GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
07 Mayıs 2026, 02:02:52

Doki Doki Edebiyat Kulübü

Başlatan xeta, 05 Ağustos 2019, 09:36:56

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xeta

Merhabalar ben Xeta, bugün biraz garip ve bitirmiş olmama rağmen kafamı çok karıştıran bir oyundan bahsedeceğiz, oyunumuzun adı: Doki Doki Edebiyat Kulübü. (Eğer spoilere maruz kalmak istemiyorsanız konuyu kapatabilirsiniz.)

Bu oyunda 4 kız karakter ile başlıyorsunuz, karakterlerimiz Sayori,Yuri, Natsuki ve Monika. Sayori çocukluktan beri arkadaşımızdır ve insanlara iyilik yapmayı sever, Yuri ise güzel ve uzun vücuduyla oyuncuların dikkatini çeken bir karakterdir, kitap okumayı seven bir karakterdir. Natsuki ise şirin görünümüyle Pedofili insanların dikkat çekeceği türden birisi olarak görünmekte, Monika ise okulun ve kulübün en güzel kızı olarak bilinir.

İlerleyen bölümlerde oyun daha çok farklı yerlere ilerliyor ve Sayori intihar ediyor. Daha sonra ekranda "END" yazısı yazıyor ve sizi ana menüye atıyor, ana menüye attığı zaman oyuna başla tuşu farklı garip karakterlere bürünüyor ve oyuna Sayori'siz devam ediyorsunuz, işte oyunun korku kısmı tam olarak bu zaman başlıyor. Yuri'nin bıçaklar ile alakası ve size sırılsıklam aşık olması (Aynısı Natsuki içinde geçerli.) ve daha sonra Yuri kendisini öldürüyor.

Yuri ve Natsuki intihar edip öldükten sonra oyunun o çok güzel karakteri olan Monika bizi ayrı odaya çekiyor ve bunun bir oyun olduğunu ve eğer bilgisayarınızın adı kendi adınız ise sizin adınızı, eğer bilgisayarınızda oyunu oynarken OBS programı açıksa sizin bir yayıncı olduğunuzu söylüyor ki, ben bunu ilk duyduğumda hafifçe titremiştim, eğer oyunu bitirmek istiyorsanız oyunun dosyalarına girin ve Monika'nın dosyasını silin, bu şekilde oyun bitecektir.

Oyunun benim bilmediğim 5 tane farklı sonu bulunuyor, bu sonların bazılarında Sayori ölmüyor ve tamamıyla bu sizin elinizde olan birşey olduğundan siz yönlendiriyorsunuz, umarım bu oyunu oynarsınız ve o güzel heyecanlı dakikaları yaşarsınız, okuduğunuz için müteşekkirim, iyi günler iyi oyunlar dilerim. :)

Son düzenlenme: 05 Ağustos 2019, 09:39:48 xeta

Leviathan

Çok farklı bir oyuna benziyor, ilerledikçe korku oranı artıyor diye anladım. The Walking Dead'a hafif bir benzerlik var gibi. Paylaşım için teşekkürler.

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.

Athena Roleplay - Roleplay'da Yeni Bir Çağ!
Discord: https://discord.gg/yx3w4fx
Forum: www.athena-roleplay.com