GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[ENG-TR]AkheuS RoleHP San Andreas Multi Player

Başlatan Flash2024, 28 Temmuz 2019, 12:32:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Krozfayer

Alıntı yapılan: RulinG - 01 Ağustos 2019, 21:12:51
Yabancı coder diyorsun acaba yabancı coderle artık Google çeviriden anlasirsiniz.

Mod resmen CNR alınmış texdrawlar değişmiş o kadar hee bide 2,3 sistem gelmiş çok güzel RoleHP olmuş 😂

Server yeni olduğu için mod'da yeni oluyor ilerde geliştirip daha da üst seviyeler'e taşımak için uğraşıyoruz , şuanda beta modunda ilerde daha da net bir açıyla ölçüm yaparsın ve evet YNCNR Modu söyledin bunu zaten açıklamada'da belirttik kardeşim gidip bakabilirsin.

5YPEXE

Flash2024

Ben burda tartışma çıkartmıyorum ama türk coder felan diye ayrımcılıkta yapmayı çalışmıyorum oyun konsepti Alt yapısı komple yabancılara ait en iyi şekillendirmekde onları tabir eder Bunu unutmayın diyorum. bu nedenden dolayı ben anlaşırım ederim Kalcor gibi bir insanlada Konuşuyorsam çeviriye gerek kalmaz. @Chatt Sana Gelince ömere ben verdim kendim vds h.tab ı alın kullanın diye ortak olalım gibi bir sözcük kullanmadım. NeXoRa'da tam laf atmıyorum. Başaramaz diyorum. @5YPEXE Her Yerdende Zıplama Her Konuya ismin geçmediyse Efendi gibi kendi fikrini yaz Fazla göze batıyorsun. Şuan Tüm sunucularda açık olduğunuda en iyi ben bilirim bunu unutmayın Gün yakın.

DracDonix

Tüm SA-MP camiası senin ile gurur duymakta Klacor ile konuşmak büyük bir başarı tebrik ediyorum

Click

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Xchatt

Kalcor , yncnr modunu geliştiren Flash'a edit konusunda yardım ediyor tebrikler flash as bayrakları <3 <3 <3

Sa-Mp 2014-2020

Medcezir

Kalcor'a söyle ozaman "Alıntı yapma NexoR'un modundan" de tamam :)
Son düzenlenme: 02 Ağustos 2019, 03:50:13 Medcezir

Medcezir

Alıntı yapılan: Flash2024 - 01 Ağustos 2019, 23:38:04
Ben burda tartışma çıkartmıyorum ama türk coder felan diye ayrımcılıkta yapmayı çalışmıyorum oyun konsepti Alt yapısı komple yabancılara ait en iyi şekillendirmekde onları tabir eder Bunu unutmayın diyorum. bu nedenden dolayı ben anlaşırım ederim Kalcor gibi bir insanlada Konuşuyorsam çeviriye gerek kalmaz. @Chatt Sana Gelince ömere ben verdim kendim vds h.tab ı alın kullanın diye ortak olalım gibi bir sözcük kullanmadım. NeXoRa'da tam laf atmıyorum. Başaramaz diyorum. @5YPEXE Her Yerdende Zıplama Her Konuya ismin geçmediyse Efendi gibi kendi fikrini yaz Fazla göze batıyorsun. Şuan Tüm sunucularda açık olduğunuda en iyi ben bilirim bunu unutmayın Gün yakın.
@NexoR Sence bu günde kaç duble alıyor biliyorsan söyle

xDahdal

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

DracDonix

Medcezir

DracDonix

Krozfayer

İp Adres'imiz Belirlenip , Vds Üst Düzeylere Taşınmıştır...
İP : 77.83.201.234:7777
Favoriler'e eklemeyi unutmayın..

Konu Değişecek.

Krozfayer

03- 08 - 2019 [ Cumartesi] , 18:00 Günü Açılış Yapacağız , Herkesi Açılış'a bekliyoruz , Açılışta para, skor , exp , token dağıtımı olacaktır , Herkes davetlidir.
[77.83.201.234]

Leviathan

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.

Athena Roleplay - Roleplay'da Yeni Bir Çağ!
Discord: https://discord.gg/yx3w4fx
Forum: www.athena-roleplay.com