GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[SMF] Dinamik haber eklenebilir tema

Başlatan balvenie, 17 Ağustos 2019, 20:31:30

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

balvenie

İyi forumlar,

İlgili tema satılığa çıkartılmıştır. Spoiler içerisine fotoğraf ekledim.

• Tüm teklifler değerlendirilecek.
  • İsteğe göre ekleme, düzenleme yapılabilir.
  • Haberleri yönetim panelinden ekleyip / düzenleyebiliyorsunuz. (gece fotoğraf ve canlı demo ekleyeceğim)

CerberuS

Madem birşeyler satışa çıkarmak istiyorsun, kendine özgü şeyler tasarlayıp satışa çıkarabilirsin. Daha dün gelip Liveable temasını satabilir miyim dediğinde hayır demiştim. Şimdi de içinde ki profil sayfasını kopyalayıp satacağın temaya entegre etmişsin. Yapma kardeşim, çok zor birşey değil. Temayı gayet güzel tasarlamışsın. O, bu, şu temadan alıp kendi temana entegre etmek yerine kendi emeğinle yapıp aslanlar gibi satışa çıkarabilirsin. Umarım önerimi dikkate alırsın, iyi forumlar.

balvenie

Alıntı yapılan: CerberuS - 17 Ağustos 2019, 20:57:47
Madem birşeyler satışa çıkarmak istiyorsun, kendine özgü şeyler tasarlayıp satışa çıkarabilirsin. Daha dün gelip Liveable temasını satabilir miyim dediğinde hayır demiştim. Şimdi de içinde ki profil sayfasını kopyalayıp satacağın temaya entegre etmişsin. Yapma kardeşim, çok zor birşey değil. Temayı gayet güzel tasarlamışsın. O, bu, şu temadan alıp kendi temana entegre etmek yerine kendi emeğinle yapıp aslanlar gibi satışa çıkarabilirsin. Umarım önerimi dikkate alırsın, iyi forumlar.
Bu temanın yapımcısı Allen. Allen ile beraber ilerliyoruz. Tema da bana ait bir tane bile kod yok. Liveable temasını da sadece benim ile paylaştın, Allen de falan yok. Nasıl profil sayfasını kopyalayabilir? Discord'dan da yazdığım gibi, istersen kaynak kodlarını atabilirim. Keşke buraya yazmadan önce bana sorsaydın. Emek mevzusuna gelince, ben sana direk sormadan da Liveable temasını satabilirim. Ki buna hakkım var, çünkü sen benim ekibimdeydin, Liveable'ye yaptın bu temayı. Lakin, emeğin olduğu için sordum. Sıcak bakmadığın için satmadım.

(kaynak kodları inceledik, CerberuS'un söylediğine göre alıntıymış. benim aram yok, bilemiyorum. tema yapımcısı geldiğinde, tekrar üzerinden geçeceğiz. o zamana kadar kilit.)
Son düzenlenme: 17 Ağustos 2019, 21:35:38 balvenie

sweezy

Konu sahibinin isteği üzerine konu kilitlenmiştir.