GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2026, 11:07:53

99roleplay v4

Başlatan beratm, 15 Ağustos 2019, 12:52:17

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beratm

Tüm sistemler MYSQL ile bağlantılıdır ve sadece bir kişiye satılacaktır. Mod içerisinde herhangi bir hata, açık söz konusu değildir. 65 bin satır civarındadır. Ekran görüntüsü müsait olduğumda ekleyeceğim.
Fiyat konusunda tekliflerinize açığım.
Son düzenlenme: 15 Ağustos 2019, 15:28:23 beratm

lacosapalm

Alıntı yapılan: beratm - 15 Ağustos 2019, 12:52:17
Tüm sistemler MYSQL ile bağlantılıdır ve sadece bir kişiye satılacaktır. Mod içerisinde herhangi bir hata, açık söz konusu değildir. 65 bin satır civarındadır. Ekran görüntüsü müsait olduğumda ekleyeceğim.
Fiyat konusunda tekliflerinize açığım.

Discord: beratmeister#0994

Modu nerden buldun ki satıyorsun?

- S O N

beratm

Geceleri çok dua ediyorum ve uyandığımda bilgisayarımda buluyorum istediğim her şeyi.

mortale

Modun içeriğini gördüm, vasat halde. Kullanacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun, o modun insanlık adına yok edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

lacosapalm

Alıntı yapılan: beratm - 15 Ağustos 2019, 14:41:03
Geceleri çok dua ediyorum ve uyandığımda bilgisayarımda buluyorum istediğim her şeyi.

Hmm anlıyorum seni.

- S O N

Amper

@Renard bir kısmını göstermişti, çocuklarımızın geleceği için hep birlikte çöplerimizi çöp kutusuna atalım

beratm

Alıntı yapılan: Renard - 15 Ağustos 2019, 14:43:41
Modun içeriğini gördüm, vasat halde. Kullanacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun, o modun insanlık adına yok edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

99roleplay modunun içeriğini ve stabilitesini oynayan bir çok oyuncu biliyor bu sebeple yorumunuz bir anlam ifade etmiyor. Bir çok sunucuda bulunmayan sistemler stabil halde çalışıyor. Sunucu modu 350 kişiyle bile stabil çalışıyor.

Ek olarak uzun süre satılmazda mod paylaşımı olarak paylaşacağım. GTAV sunucusu kodlamak ile meşgulüm.
Son düzenlenme: 15 Ağustos 2019, 14:49:02 beratm

Dyternal

Alıntı yapılan: beratm - 15 Ağustos 2019, 14:47:53
Alıntı yapılan: Renard - 15 Ağustos 2019, 14:43:41

99roleplay modunun içeriğini ve stabilitesini oynayan bir çok oyuncu biliyor bu sebeple yorumunuz bir anlam ifade etmiyor. Bir çok sunucuda bulunmayan sistemler stabil halde çalışıyor. Sunucu modu 350 kişiyle bile stabil çalışıyor.

Ek olarak uzun süre satılmazda mod paylaşımı olarak paylaşacağım. GTAV sunucusu kodlamak ile meşgulüm.

Neden kodluyorsun ki?

Geceleri "çok" dua et, kimse de olmayan mod bilgisayarına gelsin. :helal:

lacosapalm

Konu açılışından "4" gün geçmesine rağmen kurallar yerine getirilmemiştir. Konu kilitlenmiştir. Kilitli konular bölümüne taşınmıştır.

Alıntı yapılan: Prisonero - 31 Ocak 2018, 13:18:01
Pazar Yeri bölümüne konu açacak üyelerin aşağıdaki maddelere uyması gerekmektedir. Konu açan her üye aşağıdaki maddeleri kabul etmiş sayılır.

Bölüm Kuralları

• Yapacağınız paylaşımlarda (özellikle satmak ve takas etmek istediğiniz ürünlerin) fotoğrafını paylaşmanız gereklidir.
• Ürünler ile ilgili gerekli ve yeterli açıklamayı bulundurmanız gereklidir.

- S O N