GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Manipulation Collection ▪photod3sign▪

Başlatan ElChapo, 26 Şubat 2019, 22:54:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElChapo

Alıntı yapılan: Lee Seon - 28 Haziran 2019, 16:02:04

Bu çalışmaların sana ait olduğunu nereden bileceğiz? Bence sayfanda paylaştığın farklı sanatçılara ait çalışmalardan eserler bunlar. Yani sana ait olduklarını hiç sanmıyorum.
Bu soruyla sayamayacağım kadar karşılaştım.Sayfayı ilk açtığımda kendi çalışmalarımı paylaştım yani bunları.Sonra pek zamanım olmadığı için photoshop yapmayı bıraktım bende başkaların tasarımlarını paylaşarak ve onları etiketleyerek sayfayı devam ettirdim.Sayfanın amacı başkaların çalışmalarını paylaşmak ve altına paylaşan kişileri etiketlemek yani çalışmayı daha çok kişiye ulaştırmak.Sayfaya dikkatlice bakarsan tüm çalışmaların altında çalışma sahibi mevcut.Gelelim bu tasarımlara,tasarımların hepsinin PSD dosyası mevcut.Yani tasarım sahibi kimse o PSD sadece onda olur.Yorumun için teşekkür ederim.
Son düzenlenme: 28 Haziran 2019, 19:57:45 ElChapo

Lee Seon

Sorumu bağışla, kimseyi kötülemek gibi rezil bir davranış ne hakkım ne huyumdur. Sayfanın amacını ve post akış biçimini biliyorum tabii ki. Sadece hem imzandaki hem de geçmiş topiclerinde paylaştığın grafikler ile burada paylaştıkların arasında dağlar kadar fark var.  O yüzden pek mümkün görmedim.

ElChapo

Alıntı yapılan: Lee Seon - 29 Haziran 2019, 10:07:53

Sorumu bağışla, kimseyi kötülemek gibi rezil bir davranış ne hakkım ne huyumdur. Sayfanın amacını ve post akış biçimini biliyorum tabii ki. Sadece hem imzandaki hem de geçmiş topiclerinde paylaştığın grafikler ile burada paylaştıkların arasında dağlar kadar fark var.  O yüzden pek mümkün görmedim.
Insanlar bir konunun üstünde dura dura gelişirler. Tekrardan teşekkür ederim .

ElChapo

Lineopth

Baya güzel ve kaliteli. Eline sağlık başarılar.

ElChapo

Alıntı yapılan: Lineopth - 25 Temmuz 2019, 17:55:13
Baya güzel ve kaliteli. Eline sağlık başarılar.
Yorumun için teşekkür ederim.

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

rekcahml

ElChapo

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

ElChapo

ElChapo

ElChapo

ElChapo

Uzun sürenin ardından yaptığım ilk arka plan çalışması.