GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTIF!] San Andreas Survival - server.sa-survival.com

Başlatan _Code, 24 Mayıs 2019, 17:51:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

Alıntı yapılan: Brother - 02 Ağustos 2019, 23:47:31
ayrica yoneticiler lutfen yorumumu silmeyiniz sslerim dursun cunku ben ne bi hakaret nede baska bisey yaptim insan gibi maduriyetimi belirtim sagilar tesekkuurler
Madurlar server konusunda şikayet edilmiyor discord var orada şikayet açabilirsin yakında forumda aktif olacak mağduruiyetini orada bildir.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Myalis

sunucuyu daha çok roleplay'e çevirmenizi tavsiye ederim, girdim ve baktım. Sistemleriniz ve anlaşılabilirlik çok güzel. Eminim ki sunucuyu roleplay'e çevirip haydut, asker ekibi ve sivil insanlar başladıktan sonra sunucunuz çok güzel olacaktır.

Hypher

Öncelikle sunucuda ki sistemler falan gayet net,zaten global chatten yardımcı da oluyorlar fakat bir kaç tavsiyem olacak.

1-Bu NPC'ler biraz daha geliştirilebilir,yürürken önümde birden zombi spawn oluyor,veya çatı katına vs çıktığımda zombiler birden oraya ışınlanıyor.

2-Sunucuyu biraz daha role play konseptine taşınabilir.

3-0.3DL sürümünde farklı kıyafetler olayı var. Yerde ki kıyafetler çok klasikleşmiş,farklı skinler yüklenebilir.

4-Silah bulma olayı çok kolay,bu silah işini biraz daha zorlaştırabilirsiniz.

Onun dışında yapılmamış bir konsept olduğu için buglar vs bulunabilir,fakat oynanabilirlik yerinde.

_Code

Alıntı yapılan: Hypher - 04 Ağustos 2019, 11:18:09
Öncelikle sunucuda ki sistemler falan gayet net,zaten global chatten yardımcı da oluyorlar fakat bir kaç tavsiyem olacak.

1-Bu NPC'ler biraz daha geliştirilebilir,yürürken önümde birden zombi spawn oluyor,veya çatı katına vs çıktığımda zombiler birden oraya ışınlanıyor.

2-Sunucuyu biraz daha role play konseptine taşınabilir.

3-0.3DL sürümünde farklı kıyafetler olayı var. Yerde ki kıyafetler çok klasikleşmiş,farklı skinler yüklenebilir.

4-Silah bulma olayı çok kolay,bu silah işini biraz daha zorlaştırabilirsiniz.

Onun dışında yapılmamış bir konsept olduğu için buglar vs bulunabilir,fakat oynanabilirlik yerinde.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, yakın zamanda güncellemeler yapacağız bu esnada önerinizi dikkate alacağız.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

TRSinan28

Arkadaşım ile sunucuda oynama fırsatı yakaladık. Gerçekten oyunun etkisinde kalıyorsunuz. Hele o zombinin üstümüze geldiğinde çalan müzik muazzam. Tek başınıza oynadığınızda bir noktadan sonra sıkabilir. En az bir arkadaşınızla oynamanızı tavsiye ederim. Yoksa da oyun içinden biriyle arkadaş olursunuz artık. Bug konusuna da değineyim. 2 saat kadar bir süre oyunda kaldım ve gördüğüm tek bug durduk yere skinimizin üstüne zombi objesi geliyor. Onun dışında bir buga rastlamadım. Sunucu zaten yeni, elbet bug olacak. Yönetim, sorularıma en kısa sürede cevap verdi. Bir de, gerçek oyuncuların bizi öldürmesi can sıkabiliyor. Ben sunucuyu genel olarak beğendim arkadaşlar, ilk zamanlarda ön yargınızı kırmalısınız. Bu sunucu daha fazla tutmalı, başarılar.  :helal:

DracDonix

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 04 Ağustos 2019, 15:37:06
Arkadaşım ile sunucuda oynama fırsatı yakaladık. Gerçekten oyunun etkisinde kalıyorsunuz. Hele o zombinin üstümüze geldiğinde çalan müzik muazzam. Tek başınıza oynadığınızda bir noktadan sonra sıkabilir. En az bir arkadaşınızla oynamanızı tavsiye ederim. Yoksa da oyun içinden biriyle arkadaş olursunuz artık. Bug konusuna da değineyim. 2 saat kadar bir süre oyunda kaldım ve gördüğüm tek bug durduk yere skinimizin üstüne zombi objesi geliyor. Onun dışında bir buga rastlamadım. Sunucu zaten yeni, elbet bug olacak. Yönetim, sorularıma en kısa sürede cevap verdi. Bir de, gerçek oyuncuların bizi öldürmesi can sıkabiliyor. Ben sunucuyu genel olarak beğendim arkadaşlar, ilk zamanlarda ön yargınızı kırmalısınız. Bu sunucu daha fazla tutmalı, başarılar.  :helal:

Teşekkür bulunan ev bilinen tüm bugları kapatmaya çalışıyoruz anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ирина

Oyuna girdim fakat pek zevk alabildiğimi söyleyemem, ölüp duruyorsunuz zombilere karşı silah alamıyorsunuz para nasıl kazanılıyor bilgi verilmemekte.

Adanalı

_Code

Alıntı yapılan: Ирина - 05 Ağustos 2019, 18:57:53
Oyuna girdim fakat pek zevk alabildiğimi söyleyemem, ölüp duruyorsunuz zombilere karşı silah alamıyorsunuz para nasıl kazanılıyor bilgi verilmemekte.

Görev yaparak para kazanabilirsiniz, ek olarak parayı yerden de bulabilirsiniz.

miya

Alıntı yapılan: Ирина - 05 Ağustos 2019, 18:57:53
Hayatta kalma mantığı, kısa sürede eşya elde etmeye çalışırsanız bu zor. Çabalamanız gerekiyor, uzun vadeli düşünün. Zorluk seviyesi şuan kolay sayılır. Geliştirme sürecinde gelecek yeniliklerle bu duruma da dengeleme getirilecek. Amacımız kolayca her şeye ulaşabilmeniz değil.

_Code

IP adresimiz 77.83.201.163:7777 olarak değiştirildi.

DracDonix

Server yenilikler devam ediyor kadrodan ayrıldım ama halen destek vermekteyim.

Bir sorun problemi olan buradan değil Discord adresinden bildirirler ise daha iyi şekilde yardımcı olacaklardır.

_Code

_Code

DracDonix

Servere girmenizi tavsiye ederim eğlenceli ve sıkılmadan oyun keyfini sürebilirsiniz (tek olsanız bile :) )