GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Victim Roleplay ~ to die for | victimrpg.com

Başlatan Joker, 08 Temmuz 2019, 22:17:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

Şu yukarıda ki sistem efsaen be sabırsızlanıyorum

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

NikolaiS

santiagocss

NikolaiS

Rozier

Joker

Tekrardan merhaba, herkese iyi günler diliyoruz. Sistem hazırlıklarımız devam ediyor. SA:Mp'ın izin verdiği kadarı ile gelişmiş, alışılagelmemiş işler yapmaya çalışıyoruz. Bir yandan da senaryomuzu geliştiriyoruz, gerekli eklemeler üzerinde çalışıyoruz. Farklı, daha önce yapılmamış veya izin verilmemiş tatları burada yaşayacağınıza ben kefil oluyorum. Unutmadan, GTA V ve diğer Victim baskılı hediyelerimizin çekilişi devam ediyor, onu da aşağıya link olarak bırakacağım. Ayrıca Discord sunucumuza katılıp bize görüş bildirebilirsiniz. Forum üzerinden sunucu içi önerilerde bulunabilirsiniz. Bize destek olan, olmaya devam eden herkese şükranlarımızı sunarız. 20/08/2019'da görüşmek üzere, esen kalın.

Son düzenlenme: 07 Ağustos 2019, 18:43:41 Joker
open.mp Turkey Department Manager

DracDonix

Alıntı yapılan: Joker - 07 Ağustos 2019, 18:42:17
Tekrardan merhaba, herkese iyi günler diliyoruz. Sistem hazırlıklarımız devam ediyor. SA:Mp'ın izin verdiği kadarı ile gelişmiş, alışılagelmemiş işler yapmaya çalışıyoruz. Bir yandan da senaryomuzu geliştiriyoruz, gerekli eklemeler üzerinde çalışıyoruz. Farklı, daha önce yapılmamış veya izin verilmemiş tatları burada yaşayacağınıza ben kefil oluyorum. Unutmadan, GTA V ve diğer Victim baskılı hediyelerimizin çekilişi devam ediyor, onu da aşağıya link olarak bırakacağım. Ayrıca Discord sunucumuza katılıp bize görüş bildirebilirsiniz. Forum üzerinden sunucu içi önerilerde bulunabilirsiniz. Bize destek olan, olmaya devam eden herkese şükranlarımızı sunarız. 20/08/2019'da görüşmek üzere, esen kalın.

Allahını seveyim helal olsun başbakan başbakan gibi Allah  hhhhh şu konuşmaya bak hele

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

NikolaiS

wildclaWZ

Alıntı yapılan: undefined
Detaylı bilgi için resim görsellerine tıklayın! to die for | victimrpg.com

Son düzenlenme: 09 Ağustos 2019, 18:38:18 wildclaWZ
Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

Tchibo

NikolaiS

Alıntı yapılan: Tchibo - 10 Ağustos 2019, 13:31:14
Bensiz olmaz diyorum ve servere başlıyorum.

Desteğiniz için teşekkürler, açılışta bekliyoruz.

pag

Kalite kokuyor, açılışı sabırsızlıkla bekliyoruz  :helal:

CODE