GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rekcahml

Warning

İlk Roleplay Serverim Rina Roleplay'di Ve Gercekten Basarılı Bir Server Hem Botsuz Hem Hile Yapılmayacak Bir Server Gercekten Sozumu Clıent Yazısıyla Bitirmek İstiyorum "Roleplay Zevkini Doruklarınızda Yaşayın ---Rina Roleplay---"

DracDonix

Sunucu halen başarılı oynamak için sabırsızlanıyorum

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Leviathan

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.

Athena Roleplay - Roleplay'da Yeni Bir Çağ!
Discord: https://discord.gg/yx3w4fx
Forum: www.athena-roleplay.com

volitina

Forum Görevlisi rütbesine erişip helper/admin ortamını gördüğüm, eğlenceli bir sunucu, başarılarınızın devamını dilerim. :)

xoduzy

Yorumlarınız için teşekkür ederiz.

RuLinGS

"Hakanuniqe" adlı kişi sunucunuzda video çekip çekiliş yapıp videonun altına kendi discordunu koymuştur.ve Rinadaki kişileri kendi serverine çekiyor bu kişiyi banlamanızı istiyorum,teamspeak'ada geldim ama çekmediniz.

sweezy

Tekrardan başarılarınızın devamını diliyorum, gidişatınız çok iyi.

Hera

2X pay-day aktiftir. Bu süreç içerisinde sunucuda aldığınız maaşlrdan iki katı tecrübe puanı ve iki katı para kazanacaksınız.

TheLife

Şuan Rina platforma kendini oturtmuş ve zirvede olan tek Roleplay sunucusudur, ne kadar kötülense de bunu başarmış bir sunucu arada ufak tefek sıkıntılar olabiliyor ama gidişatı normal, @Hera hakkını vermiş ve fazlasıyla da alıyordur, başarılar.

PabloEscobar

Başarılı düzenini kurmuş harika bir sunucu. İki-üç pislik haricinde sunucu da hiç bir problem yok. Sunucunuz da Helper olarak yetkilendirdiğiniz ve ayrıca youtuber yetkisi verdiğiniz eleman kendi suncusunu açmış sunucunuz üzerinden reklam yapıyor. Umarım dikkate alırsın heracım. Kolay gelsin  başarılar.

Armada

Alıntı yapılan: RuLinGS - 03 Ağustos 2019, 17:19:59
"Hakanuniqe" adlı kişi sunucunuzda video çekip çekiliş yapıp videonun altına kendi discordunu koymuştur.ve Rinadaki kişileri kendi serverine çekiyor bu kişiyi banlamanızı istiyorum,teamspeak'ada geldim ama çekmediniz.
Alıntı yapılan: Talat - 08 Ağustos 2019, 10:08:47
Başarılı düzenini kurmuş harika bir sunucu. İki-üç pislik haricinde sunucu da hiç bir problem yok. Sunucunuz da Helper olarak yetkilendirdiğiniz ve ayrıca youtuber yetkisi verdiğiniz eleman kendi suncusunu açmış sunucunuz üzerinden reklam yapıyor. Umarım dikkate alırsın heracım. Kolay gelsin  başarılar.

Hiç kimsenin sunucusu üzerinden reklam yapmadık, yapmayız. Biz insanları zorla oyuna girdirip, zorla tutmuyoruz. Herkes özgür bir şekilde sunucuya giriş yaptı. Ben Rina'da ne Helper'ım nede Youtuber yetkisine sahibim. Olayları bilip bilmeden konuşmayın. Rina Roleplay oynuyorum, seviyorum. Rol ortamıda güzel sistemlerde güzel. Her gün sunucuya giriyorum zaten. Ek olarak kendi sunucumuz yok. Beni her zaman kıskananlar oldu, kıskanıp kudurmaya devam edebilirsiniz...

zeroo

PabloEscobar

Alıntı yapılan: Armada - 10 Ağustos 2019, 17:26:18
Alıntı yapılan: RuLinGS - 03 Ağustos 2019, 17:19:59
Alıntı yapılan: Talat - 08 Ağustos 2019, 10:08:47

Hiç kimsenin sunucusu üzerinden reklam yapmadık, yapmayız. Biz insanları zorla oyuna girdirip, zorla tutmuyoruz. Herkes özgür bir şekilde sunucuya giriş yaptı. Ben Rina'da ne Helper'ım nede Youtuber yetkisine sahibim. Olayları bilip bilmeden konuşmayın. Rina Roleplay oynuyorum, seviyorum. Rol ortamıda güzel sistemlerde güzel. Her gün sunucuya giriyorum zaten. Ek olarak kendi sunucumuz yok. Beni her zaman kıskananlar oldu, kıskanıp kudurmaya devam edebilirsiniz...

Senin neyini kıskanıcam paşam? YNG ye ilk başladığında arkamda /crosshair çeken sendin. Şimdi gelip burda sağa sola sallama. Alfredo Roldan (: