GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
06 Mayıs 2025, 19:57:39

Sohbet [Genel]

Başlatan Prisonero, 01 Mart 2017, 00:22:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Medcezir

Alıntı yapılan: rekcahml - 11 Ağustos 2019, 02:01:13
Beyler kurban alamayanlar için ben herkes için kurban olurum.
https://www.youtube.com/watch?v=t2InnmqQrBw

İyi bayramlar herkese :)

Crountê

Herkese selamlar, yaklaşık olarak 8/9 yıldır içerisinde bulunduğum San andreas Multiplayer platformunu an itibariyle bırakmış bulunmaktayım. İyi kötü herkesle bir geçmişimiz,konuşmamız,tartışmamız oldu kalbini kırdığım kişiler olduysa kusura bakmasınlar. Çoğu kez beni kötülediler, Çoğu kez aşağılandım. Fakat yılmadım hep yoluma devam ettim. Yanımdaki dostlarım bana destek oldular, yarı yolda bırakmadılar. Fakat bu platformun ve içerisinde bulunan bazı kişilerin ne kadar nankör olduğunu gördüm. İyi niyetimi suistimal eden bir çok kişi oldu, sessiz kaldıkça üste çıkmaya başladılar. Çoğu kez bir çok kişi fotoğraflarımı paylaştı " PawnoTurk " zamanında. O kişiler kendilerini de belli etmişlerdi. Onların tüm fotoğrafları her şeyi bende olmasına rağmen ben yinede sesimi çıkarmadım, çünkü ben onlar gibi karaktersiz değildim. Dost olduğum kişiler sürekli sırtımdan vurdu yinede yılmadım. Herkese yardım etmeye çalıştım, yardımda ettim. Fakat bu yardımların karşılığını hakaret oldu. Çok üzücü bir durum sevdiğin güzel bir ortamda sürekli sırtından vurulmak sürekli karalama-baltalanmaya çalışmak. Neyse siz değerli arkadaşların daha fazla vaktini almak istemiyorum. Herkes kendine iyi baksın samp platformu benim için bitmiştir, belki ilerde tekrar yollarımız bu platformda kesişir mi bilemem. Taktiri ilahi. Allah'a emanet olsun esenle kalın...

DracDonix

Görüşmek üzere  :elsalla:   :uzgun:

Each

Kendine iyi bak dost.

Crountê

Alıntı yapılan: DracDonix - 13 Ağustos 2019, 10:43:39
Görüşmek üzere  :elsalla:  :uzgun:
Görüşmek üzere  :uzgun:

Alıntı yapılan: Each - 13 Ağustos 2019, 10:45:33
Kendine iyi bak dost.

Sende kendine iyi bak dostum.

Glyph

Görüşürüz Kardeşimm İyi bak Kendine

Palm Roleplay | Level 5 Admin
Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

Crountê

Alıntı yapılan: AlphaCode - 13 Ağustos 2019, 12:07:54
Görüşürüz Kardeşimm İyi bak Kendine
Görüşürüz, sende kendine iyi bak.

rekcahml

Tanımıyorum ama, kendine iyi bak knk:helal:

Crountê

Alıntı yapılan: rekcahml - 13 Ağustos 2019, 12:48:40
Tanımıyorum ama, kendine iyi bak knk:helal:
Sende kendine iyi bak.

Crountê

Tommy Vercetti

Tanımıyorum seni ama kendine iyi bak.

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

MarupioN

Forum senin gibi ne yaptığını bilmez asosyal bir çocuktan kurtuluyor yaşasın yarın evimde parti veriyorum, tüm forum davetlidir. Sen gelemezsin ArdaTR.

Edit: Kişisel iletisine emekli yazmış. Neyden emeklisin? SSK dan mı? Yoksa Bağkur dan mı? Kesin çocukluktan emekli olmuşsundur sen :D emekli olmak için yapabileceğin başka birşey yok çünkü :D
Son düzenlenme: 14 Ağustos 2019, 04:00:43 MarupioN

DracDonix