GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Victim Roleplay ~ to die for | victimrpg.com

Başlatan Joker, 08 Temmuz 2019, 22:17:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ranthiel

Umarım istediğiniz kitleye ve istediğiniz yerlere gelirsiniz, başarılar dilerim.

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

xT_9000

https://www.twitch.tv/xt_9000

Map Hakkında Yardımcı olacak videolar için:
https://www.youtube.com/musabcayli

NikolaiS

Alıntı yapılan: Walque - 17 Ağustos 2019, 20:30:55
Ekip deneyimli ve çalışkan. Her şey güzel görünüyor, tutar.

Alıntı yapılan: Dreandy - 19 Ağustos 2019, 11:07:47
Son bir gün, heyecanla bekliyorum :)

Alıntı yapılan: Proteus - 19 Ağustos 2019, 11:12:18
Umarım istediğiniz kitleye ve istediğiniz yerlere gelirsiniz, başarılar dilerim.

Destekleyici yorumlarınız için teşekkürler.
#hasretbitiyor

Alıntı yapılan: xT_9000 - 19 Ağustos 2019, 11:41:19
Hadi bakalım demet akalın

:polis:  :serefe:

NikolaiS

Joker

open.mp Turkey Department Manager

CODE

Alıntı yapılan: CODE - 05 Ağustos 2019, 21:21:17

VC NETWORK

Victim Roleplay olarak yine benzersiz fikirler / sistemler ile karşınızdayız!
Victim Roleplay forumu ile entegre şekilde çalışabilen ağ sistemi benzeri
bir arama motoru diyebiliriz.Çeşitli oluşumların websitelerini barındıracak, ek olarak oyuncular IC şekilde hosting alarak websitelerini bu sistem üzerinde barındırabilecek. IC yollar ile web / grafik tasarımcı bularak websitelerini tasarlatabilecekler. Hatta veri merkezinde çalışabilecekler!

Sistem gelişim aşamasında olup, yakın bir süreç içerisinde aktif olarak forumda canlı olarak görülebilecek.

VC Network sistemimiz 23 Ağustos'ta yayında!

dreamz

Hazırlanılmış kaliteli bir proje, başarılar beyler

Joker

@lacosapalm ekibe Oyun Yetkilisi olarak katılmıştır.
Görevinde başarılar dileriz.

Vengeance

@lacosapalm  ve ekibin diğer üyeleri alanlarında kendini kanıtlamış başarılı kişiler. Her şey gönlünüzce olsun, başarılar baylar.  :helal:

CODE

Alıntı yapılan: Vengeance - 20 Ağustos 2019, 00:15:56
@lacosapalm  ve ekibin diğer üyeleri alanlarında kendini kanıtlamış başarılı kişiler. Her şey gönlünüzce olsun, başarılar baylar.  :helal:
Alıntı yapılan: dreamz - 20 Ağustos 2019, 00:05:40
Hazırlanılmış kaliteli bir proje, başarılar beyler

Teşekkürlerimi iletiyorum ekip adına. İki projeyede başarılar, kolay gelsin hepimize!

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Zeta

Diğer sunuculara nazaran buradaki ışığı görebilmek mümkün. Tüm geliştirmeleri gerçekten çok beğendim. Belki bir umut son kurşunu siz atarsınız... Diğer açılacak sunucuların kendilerine hayırları yokken sizlerin en azından sıfır bir şekilde emek vererek ilerlemeniz taktir edilesi. Açılışta uğramaya çalışacağım, kolay gelsin.

NikolaiS

Alıntı yapılan: DracDonix - 20 Ağustos 2019, 11:05:38

:sigara:  :helal:

Alıntı yapılan: Zeta - 20 Ağustos 2019, 11:35:41
Diğer sunuculara nazaran buradaki ışığı görebilmek mümkün. Tüm geliştirmeleri gerçekten çok beğendim. Belki bir umut son kurşunu siz atarsınız... Diğer açılacak sunucuların kendilerine hayırları yokken sizlerin en azından sıfır bir şekilde emek vererek ilerlemeniz taktir edilesi. Açılışta uğramaya çalışacağım, kolay gelsin.

Birincil amacımız oyuncularımıza her zaman hizmettir, bu cümle ile birlikte yola çıktık ve bu cümle ile yolumuza devam ediyor. Oyuncularımızın isteği ve zevk alacağı doğrultuda geliştirmelerimizi sürdürüyoruz, açılışta da ve ileride de bu cümlenin doğru olduğunu göreceksiniz. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız, açılışta görüşürüz.

Sunucumuz bugün 20:00'da aktif hale gelecektir, yerimizi alalım.

Joker