GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTIF!] San Andreas Survival - server.sa-survival.com

Başlatan _Code, 24 Mayıs 2019, 17:51:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UZAYLI

Her daim arkanızdayız.
Böyle bir serverin değeri bilinmeli.
Son düzenlenme: 31 Temmuz 2019, 21:23:27 UZAYLI

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Xchatt

0.3Dl'ye geçmiş kota yenilensiz ordayım , arkadızdayız.  :helal:

Sa-Mp 2014-2020

_Code

Desteğiniz için teşekkürler, elimizden geleni yapıyoruz sağda solda dolaşan sözde buglar/haksızlıklara inanmayın.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Brother

Alıntı yapılan: Kraply - 30 Temmuz 2019, 13:45:20
Madem asıl kanıtları sildiniz geriye kalan kanıtları atalım o halde.
Jagged adlı Gizli AR-GE'nin gereksiz yetki kullanımı, hile kullanımı ve ben yetkiliyken gereksiz yere beni kicklediğinin kanıtları aşağıdadır.Ayrıca bu şahsın yetkili olarak oyuna devam etmesi uygun görüldü.
Kanıt1:https://i.hizliresim.com/M10MR1.png
Kanıt2:https://i.hizliresim.com/yGEOpk.png
Kanıt3:https://i.hizliresim.com/86MyWn.png
DÜZENLEME:Ben kavgayı devam ettirmiyorum. Gerçekleri açığa çıkarıyorum.

kardes seni sonuna kadar destekliyorm burada yalan dolana gerek yok oyuncuya saygi sifir daha kac kisiyle olay yasamislar ben ztn en basinda yorumumda soyledm adminler saygisiz ve egolu sizde magdur olmussunuz ve sunucu sahibi hala bunu anlamiyo cidden o gun cok sinirlenmstm neyse umarim daha buyuk bir olay cıkmaz basarilar

_Code

Discord adresimize girerek oyuncularımıza gösterdigimiz saygıyı görebilirsiniz.
Lütfen bu tarz yorumları ya DC kanalımıza yazın ya da kendinize saklayın.

Brother

Alıntı yapılan: 2PAC_ - 01 Ağustos 2019, 00:36:44

ya kardes napiyim sizin dcnizi bana oyununuzda saygi lazm ben oyun oynuyorm dc gelip napim madem dcde saygilisiniz oyundada saygili oln sizden ricam budur kac kisi sikayetci olmusyalan mi soyluyo bu kdr insan iyiliginz icin konusuyorum biraz daha saygi ve ilgi lazm sunucuya tesekkrler iyi gunler

_Code

Alıntı yapılan: Brother - 01 Ağustos 2019, 00:40:30

ya kardes napiyim sizin dcnizi bana oyununuzda saygi lazm ben oyun oynuyorm dc gelip napim madem dcde saygilisiniz oyundada saygili oln sizden ricam budur kac kisi sikayetci olmusyalan mi soyluyo bu kdr insan iyiliginz icin konusuyorum biraz daha saygi ve ilgi lazm sunucuya tesekkrler iyi gunler
Böyle konuları uzatmaya gerek yok, DC de saygılı oldugumuz kadar oyundada saygılıyız.

Örnek vermek gerekirse SAHP de oyuncularımızın aldıgı VIP bu serverde geri verildi.
Ha SAHP ilerki zamanlarda geri dönecek mi orası muamma ama dönerse SAS da da VIP olacaklar.

Ben konuyu konuşmak için size DC verdim.

DracDonix

Mesaj Tarafımca Kaldırıldı
Son düzenlenme: 01 Ağustos 2019, 10:47:50 DracDonix

Kraply

Alıntı yapılan: emrorem - 01 Ağustos 2019, 11:56:39
Alıntı yapılan: Sahib - 01 Ağustos 2019, 11:14:17
Selamın Aleyküm Millet. Ben Sahib Azərbaycanlıyım. 2PAC_ Kac Yıldır Arkadaşız. Onun San Andreas Hırsız Polis Ve San Andreas Survival Sunucusunda Çalıştığım Olmuştur. Bildiğimiz Gibİ Sunucu Kadrosunda 2 Tane Şerefsiz Vardır. Bunlardan Zaten Biri Emreomer`di Bu Çocuk Kaç Aydır Çalıştı Bizimle Ve Facebook`da Mta-Samp Sunucu Gruplarında Bizim Sunucuyu Paylaşarak Terifledi İyi Falan Diye. Kimde Sunucuyu Kötülemeye Kalktıysa Onla Küfür Ederek Yolladı Yani Bildigimiz Bu Çocuk Kaç Yaşında Bir Veled. İşini Yaparken Seviyor İşinden Ayrılarken Herkesin Önünde Kötüluyor. Kendisi Gelmiş Burda Saygıdan Falan Konuşuyor. Utanmadanda Sunucuda Bug Falan Var Bilmem Neler Var Diyerek`de Küçük Düşüşyor Sunucuyu. Ulan Veled Bug Filan Diyorsunda Peki O Bugları Sende Bulub İletmiyormuydun Yetkililere Kendin Sunucuyu Güzzelleştirmeye Çalısmıyormuydun Ha? Noldu Şimdi Ayrıldın Diye Kütümü Oldu Sunucu. Bildiğimiz Gibi Recep Yani Kurucu Hiç Bir Zaman Kimsenin Hakkını Yemedi Kendisi Çalışarak Para Toplayarak Sunucuyu Ayakta Tutmaya Çalıstı Ve Kendi Emeği İle Buralara Kadar Geldi. SAHP Oynayanlar İyi Bilir Eskilerden Nasil 50-60 Çekiyordu Sunucu. Diğer Şerefsizin Zaten Adını Bile Yazmıycam Onu Kendisi Bilir Zaten. Yani Arkadaşlar Söylemek İstediğim Şey Şu. Bu Sunucuyu Kötüleyenler Eskiden Yetkili Olub Kendileri Egolu Davranıb Sonra Atildığı Zaman Kuruculara Karşı Nefret Hissi Olarak Kötülüyorlar. Yani Kimin Bu Sunucuyu Kötüledğini Görseniz Bilinki Buda Zamaninda Bir B** Yemiş Ve Şuan Sunucuyu Ezdirmeye Çalısıyor.

Türkçemde Sıkıntı Sorun Varsa Kusura Bakmayın Arkadaslar Herkese İyi Günler Dilerim.

Sen şey değil misin ya? Admin komutlarını kötüye kullanıp daha sonra tarafımca sunucudan kovulan, üstüne 5000 mermi alarak oyunculara kan kusturan yetkili? :D Üstüne üstlük Discord'tan herkese küfür ettiğin için yasaklamıştım seni. Sanırım Recep yasağını kaldırmış. Bir de hâla hakaretler savuruyorsun. Sizin gibi insanlar ile uğraşmak istemiyorum. Konuyu kapatmışken ve tatlıya bağlamışken gelmiş hâla hakaretler savurmaya çabalıyorsun. Senin gibi bir karaktersizi Recep sağolsun kadrodan atmıştı, ancak geriye kalan karaktersizler atılmadığı için biz yolumuzu ayırdık. Seni kadrodan attığımız için çok mutluyum. En azından Recep'in sunucusu bir tık olsa gelişti. Ha bu arada sunucu açıldığı ilk gün admin komutuyla 5k mermi falan alıp oyuncuları tarayan sen değil miydin ya? Boşsun dostum sen, biz hakkımızı savunduk ve olay kapandı daha fazla Recep'e söyleyebileceğimiz bir şey yok. O herşeyin farkında zaten. İyi günler.
Boşver Emre bilerek yazıyorlar sırf yetki alabilmek için. Ben böylelerinin ciğerini bilirim :D

DracDonix

@Sahib zaten sunucuda daha öncede yetkiliydi gelip konumu daha fazla rahatsız edeceksiniz gerekli küfürler ile bu olayı üst makamlara taşıyacağım kimse kimsenin Allahı olamaz burada son uyarımı yaptım kişilerin şerefine namusuna karısınıza kızına ailesine küfür edecek kadar büyümedi kimse.

Lütfen konuyu kapatın

Xchatt

İlk beta açılışında 3-4 gün oynadım adminler gayet iyiydi 2PAC_ yanıma gelip 3-4 defa bugtan kurtardı bütün sorulara cevap vermeye çalıştılar bence Tr de tek olan bir serveri buglarını/açıklarını ön plana çıkarmak yerine onları iletip çözmeliler adam riske girip TR'de olmayan bir konsept ile açtı ona destek olmamız gerektiğini düşünüyorum.

Sa-Mp 2014-2020

emrorem

Alıntı yapılan: Chatt - 01 Ağustos 2019, 12:24:06

İlk beta açılışında 3-4 gün oynadım adminler gayet iyiydi 2PAC_ yanıma gelip 3-4 defa bugtan kurtardı bütün sorulara cevap vermeye çalıştılar bence Tr de tek olan bir serveri buglarını/açıklarını ön plana çıkarmak yerine onları iletip çözmeliler adam riske girip TR'de olmayan bir konsept ile açtı ona destek olmamız gerektiğini düşünüyorum.
Ha ayrıca bak bu konuda sana katılıyorum. Recep köpek gibi çalışıyor, ona laf söylenemez. İlk gün ben de elimden geldiğince yardımcı oldum oyunculara. Diğer yetkilileri bilemem ama her zaman hakikatten yanayımdır. Recep iyi bir yetkili sadece verdiği yanlış kararlar yüzünden biz yolumuzu ayırdık. Neyse hadi eyvallah.

DracDonix

Tamam dostlar iletilerinizi yazdınız sanırım biz her türlü iletiye açığız ama tartışmaya açık değiliz teşekkür ederiz.

BasBasParalariMiralaya

Haksız ban veya yanlış anlaşılmaya ban yiyenler dc ye gelin inat etmeyin bende yedim 10 dkda çözdüler