GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Victim Roleplay ~ to die for | victimrpg.com

Başlatan Joker, 08 Temmuz 2019, 22:17:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Joker

İlk sistem tanıtımı yayında, diğerleri de yolda geliyor!
Son düzenlenme: 29 Temmuz 2019, 22:35:51 Joker
open.mp Turkey Department Manager

Hexodiuh

NikolaiS

Alıntı yapılan: Hexodiuh - 30 Temmuz 2019, 00:16:20
başarılar tekrardan

Desteğiniz için tekrardan teşekkürler :)
Yarın saat 13:00'da iki önemli map bildirgesi yapılacaktır.

NikolaiS

#30.07.2019 - Hastane Interior Çalışması/Tasarımı

Dipnot: Interior tasarım görüntüleri tabii ki de bu kadar az ile kalmayacak. Tam hali bittiğinde sizlerle bütün kareleri paylaşacağız. Minimal tasarım ile bir çok işlevi sağlamak istiyoruz, gün içerisinde hapishane interior tasarımları da paylaşılacaktır. Ekip adına, NikolaiS.

Mat

get4low

Ekibim ile buraya geleceğiz, sanırım şu samp sunucuları konusunda son zamanlarda açılıp, tutacak tek sunucu Victim. Başarılar!

NikolaiS

Alıntı yapılan: get4low - 30 Temmuz 2019, 18:30:49
Ekibim ile buraya geleceğiz, sanırım şu samp sunucuları konusunda son zamanlarda açılıp, tutacak tek sunucu Victim. Başarılar!

Teşekkür ediyoruz, dilerseniz bizlerle iletişime geçebilir ve yapacağınız roller veya ilgi alanınızı paylaşabilirsiniz. Buna uygun olarakta yönetim olarak destek vermekten mutluluk duyarız. Tekrardan desteğiniz için teşekkürler.

gun

NikolaiS

NikolaiS

#31.07.2019 / Hapishane Interior Çalışması/Tasarımı

Ayrıca: Hapishane olarak uzun süredir tatmadığınız mahkum ve gardiyan rollerini Victim Roleplay ile tekrar tadacaksınız. Uygulanmayan hapishane içi rolleri, mahkumların hapishane içerisinde sadece oturarak süresini beklemesi devrine son veriyoruz ve bunun yerine artık hapishane hayatını işin içine katıyoruz. "Yakalandım, suçlarım işlendi ve hapise tıkıldım" değil "Yakalandım, hapise girdim ve burada yeni hayatım başlıyor." şeklinde devam edeceksiniz. Hapishane içerisinde kendinize bir dost edinip dışarıda birlikte vakit geçirebilir veya kaçma planları yapıp kendinizi riske atabilirsiniz. Dopdolu ve ayrıntılı roller Victim'de sizleri bekliyor.
Victim Roleplay'de görüşmek üzere. Ekip adına, NikolaiS.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

volitina