GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTIF!] San Andreas Survival - server.sa-survival.com

Başlatan _Code, 24 Mayıs 2019, 17:51:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kraply

Birde VERDICT adlı oyuncunun küfür ettiğinde uyarılmadan (/warn veya /mute) atılmadan direk 2 gün ban yediğini görüyoruz.

Not:Resimler net değilse ''Resmi yeni sekmede aç'' diyerek bakabilirsiniz.
Son düzenlenme: 30 Temmuz 2019, 01:37:09 Kraply

emrorem

Başından beri _Code ile geliştirdiğimiz bu projeden ayrılmış bulunmaktayım. Kadroda bulunan saygısız insanların atılmamasından dolayı 4-5 kişi olarak kadrodan ayrıldık. Yalvarıp yakarmamıza rağmen bu kişiler kadrodan çıkarılmıyor. (Hakaretler, egolu tavırlar...) Bu yüzden biz de yolumuzu ayırmaya karar verdik. Objektif olarak yaklaşırsak; yetkili kadrosu berbat, sistemler güzel ancak çoğu yarım ve aşırı derecede bug var. Herkes buglardan dolayı kanser olmuş durumda. Sunucu bu kafayla giderse 10-15 oyuncu çekmeye devam eder. Başarılar dilemiyorum, çünkü burada kaç insanın hakkı yendi. Yetkili kadrosu dağılmadan, sunucunun bugları çözülmeden bu sunucu adam olmaz. Hadi eyvallah.

miya

Banlanan, kendi terbiyesizliğiyle takımını yarı yolda bırakanlar ve kendi iradeleri yokmuşçasına yarı yolda bırakanların yoluna gidenler, yasaklananlar, uzaklaştıranlar karalamacasına bir imza kampanyası başlatmış gibi yerden yere vurmaya çalışıyor. Komiktir ki birbirlerinin iletilerini beğenerek yalanları üzerinde doğruluk yanılsaması bırakmaya çalışıyorlar. Ha içlerinde bir de önce hakaret edip sonra yetkisini geri isteyenler alamayınca tekrar terbiyesizliğe dönenler var.

Gülüp geçmek istiyorum fakat gülemeyeceğim kadar üzülüyorum bunları görünce. Böyle bir platformda böylesine birbirine kin güden gruplaşmalar oluşturmak hiçbir olgun bireye yakışmıyor. Başkalarının gözünde "büyük" olan yaşı veya adı büyümüş insanlar, küçülerek kendilerinden daha küçük, yönlendirilmeye müsait kimseleri de peşinde sürüklüyor.

Acının tatlı tebessümü. :aynen:

miya

@emrorem yaptığı kötü işler fps düşürmekten başka bir şeye yaramıyor. 18 saat map yaptı dediğin sağa sola spamladığı hurda araçlar ise buna sadece gülerek geçerim.

Ben de bilirim o kavganın asıl sebebini anlatmayı fakat sizin gibi yaygaracı insanların seviyesine inip, istediğinizin olmasına izin vermeyeceğim. Olayın aslını merak eden bana ulaşıp öğrenebilir ki ne sizin ne de bu olayların çok da birilerinin umrunda olduğunu sanmıyorum.
Son düzenlenme: 30 Temmuz 2019, 02:34:06 miya

emrorem

Alıntı yapılan: miya - 30 Temmuz 2019, 02:31:18
Banlanan, kendi terbiyesizliğiyle takımını yarı yolda bırakanlar ve kendi iradeleri yokmuşçasına yarı yolda bırakanların yoluna gidenler, yasaklananlar, uzaklaştıranlar karalamacasına bir imza kampanyası başlatmış gibi yerden yere vurmaya çalışıyor. Komiktir ki birbirlerinin iletilerini beğenerek yalanları üzerinde doğruluk yanılsaması bırakmaya çalışıyorlar. Ha içlerinde bir de önce hakaret edip sonra yetkisini geri isteyenler alamayınca tekrar terbiyesizliğe dönenler var.

Gülüp geçmek istiyorum fakat gülemeyeceğim kadar üzülüyorum bunları görünce. Böyle bir platformda böylesine birbirine kin güden gruplaşmalar oluşturmak hiçbir olgun bireye yakışmıyor. Başkalarının gözünde "büyük" olan yaşı veya adı büyümüş insanlar, küçülerek kendilerinden daha küçük, yönlendirilmeye müsait kimseleri de peşinde sürüklüyor.

Yapılan emek hırsızlığı ve yenen hakları görmemek için kör olmalısın herhâlde? Büyük ihtimal ile kadroda bulunan adminlerden birisin. Ben kadrodan ayrılmadan önce benimle canım-cicim, değerli adminciğim gibi tutumlar ile konuşan kişi şimdide başlamış diğer adminlere yalakalık yapıp yerime geçmeye. Sizin gibi yetki sevdalıları yüzündende zaten yolumuzu ayırdık. Yetki için ruhunu satarsınız siz. Tartışmaya girmeyeceğim. Yapılan her şey ortada. Ben alım yaparken kadroya girmek için kendini bir kedi misali iyi niyetli gösterenler, bakıyorum da şimdi ben kadrodan çıkınca bizi bir yabancı olarak görmeye başlamış. HERKESİN TEK TEK GERÇEK YÜZÜ GÖRÜLDÜ. YAPILAN EMEK HIRSIZLIĞINI UNUTMAYACAĞIM. BUNU DA BÖYLE BİLİN. TEKRARDAN BAŞARILAR DİLEMİYORUM, SİZLERE SAMİMİYETSİZ ADMİN KADRONUZDA BOL ŞANSLAR. REST IN PEACE.
Son düzenlenme: 30 Temmuz 2019, 02:39:50 emrorem

Kraply

Alıntı yapılan: miya - 30 Temmuz 2019, 02:31:18

Hiçbir şekilde yapılan haksızlığın üstünü örtemezsiniz. Elimizde daha kanıtlar var bekletiyoruz. Gerçek yüzünüz böylelikle daha çok ortaya çıkıyor.

Larved

Bu arada yazmim yazmim diorumda son attım harita bozulmuş halde atıldı mapin asıl hali süperdi görenler gördü ve halen orjinali bende ekip kuruldu mod hazırlanıor ve piyasa çok pis sallanıcak ozaman görecez bu sv kaç kişi çekior :)

Bu arada ben bir defa yaptım haritayı bir daha yapıp kullanmam onuda eklim haritayı açan arkadaş moddan kaldırmaz ise çalıntı ihbarı yapılıp gerekli işlemler için bilişim mahkemelerine gidilicektir.
Son düzenlenme: 30 Temmuz 2019, 02:50:42 Larved

miya

Uzatmanın lüzumu yok, bu problem konunun tarafları tarafından çözülmeli. Bu kadar bozmak doğru değil ortamın havasını.Bu forum bunlara şahit olmak zorunda değil, ağzınızı bozmadan gelin konuşalım özelden.

emrorem

Alıntı yapılan: miya - 30 Temmuz 2019, 03:58:30
Uzatmanın lüzumu yok, bu problem konunun tarafları tarafından çözülmeli. Bu kadar bozmak doğru değil ortamın havasını.Bu forum bunlara şahit olmak zorunda değil, ağzınızı bozmadan gelin konuşalım özelden.
Ağız bozan olmadı, ayrıca konunun senle alakası bile yok? Lütfen alakanın olmadığı konulara atlama, bu kurucular arası bir mesele ve sen sadece ben tarafından seçilmiş bir yetkilisin. Konunun seninle zerre kadar ilgisi yok, bu yüzden sen işine biz işimize bakalım. Kimse bunlara şahit olmak zorunda değil mi? Ben burada herkese hakkımızın nasıl yendiğini ve ne kadar karaktersiz insanların hâla yetkili olduğunu herkesin gözü önünde kanıtlıyorum. Bunu herkesin bilmeye hakkı var. Mevzu emek hırsızlığı, emeğe saygısızlık ve hakaretse bunu heryerde paylaşırım dostum. Hakkımı sonuna kadar savunurum. Bize ağız bozmadan diyorsun ancak sana bir şey söyleyen bile olmadan "12 satte anca bu mapimi yaptınız?" diyip mapper'ı aşağılıyorsun. Konunun senle zerre ilgisi yok, yetki içinde burada yalama milleti. Gerekirse konuşurum _Code ile seni de kurucu yapar. Bu kadar yalamaya gerek yok milleti. İnsanların sabır taşı çatladı, ben burada 5-6 hatta 7 kişiyi temsil ederek konuşuyorum. Daha da cevap vermeyeceğim, konunun muhattabı sen değilsin. Ek olarak muhattabı olan kişi bile yanıtlasa artık cevap vermem. Ha bu arada burada iyi niyetli çocuğu oynamaya kalkışma, yalanları üzerine doğruluk kurmaya çalışıyorlar demişsin. Üstte SS'ler ile kanıtladığım şey daha ne kadar yalan olabilir? Olayın yaşandığı zaman orada kaç yetkili arkadaş bulunuyordu ve hepsi aynı ânda sinirlenip kadrodan ayrıldı. Sen daha bu kadroda 1 haftadır varsın. Ben ise 2 buçuk aydır bu sunucuyu geliştiriyorum, _Code ile kol kola verip buralara getirdik sunucuyu biz. Bilip bilmediğin olaylarada hemen atlama. Şu konudada pişmanım, keşke seni kadroya dahil etmeseydim. Başta iyi biri gibi gözüktün ama göz boyayıp yetki için herkesi yalayan bir tipmişsin. Her şey ortaya serildi. Later homié :)
Son düzenlenme: 30 Temmuz 2019, 05:27:32 emrorem

BasBasParalariMiralaya

BasBasParalariMiralaya

Alıntı yapılan: DracDonix - 29 Temmuz 2019, 22:47:29
Alıntı yapılan: BasBasParalariMiralaya - 29 Temmuz 2019, 21:39:30
Haksiz ban yedim sebepsiz hatta tamam neden ban yediğimi sordum hesap açıp 1 kere sorduğum halde flood diye banladi yarın discorddan konuşcam banimi kaldirip o admin görevden alinmazsa ifşalarida paylaşacağım
Bu tip ifşa olayları çoluk çocuk işi oldu bu platform üzerinde olgun kişiler görmek istiyoruz.
Projeyi sonuna kadar destekliyorum
Hak yeme işleri vb vb adminler hile açıyor arkadaşlarının hile kullanmasina izin veriyor code nin izin verdiğini kendileri bile söylüyorlar

BasBasParalariMiralaya

_Code

Kraply kişi orda rol yapıyordu 1

Emorem e gelirsek kendisi size daha önce kurucuya sövdüğünü ve sövdüğü halde ekipte kaldıgını söylemiyor 2

Larved yürü git başka yerde reklamını yap 3

Bu kadarda olmaz, uslubumuzu koruyalım diyoruz hala aynı şeyi yapıyorsunuz.
Çekemiyorsanız ne yapayım yani, siz kendi emeklerinizi hiçe sayıp ayrıldınız kalkıp arkanızdan mı ağlıyayım?
Mümkünse beni ve serveri tanımıyormuş gibi yapın.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

emrorem

Alıntı yapılan: 2PAC_ - 30 Temmuz 2019, 10:41:23
Kraply kişi orda rol yapıyordu 1

Emorem e gelirsek kendisi size daha önce kurucuya sövdüğünü ve sövdüğü halde ekipte kaldıgını söylemiyor 2

Larved yürü git başka yerde reklamını yap 3

Bu kadarda olmaz, uslubumuzu koruyalım diyoruz hala aynı şeyi yapıyorsunuz.
Çekemiyorsanız ne yapayım yani, siz kendi emeklerinizi hiçe sayıp ayrıldınız kalkıp arkanızdan mı ağlıyayım?
Mümkünse beni ve serveri tanımıyormuş gibi yapın.
Kurucunun herşeyden önce bana sövüp kadrodan atılmaması baya bi' trajikomik. Saygılı bir şekilde tutum sergileyen adama gelip küfür edersen küfrün babasını yersin. Kardeşim dediğin adamları 1-2 günde silmek bu kadar kolaymış. Zerre umrumda değilsin, umarım sunucu tez zamanda batar. Görünüşe bakılırsada öyle olacağa benziyor. LOL. Later homié :)

_Code

Bırak umrumda değilsin artık, şu yaptıklarına bak seni o kadar savunmuştum suç bende niye savundum ki ben seni?
Yazıklar olsun.
Son düzenlenme: 30 Temmuz 2019, 11:46:05 2PAC_

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777