
30 - 07 - 2019 , 14 :00
İP : 77.83.201.230:7777

Herkesi bekliyoruz...

Prisoners

Flash2024

Tüm herkese değerli yorumları ve eleştrileri için teşekkürler. Herkesi Bekliyoruz.

Krozfayer

30 - 07 - 2019 , 14 :00 Aktifiz

Herkesi bekliyoruz..

Medcezir

Kolay gelsin çok yoruldunmu bari flash "Bu Proje 2018 'de Flash2024 Tarafından Başlatılmıştır." 2018 hm. Ne diyim 2 3 ay önce milletin modunu çalmaya kalkışan 2 3 günlük hosted tab için  milletin moduna salça olmalar. Herşeyin bir ilki var derler ya o bu hesap. Neden millete özeniyorsun NexoR böyle bir projeye başlamasaydı böyle birşey yapamıcaktınız, Yapacakmısınız oda belli değil. Ekiptede çok sarhoş insan var ha 2 obje yaratan mapper oluyor. Ben yapamadım bıraktım sende bırak. Daha güzel geliyor hayat öyle  :kalp:

Flash2024

Alıntı yapılan: Medcezir - 30 Temmuz 2019, 04:51:25
Kolay gelsin çok yoruldunmu bari flash "Bu Proje 2018 'de Flash2024 Tarafından Başlatılmıştır." 2018 hm. Ne diyim 2 3 ay önce milletin modunu çalmaya kalkışan 2 3 günlük hosted tab için  milletin moduna salça olmalar. Herşeyin bir ilki var derler ya o bu hesap. Neden millete özeniyorsun NexoR böyle bir projeye başlamasaydı böyle birşey yapamıcaktınız, Yapacakmısınız oda belli değil. Ekiptede çok sarhoş insan var ha 2 obje yaratan mapper oluyor. Ben yapamadım bıraktım sende bırak. Daha güzel geliyor hayat öyle  :kalp:

1. Emin ol nexor rakibim olamayacak kadar fikirsiz biri

2. Ben Kendime güveniyorum mapperlik konusunda yeni nesildeki tüm mapperler benim eski eğittiğim elemanlarımdan geliyor ki Kendimi övmüyorum eğittiğim adamlarla gurur duyuyorum.

3. Çalma konusuna gelince seni İyi bir şekilde ezdiğim için kendini yükseltmeyide çalışma evlat bana burda hırsızsın diyemezsin tamam mı yarın obür gün yanıma gelirsin yine abi diye tekmelerim çok yaşadım bunu herkesle sende yaşama

Flash2024

Yeni Sistem

Çeşitli belirlenmiş Bölgelere Farklı Özel V.I.P Araçları Eklenmiştir.

/count veyatta /vmarket /bmarket gibi seçeneklerden V.I.P Satın Alabilirler Her Türlü V.I.P Alma Seçeneğiniz Vardır. Paralı Veyatta Parasız İyi Platformlar Dilerim..

Medcezir

Alıntı yapılan: Flash2024 - 30 Temmuz 2019, 08:36:42
Alıntı yapılan: Medcezir - 30 Temmuz 2019, 04:51:25

1. Emin ol nexor rakibim olamayacak kadar fikirsiz biri

2. Ben Kendime güveniyorum mapperlik konusunda yeni nesildeki tüm mapperler benim eski eğittiğim elemanlarımdan geliyor ki Kendimi övmüyorum eğittiğim adamlarla gurur duyuyorum.

3. Çalma konusuna gelince seni İyi bir şekilde ezdiğim için kendini yükseltmeyide çalışma evlat bana burda hırsızsın diyemezsin tamam mı yarın obür gün yanıma gelirsin yine abi diye tekmelerim çok yaşadım bunu herkesle sende yaşama
1. Benim babam yok ben kimsenin evladı değilim.

2. Ben yukardada yazdığım gibi bıraktım kendimi neden yukarda göreyim sıkılıyorum giriyorum bazen gtamulti'ye.

3. NexoR'a senin gibi bir rakip yakışmaz zaten.

4. Ben mapper konusunda seni kastetmedim okuma sorunun var sanırsam.

* Benim seninle adam akıllı bir polimiğim bile yoktur ezmek flan ne alaka ?d
Son düzenlenme: 30 Temmuz 2019, 11:25:42 Medcezir

Krozfayer

DracDonix

Servere 10dk baktım diğer serverlerden alıntılar var umarım istediğiniz gibi olur başarılar

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Xchatt

"1. Emin ol nexor rakibim olamayacak kadar fikirsiz biri"

nE?  :D

Sa-Mp 2014-2020

Medcezir

Alıntı yapılan: Chatt - 30 Temmuz 2019, 15:37:38
"1. Emin ol nexor rakibim olamayacak kadar fikirsiz biri"

nE?  :D
Kanka alkol alıyorlar takma